fab Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bizim arkadaş'da buldu 190 milyon'a sattı ama sattığı kişi yakın arkadaşı idi. Yani daha fazla olabilir :)[hline]David "Fubber" Hausen
fab Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 eh artık bizide görürsün hehe ;)[hline]David "Fubber" Hausen
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 istediğim şey: paranı iyi harca, ileriyi düşün, eşe dosta komşuya kanma :p akrabalar çıkar şimdi bana da bana da diyen onlara hiç kanma ;) <--- şaka hayırlı olsun, funcom forumlarında satabilirsin, hatta orda sat ki açık arttırmaya koyarsın dediğim fiyattan fazlaya bile satılır duruma göre, güle güle harca...
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben oynamıyorum artık =] sağol düşündüğün için bir gün ihtiyacım olursa canını sıkmayacak şekilde söylerim zaten
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ana ne zaman ve Niye bıraktın Roz sen? bende kaç haftadır görmüyorum diyorum?? Şaka dimi...? Bu arada Dis'in Disk ini de tebrik ediyorum :) Bana veeeer diye çok yalvardım ama yutmadı :D En sonunda kiralık adam tutup topuklarından vurdurma tehditlerimden korkmuş olucak GA2'de anlaştık hehe :P[hline]Blackicer Clan MA Iceforcer Clan Enforcer Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 yok 500-600 cok fazla su anda yani patchten soraki durumda tabi eger birisi hararetle istemiorsa cunku chestten VTE bile cikior moblardan Nullity sphere'ler ve GA lar dusuor cok sıklıkla benim bildigim kadariyla dis cok mukemmel paraya satti[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 geçen gün 400 den gitti ama bu minimum fiyatı. :) açık arttırmaya koy haftasonuna rastgelsin 4-5 gün bırak o kendi değerini zaten alır. 999 milyona giden mk4 de hatırlıyorum[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 o milyarlik GA4 ler patchten onceydi cliver simdi yeni patchle cok dusmeye basladi 400mil e bile iyi diorlar eleman bi missionda 2 GA4 buldu gecen lol[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 O 50m ye sattım diyen adam ciddimiymis?? Ben kesin salliyo dedim cunku hic bidding gormeden direk sold to hede hödö dedi herif... ve onu dedigi anda ben direk 60m bid yolladim cvp gelmedi hehe...[hline]Blackicer Clan MA Iceforcer Clan Enforcer Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Abi al artık kendine Soft Shape Armor vede Hard Shape Armor PPPE lerini o zaman işte parayı sahiden vurdun demektir.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Heheh ewet forumda okudum bende :) bence boss loot disindakilere roll yapmaya calismak tam uyaniklik aslinda :D Bide roll yapildiginda uyaniklik yapmaya calisanlar var önce direk roll yapip roll da cikan sayiyi tutmaya calisiyolar filan sonra ben roll ettim benim tuttugum sayi cikti verify edin diyede israr ediyolar cok guluyorum ben :) bi o akilli ya heh...[hline]Blackicer Clan MA Iceforcer Clan Enforcer Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 sen hemen disappeari silip fixer acicaktin GA4 var gaziyla da lvl alirdin ne ninja adi kalirdi ne de gimp engi :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 biri bana ga nin neden bu kadar degerli oldugunu solerim ne ozelligi var ?[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: tunca, 10 May 2003 02:20 tarihinde demiş ki: biri bana ga nin neden bu kadar degerli oldugunu solerim ne ozelligi var ?[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente GA IV Özellikleri burda...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... [Bu mesaj Blackice tarafından 10 May 2003 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lol salak herifler ya loot alphaysa loottan ne çıkarsa çıksın sıra kimdeyse onun olur item bende çok kez sinir olmuştum guzel item çıktıgında ama bişey dememek lazım :) ehe şimdi dissin threadini okudum acaip gaza gelmiş herifler lol gratz diss :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Öne çıkan mesajlar