RRa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 çal kapıyı napiyonuz lan şerefsizler de ve sırıt çay var mı oğlum diyerekten içeri gir selamın aleyküm de yerleş bir yere hayırdır hacılar ne toplandınız mevzumu var de varsa bilelim de mevzuya bayılırım balıklama atlarım de gerçi artık tövbe edicem kendime bi çeki düzen vericem de siz hacısınız lan gayri bilirsiniz oğlum ben artık tövbe etmek istiyorum kavga dövüş öldürmeyi bırakmak istiyorum var mı bir yolu yordamı de sinirhapları alıyorum dualar ediyorum ama başedemiyorum de şeytana uyuyorum her seferinde de bıçak birden elimde beliriyor de gürültüde kargaşada tangırtıda gözlerim dönüyor de hadi lan var mı bi hayrına bana bi okuyup üfleyecek de neyse neyse ben size mani olmayım bişey olursa bana seslenin yan kapıdayım haa de çek git bak bida zile yanlış basan oluyor mu :)
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ahah psikopat ayağı :D olabilir bak bu, kapılarına gidip şizofren adam modunda da takılabilirsin .
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dasaaa said: hmm suçmudur bilemiyoırum gerçi ama zile (atıyorum babanın adı izzet altınmeşe olsun) albay izzet altınmeşe yazıyorsun. çalan bitiyor bıçak gibi. emekli -askeri ünvan- kamil sönmez falan da olabilir. ama suç mudur bilemiyorum tabii bu cemaatciler çok yüzsüz karı koca cemaat dersanesinde öğretmenlik yapan yeni evli çift emekli albay amcamın karşı kapımızdaki dairesini tutmuşlardı. anneme falan selam vermiyordu adam 1 sene dayandık sonra basıp gittiler. ramazanda 30dan fazla ilkokul çocugunu eve dolusturup vaaz verdiklerini bilirim.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi mahkeme olayı dert ugrasırsın biraz, önceleri (akp iktidar olmadan önce) biraz daha gizli kapaklı olurdu cemaat evleri ama o da eskidi simdi cekinmiyolar ortaya cıkarsan da sorun olmaz onlar icin geriye patilerin sundugu yöntemler var onlarda biraz marjinal kacıo gibim abi bence cemaatci tanıdıgın varsa söle,anlat durumu,rica et o da bölge abileri falan var onlara iletsin daha dikkatli olurlar. sen de güzellikle git bi konus anlat durumu rahatsız oluyoruz de bölge sorumlusuna ilettik falan de,ev de kalanlar degisse de büyük abiler duruma el attıgı icin daha dikkatli olurlar.
Öne çıkan mesajlar