Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nileppezdel said: @Kaan: Şimdi şöyle ki nilin açtığı topikten rencide olan arkadaşlar "yiyosa dışarda gel lan" gibi şiddete yönelik laflar ediyorlar. Şunlardan farkları yok: Azıcık rahat olun ya. İslam hoşgörü dini diyorsunuz sonra "yumruk mesafesinde konuş" diyorsunuz. Bu çok komik.Ha bi de coder, Tanrı inancı olmayan birinin ruh inancı olabilir. Spiritualism'in böyle çeşitleri de var, bundan haberin olmaması ayıp değil ama haberin yokken "röhöhöh o ne be" demen ayıp. peki ruh var, tanrı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yeter bu kadar kahvaltı öncesi pati dinsizleri örgütüne direniş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hiçbişe yoksa CONS var bosa tartısıyonuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 @nilep o lafları söyleyen adam biraz daha özgürlük hissetse iliklerinde inann senin ben bilmemnenin a.q da diyebilir merak etme. ama daha o noktaya gelmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Coder said: Coder said: abvblizzard said: Ahaha coderın kıçına kömür soksak elmas olcak* bi de eğleniyoruz felan diyolar. *aptallar için not, bu bir deyimdir. Senin kıçına at sokup eşşek çıkartabilecekmiyiz diye bakıyoruz bizde, *akıllılar için not bildiniz, böyle bir deyim yok ee bu iş "sana laflar hazırladım" a doğru mu gidecek bu mu yani ? Hmm harbiden ben önce laf atmışım dimi ? Ya gerçekten mi anlamak istemiyorsun, yoksa anlayamıyor musun ikilemdeyim. Götüne kömür soksan elmas olarak çıkar diye bir deyim var deyim. Adam deyim yazmış, sen götüme bir şey sokacakmış, küfretti bana diyorsun hala. Ciddi olamazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mayhem said: neyse neyse, konuya dönelim. olum gidin annenize babanıza allah yok falan diyin, hatta video çekin yutuplayın izleyelim. çok merak ettim lan. mesela marifaritikonun gidip annesine agnostizmi anlatmasını bekliyorum ben. herkesin müslüman olduğu yanılgısından kurtulun bence bir an evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bu kadar yeter evet bir dahaki topicte tartışırız bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Özgürlükle değil de kolay trollenebilirlikle alakası var. Şimdi ekmeğin trollük yapmayı sevdiğini hepimiz biliyoruz, siz öfkelendiğiniz sürece eğlenerek devam eder, "cezasını Allah verir bizim ne haddimize" diyip de takmamayı öğrenirseniz eninde sonunda susar. Don't feed the troll diye boşuna demiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aptal insan topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 TanitciReklam said: @nilep o lafları söyleyen adam biraz daha özgürlük hissetse iliklerinde inann senin ben bilmemnenin a.q da diyebilir merak etme. ama daha o noktaya gelmedik. HANIM KOŞ DİN ELDEN GİDİYOR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 neyi tartisiyorsunuz hala ya birakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hah ben burdayim ben burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oh sahibim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 geleneksel pati allah var yok tartışmalarının birinin daha sonuna geldik. aynı arguman ve kişileri tekrar görmek üzre bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abvblizzard said: oh sahibim geldi mübdiiii gel ogluum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Aslında bu allah var mı yok mu tartışması değil de üslup tartışmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bittus said: HANIM KOŞ DİN ELDEN GİDİYOR!!!! türban mı başörtüsümü ANAM KOŞUN LAİKLİK ELDEN GİDİYOR. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 coder, o bir deyim. fıtık ettin beni. hırslı insanlar için falan kulllanılır. hani ne kadar hırs yaptın ya ne kadar kastın anlamında. ayh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mayhem said: neyse neyse, konuya dönelim. olum gidin annenize babanıza allah yok falan diyin, hatta video çekin yutuplayın izleyelim. çok merak ettim lan. mesela marifaritikonun gidip annesine agnostizmi anlatmasını bekliyorum ben. Asıl bu ne ya. Ben annemle de, anneannemle de bu tarz konuları konuşurum. Allah yok da derim. Kendilerinden de fikirlerini, inançlarını değiştirmelerini beklemem. Benim merak ettiğim, senin ulaşmaya çalıştığını sandığın şey ne burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 paticikte üslup ne arar. olsaydı yokolmaya doğru giden bi forum olmazdı zaten.din tertışması bile canlandıramaz paticiği artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mayhem said: neyse neyse, konuya dönelim. olum gidin annenize babanıza allah yok falan diyin, hatta video çekin yutuplayın izleyelim. çok merak ettim lan. mesela marifaritikonun gidip annesine agnostizmi anlatmasını bekliyorum ben. çocuğunun adını mümin koyan bir annenin çocuğunun zaten böyle birşeyi normal karşılamasını beklemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 islama göre hepimiz bir gün yok olup gitmeyecek miyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bu hayatta garantisi olan tek şey ölümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abvblizzard said: çocuğunun adını mümin koyan bir annenin çocuğunun zaten böyle birşeyi normal karşılamasını beklemiyoruz Normalde şu söyleme küfrederdim ancak herif haklı çünkü anne baba olayını sen başlattın mayhem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 çünkü din hani allahla kul arasındaydı? anne bilse ok evladım sorun değil dese ya da pis imansız bsg dese ne fark edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar