ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Azgalda order oynayalım dedik hayvanlar gibi eziliyor düşük tierlerde. Nornda destro oynayalım dedik sc sırası çok zor geliyor boşu boşuna mal gibi bekliyoruz. Dest rvr de ezdiğinden order bulmak haliyle zor. Günün her saati rvr ve sc yapabileceğimiz order destro ne olursa olsun her tierde belli bir yer var mı? Misal azgal dest oynasak nasıl durumları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 azgalı bırak norn t4 iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 dest order? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ezilen tarafta oynayın her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 akıl yerine bilgi verirsen daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 baştan başlamayı düşünüyorsan ister destro oyna ister order norn hayal kırıklığı olur muhtemelen. order ezmodeun dibine vurdu, destroda mallıkta sınır tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Marl0_on said: baştan başlamayı düşünüyorsan ister destro oyna ister order norn hayal kırıklığı olur muhtemelen. order ezmodeun dibine vurdu, destroda mallıkta sınır tanımıyor. sen bi de azgalı gör :D bu arada dest order farketmez de bi kac arkadaş bulup birlikte oynamazsan zor oluyo t2de orderda türk malı diye guild gördüm belki onlarla kaynaşırsan hep bir guzel guzel kasarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 karak norn da destro ustun gordugum kadariyla ama son iki gunde fln 2 yildizdan 4 yildiza cikti sehirleri orderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Arkadas azgal hakkında bilgi verecek var mı? T2 de sc sırası gelmio destro da (norn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Fena degil azgal, yeni chosen actim t3deyim, 10 dakikaya bir bazen daha sik sc geliyor aksamlari (ozellikle hafta sonlari). Tabi gecenin gec saatlerinde ve sabahin erken saatlerinde 30dakika - 1 saat arasina cikio bu zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 iyi çabuk vazgeçmişsin norn sevdasından=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 norn'daki orderlarimi silmem gerekior gecebilmem icin, her ne kadar oynamasamda ve rrlari yuksek olmasada kiyamiyorum silmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 azgalda durum nedir peki t4 te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 t4'u tam bilemiyorum, t4'deki charimla cok uzun suredir oynamadim, ancak en son biraktigimda order eziodu destroyu. Su son server degisiklikleri ve her iki tarafa gelen xp/renown bonusu ile dengeler baya degisti, pek kesin birsey soyliyemiycem bu yuzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 azgalda destro eziyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bu aralar swordmaster kasiyorum azgalda, hakkaten t4 paso destro gibi duruyor. Bir tek dün order biraz kale alıyordu SOR'dan takip ettiğime göre, bense daha yeni t3'e geldim işim olmaz bir süreliğine :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bu aralar swordmaster kasiyorum azgalda, hakkaten t4 paso destro gibi duruyor. Bir tek dün order biraz kale alıyordu SOR'dan takip ettiğime göre, bense daha yeni t3'e geldim işim olmaz bir süreliğine :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar