Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Arkadaşlar bir sürü bölüm görünmüyor yeni rehberde. Metal öğretmenliği filan vardı, döküm öğretmenliği vs. Bu bölümleri kaldırdımı bu yıl Gazi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 gitme gaziye çok ciddiyim, bir sürü sebep sayabilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 öğretmenlikler bu sene genel olarak teknoloji fakültesi altında toplanacaktı. ancak makine bölümünü yetiştiremedikleri için öğretmenliği de açılmadı. o kontenjanı m.t.o.k denilen 4 yıllık mühendisliğe çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Abi değiştirmişlerde m.t.o.k sadece meslek lisesi çıkışlar için. Eskiden herkes yazabiliyordu. 1. bölüm yazacak birşey kalmadı o puanlarda düz liseler için. Doğrumu anlamışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 makine öğretmenliğini zaten sadece makine bölümü okuyanlar yazabiliyordu. bilgisayar öğretmeliği öyle değildi. o yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Metal öğretmenliğini düz lise mezunu yazamıyormuydu. Yada tesisat öğretmenliği yada döküm filan. Yani gazide geçen yıl geliyordu benim sıralamamdakilere yazmadım. Bu sene sıralama yine aynı. Fırsatı kaçırdık mı yani? Yeni bölümler eklenmiş puanları yok. Bu bölümleri silip o sıralamadan kimseyi almicaklar mı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Yok gazi ygs bölümlerinin hepsinin sonuna m.t.o.k koymuş. Ygs-1 olanların hepsinin sonuna. Düz liseleri ygsden devre dışı bırakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Teknik eğitim fakültesinde o metal öğretmenliği falan. Teknoloji fakültesi oldu teknik eğitim fakültesi o nedenle 2015 yılına kadar almayacaklar öğrenci bundan itibaren.Esefte varmı tam bilmiyorum ama oraya bakabilirsin. Çok detaylı bilmiyorum esefi Ha bu arada gaziye gitme falan yazmışsında gecko teknik eğitim fakültelerinde gazi üniversitesinin üstüne üniversite tanımam. Ben bu sene mezun oldum teknik eğitim fakültesi bilgisayar sistemleri öğretmenliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 gecko said: gitme gaziye çok ciddiyim, bir sürü sebep sayabilirim sana x10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ankara Merkez ev kiraları nasıl arkadaşlar 1+1 yada 2+1. Çok böyle kötü bir semtte olmayan pahalıda olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bizim sınıfta gazi'den elektrik öğretmenliğinden yatay geçiş yapan bir arkadaş vardı. Hayatımda 1 sene çalıştım, o da gaziden kurtulmak için diyordu. Polat Alemdargiller ele geçirmiş kampüsü resmen, herkesin saçına sakalına bile karışıyorlarmış. Karışma ötesinde ikna edici yöntemlerle kestiriyorlarmış. Siyah ceket giyiyormuş herkes falan hatta tipin biri (Sanıyoruz ki ceket bulamadığından) siyah bornozla gelmiş. Şaka olmadığına 50 kere yemin ettirdikten sonra şoka girdim, hala da o şoktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bende duydum bunları. Neyse bakayım bir izmir ev fiyatlarına olmadı orası olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 iibf hariç aman hele eğitim off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar