Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın Ankara'ya gidiyorum ve..

Chemical

Öne çıkan mesajlar

evet evet.
aferin raider hehe :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 13 Ağustos 2004 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaaaaaaaaaaaa :) logout yapmıştım ben ama ühühüh

Öcüm çok pis olacahh[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti

[Bu mesaj Chemical tarafından 14 Ağustos 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehehue raiderin en son kitap okuma pozları
[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss

Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 13 Ağustos 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
lol bizde gözlerinden öperiz rai.. chemical :) Vay be ankara yaramış valla :lol:
kesinlikle.lol.

raider kaça temizlersin ? :D paticik için.. toplar veririz parası neyse. :)[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki:
Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı.
Sosyal ağlarda paylaş

işimdeyim gücümdeyim - umut sarıkaya:
said:
Raid3r, 12 Ağustos 2004 12:49 tarihinde demiş ki:
haha ya da hafta sonu pati ankara buluşması yapalım. bone ayarla lam aehuahe ben chem'i size bırakıp kaçarım

buluşma ayarla diyor sonra yok üşeniyorum yok terliyorum yok uykum var..

bi de beni uğraştırıyor. adama bak yahu.
ıstarkıraft oynucam ben[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

kendim için bişi istiosam noliim :P bak dante gelcekmiş onu beklielim :D[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

ohen be geldim evime sonunda raideri rahat bıraktık[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...