SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Arkadaşlar gem ve enchant konusundareferans alabilceğim bir iki armory linkler misiniz ? Retri palayım. bide bu hit-crit-exper-arp vs. gibi statları hangi caplere çekmeliyim statları düzenlemeye calisiyormda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sen retri pala degilsin.. sen shamansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Troll Shamaninla oyna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bugün icc de thraste flasksız falan 12k single targetta 10k gördüm 5,7gs t9 2set bonuslu setim ile elimde bryntroll. bilmiyorum iyimi kötümü ama beni tatmin etti gibi bu dps (millet retri ezik dps yapamıo diyoduda) t10 setimin ilk parçasını alıcam tahminen 10 gün içinde 2, parçayı cıkarım. o zaman thraste 14k falan görürüm gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 trash te yaptıgın dps e faplemek de iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Trashede dps ile boss dps cok farklı onu demek istiyor. Trashde aoe yetiyor zaten 5k dps yapmaya herhangi bir 5500gs uzeri dps class için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 druidler trashta 40 k yapıor. sindrogosa da 50 k yaptıydım ben lockla dsfdsf çok güzel orası ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bilemicem 40 gündür oynuyorum wow. herhangi bir ego ile de yazmadım zaten yazıyı ama arkadaş gaza gelmiş çok rererö. neyse singletarget fightta 10k dps iyi midir? değilse nerde ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 şöyle düşün,icc ilk başladığında heroic deneyen adamlar 13k dps yapıyordu %0-%5 buffla. senin ki normal yani sadece artık millet deli gibi dps yapmaya başladı icc buffuyla beraber. çok az değil ama çokta değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben oyuna başlarken çevremdeki bikaç caahil(yeni öğreniorm cahil olduklarını ahah) retrinin hiç iş yapmıcağını 5-6k dps te kalıcağımı sölüolardı en azından retrinin çöp olmadığını gördüm ya buda yeter bana.. Öğreniyoruz yavaş yavaş :) 10gün sonra hedefim 12k dps single target :PĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 25 icc ise 10k az. baya az hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 icc10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 %5 buffla 245-51 gear ile 8k falan yapıyodum ben. buffsuz yaptıysan 10k iyi o halde. yoksa rotasyon sorunun var. (tabi gearının 251+ olduğunu varsıyıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 can sıkıntısından eşşek gibi ore topladım engineering kasarım diye ama pve de pek işe yaramadığı yazıyor nette. Sadece gloves 340haste içinde o kadar para harcamaya değmez gibi. Mining-Jc olan profflarım kalsın mı yoksa 2 + socket için BS mi kasıyım napiyi ben? .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar