Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gazi Üniversitesi Yeni Tercih Rehberi

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Metal öğretmenliğini düz lise mezunu yazamıyormuydu. Yada tesisat öğretmenliği yada döküm filan. Yani gazide geçen yıl geliyordu benim sıralamamdakilere yazmadım. Bu sene sıralama yine aynı. Fırsatı kaçırdık mı yani? Yeni bölümler eklenmiş puanları yok. Bu bölümleri silip o sıralamadan kimseyi almicaklar mı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknik eğitim fakültesinde o metal öğretmenliği falan. Teknoloji fakültesi oldu teknik eğitim fakültesi o nedenle 2015 yılına kadar almayacaklar öğrenci bundan itibaren.Esefte varmı tam bilmiyorum ama oraya bakabilirsin. Çok detaylı bilmiyorum esefi

Ha bu arada gaziye gitme falan yazmışsında gecko teknik eğitim fakültelerinde gazi üniversitesinin üstüne üniversite tanımam. Ben bu sene mezun oldum teknik eğitim fakültesi bilgisayar sistemleri öğretmenliğinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim sınıfta gazi'den elektrik öğretmenliğinden yatay geçiş yapan bir arkadaş vardı. Hayatımda 1 sene çalıştım, o da gaziden kurtulmak için diyordu. Polat Alemdargiller ele geçirmiş kampüsü resmen, herkesin saçına sakalına bile karışıyorlarmış.

Karışma ötesinde ikna edici yöntemlerle kestiriyorlarmış. Siyah ceket giyiyormuş herkes falan hatta tipin biri (Sanıyoruz ki ceket bulamadığından) siyah bornozla gelmiş. Şaka olmadığına 50 kere yemin ettirdikten sonra şoka girdim, hala da o şoktayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...