TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kankicik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mahalle Baskısı olmayan bir ortam, çok zorunuza gidiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 adam kendi sövdüğü için, kendine cevap veren herkesi de sövüyo snaıyo, enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 TanitciReklam said: hayır dayağa ben çağırdım kibar bi şekilde coder cağırmadı. ben konusuruz tartışırız dedim üslübunuz burdaki gibi olucaksa aksam ailenize söyleyin eve gelmiyeceğinizi dedim. tehdit gibi algılandıysa ben yaptım coder değil. Coder benim! hayır benim!! hayıır benim!! yakma babacan kendini adam aimed zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 @Kaan: Şimdi şöyle ki nilin açtığı topikten rencide olan arkadaşlar "yiyosa dışarda gel lan" gibi şiddete yönelik laflar ediyorlar. Şunlardan farkları yok: Azıcık rahat olun ya. İslam hoşgörü dini diyorsunuz sonra "yumruk mesafesinde konuş" diyorsunuz. Bu çok komik. Ha bi de coder, Tanrı inancı olmayan birinin ruh inancı olabilir. Spiritualism'in böyle çeşitleri de var, bundan haberin olmaması ayıp değil ama haberin yokken "röhöhöh o ne be" demen ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 adamın tespihi var beyler, ki kendisi çok ölümcül bi silahtır. aman diyim !!!11 !1 birbirbir bi de 3 saattir konuşuyoruz, hiç agnostizm lafı geçmedi. çok üzülüyorum burda ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 internet alemindeyiz. sayısız canımız var dert değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Benim bi ayrıcalığım yok abi moderasyonda geçen zaugna denen buzağı okumadan beni ispiklediği için 2 gün bonziyle gezdim mesela hiç bişey demememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Xaenin said: Peki sen niye gelip 15 gün sonra insanları dövmekle tehdit ediyorsun ki?abi bu zamandan kıdem olayını yapmayın ya ne yani 15 gün değilde 15 sene sonra olsa tolere edilebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ispatlayamayacağınız birşeyin nesini insanlarla yüz yüze tartışacaksınız? ayrıca büyüklerinizle bu konuları konuşacak kadar adam yerine konulmuyorsanız sizin için üzücü bir durum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bi güç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nilep dinimize fak dedi ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Gerçek hayata yönelik tehditte ip ban atılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Coder said: abvblizzard said: Ahaha coderın kıçına kömür soksak elmas olcak* bi de eğleniyoruz felan diyolar. *aptallar için not, bu bir deyimdir. Senin kıçına at sokup eşşek çıkartabilecekmiyiz diye bakıyoruz bizde, *akıllılar için not bildiniz, böyle bir deyim yok ee bu iş "sana laflar hazırladım" a doğru mu gidecek bu mu yani ? Hmm harbiden ben önce laf atmışım dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nileppezdel said: dostum senin aklın nerden çalışıyor bilmiyorum da burdaki adamlar kişisel hakarete sinirleniyorlar körmüsün. ben inanmıyorum Allaha diyene gel lan dısarı göstereyim sana dayağın Allahını demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Sparkcaster said: ispatlayamayacağınız birşeyin nesini insanlarla yüz yüze tartışacaksınız? ayrıca büyüklerinizle bu konuları konuşacak kadar adam yerine konulmuyorsanız sizin için üzücü bir durum bence altta kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 buradaki tartısma ciddimi benim mi beynim sulandı? niye cellallenmiş herkeş böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 _anijav_ said: Xaenin said: Peki sen niye gelip 15 gün sonra insanları dövmekle tehdit ediyorsun ki?abi bu zamandan kıdem olayını yapmayın ya ne yani 15 gün değilde 15 sene sonra olsa tolere edilebilir mi hayır da o kafayla 15 sene tutunamazsın sevgili peder zickler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Sparkcaster said: ispatlayamayacağınız birşeyin nesini insanlarla yüz yüze tartışacaksınız? ayrıca büyüklerinizle bu konuları konuşacak kadar adam yerine konulmuyorsanız sizin için üzücü bir durum bence eh, olay bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 neyse neyse, konuya dönelim. olum gidin annenize babanıza allah yok falan diyin, hatta video çekin yutuplayın izleyelim. çok merak ettim lan. mesela marifaritikonun gidip annesine agnostizmi anlatmasını bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nilep gelmiş, ben kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 paticikte mahalle baskısı var ki.dinsizler baskı yapıyor resmen başlıkların yarısında mutlaka dindarlara laf sokan tipler var.misal xxxx .banlanmasını hiç istemem yazıları süper ama bu konuda bazen sapıtıyor ama kendisine sorsak "tüm dindarlar banlansın" der. hoşgörü yok "sadece ben var olmalıyım" tarzında bi hareket dinsizlerden geliyor daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 eski said: buradaki tartısma ciddimi benim mi beynim sulandı? niye cellallenmiş herkeş böyle?uzun süredir dinli konu dönmüyordu, heyecanlandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abvblizzard said: _anijav_ said: Xaenin said: Peki sen niye gelip 15 gün sonra insanları dövmekle tehdit ediyorsun ki?abi bu zamandan kıdem olayını yapmayın ya ne yani 15 gün değilde 15 sene sonra olsa tolere edilebilir mi hayır da o kafayla 15 sene tutunamazsın sevgili peder zickler =( 6 senedir burdayım , deşifre ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 TanitciReklam said: nileppezdel said: dostum senin aklın nerden çalışıyor bilmiyorum da burdaki adamlar kişisel hakarete sinirleniyorlar körmüsün. ben inanmıyorum Allaha diyene gel lan dısarı göstereyim sana dayağın Allahını demiyor. Anneme Allah yok desem ok der geçer diyen adama, "ne yani sen annene anne senin dinin aq desen bişey demeyecek mi" gibi bir laf etti adam. Allah yokdenmesini "senin dininin aq" diye algılayan adamla bu konuyu konuşamazsın çünkü kendi inancınısöylediğin anda bunu hakaret olarak algılar, e söylediğine göre yumruğu da atar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar