abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ahaha coderın kıçına kömür soksak elmas olcak* bi de eğleniyoruz felan diyolar. *aptallar için not, bu bir deyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 elleh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Osuran_boğa said: ya niye anlamıyorsunuz tüm müslümanları içine alacak şekilde bunlar aptal ,cahil, geri kalmış şeklinde konuşuyorsunuz ve adamlar tepki gösteriyor.hatta köpek yaptınız resmen.bu yaptığınızın yanlış olduğunu anlayamıyorsanız daha ne diim ben mesela savunma artık, gül geç, saygı duyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hepiniz aptalsınız ki. önce eğlencede saçma sağan tartışıyodunuz. şimdi de garbıça seviye getirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Osuran_boğa said: ya niye anlamıyorsunuz tüm müslümanları içine alacak şekilde bunlar aptal ,cahil, geri kalmış şeklinde konuşuyorsunuz ve adamlar tepki gösteriyor.hatta köpek yaptınız resmen.bu yaptığınızın yanlış olduğunu anlayamıyorsanız daha ne diim ben ben bunu hiçbir zaman yapmadım. herkesin inancına saygım sonsuz. daha doğrusu umrumda değil, beni ilgilendirmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aquila said: Coder said: en önemlisi ne biliyormusun "hiç" olduğunuzu anlamadan burnunuz kaf dağında geziyor. sen nesin? allahın ilahı savaşçısı mı? aynı materyaliz birader, bi kitaba tapıyosun diye kendini fazla sanma. hammadde aynı da belli işçilik farklı... benle senin arandaki sadece bi farklı söyliyim daha temiz anlaşılsın Ben, karşımdaki insan çekirgeyle aynı inanca sahip olsa dahi onun bu durumuyla dalga geçip prim yapmaya sağlamayacak kadar saygılı, sense kendi inanmadığın bir inanç ile dalga geçebilecek kadar patavatsız, bu din mensuplarına ettiğin hakaretlerin aslında kendine ailene kız arkadaşına edildiğini anlamayacak kadar da sığsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 burtonesk said: Müminiz hepimiz elhamdülillah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abvblizzard said: Ahaha coderın kıçına kömür soksak elmas olcak* bi de eğleniyoruz felan diyolar. *aptallar için not, bu bir deyimdir.harbi provokatifsin senelerdir bi pati zirvesini basıp kafanı duvara sürtme planlarım vardı şimdi tekrar canlandı hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Coder said: aquila said: Coder said: en önemlisi ne biliyormusun "hiç" olduğunuzu anlamadan burnunuz kaf dağında geziyor. sen nesin? allahın ilahı savaşçısı mı? aynı materyaliz birader, bi kitaba tapıyosun diye kendini fazla sanma. hammadde aynı da belli işçilik farklı... benle senin arandaki sadece bi farklı söyliyim daha temiz anlaşılsın Ben, karşımdaki insan çekirgeyle aynı inanca sahip olsa dahi onun bu durumuyla dalga geçip prim yapmaya sağlamayacak kadar saygılı, sense kendi inanmadığın bir inanç ile dalga geçebilecek kadar patavatsız, bu din mensuplarına ettiğin hakaretlerin aslında kendine ailene kız arkadaşına edildiğini anlamayacak kadar da sığsın.. dude... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abvblizzard said: Ahaha coderın kıçına kömür soksak elmas olcak* bi de eğleniyoruz felan diyolar. *aptallar için not, bu bir deyimdir. Senin kıçına at sokup eşşek çıkartabilecekmiyiz diye bakıyoruz bizde, *akıllılar için not bildiniz, böyle bir deyim yok ee bu iş "sana laflar hazırladım" a doğru mu gidecek bu mu yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ruhlarımız karşı karşıya gelse seninki benimkinin önünde diz çöker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bu iş yörüngeye kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 eğer ruhlarımızı ortaya koyacaksak, senin ruhun ve benim ruhum ortaya gelecekse, allahımın üstüne yemin ederim ki senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker, tövbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Rasmon said: Osuran_boğa said: ya niye anlamıyorsunuz tüm müslümanları içine alacak şekilde bunlar aptal ,cahil, geri kalmış şeklinde konuşuyorsunuz ve adamlar tepki gösteriyor.hatta köpek yaptınız resmen.bu yaptığınızın yanlış olduğunu anlayamıyorsanız daha ne diim ben mesela savunma artık, gül geç, saygı duyalım ne saçmalıyosun "savunma artık" filan ya . hem ne saygısı ben hakareti kesin diyorum saygı falan isteyen yok. "gül geç gül geç " başka laf bilmiosunuz zaten bu forumda kaç tane dinsizlere hakaret amaçlı başlık açıldı ? hiç . size hakaret etmeyen düşüncelerinizden ötürü dışlamayan insanlara her fırsatta hakaret ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ruh'a inanan ateist nedir ya aahahhahah bu iyiymiş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 forumumuza nihat doğan üyeymiş haberimiz yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aquila said: Coder said: en önemlisi ne biliyormusun "hiç" olduğunuzu anlamadan burnunuz kaf dağında geziyor. sen nesin? allahın ilahı savaşçısı mı? aynı materyaliz birader, bi kitaba tapıyosun diye kendini fazla sanma. abi en azından şunun gibi kitaplara tapmıyoruz http://i31.tinypic.com/14v4ehk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben bu konuları hep beraber bi yerde buluşup oturup konuşsk isterim. jargonuna güvenen bilgisi sağlam arkadasların hepsine acık mektup. beşiktaşta falan bulusalım. ailelerinize söyleyin aksam eve gelmicez diye ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 atlas çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 cemss said: bu iş yörüngeye kadar gider. aynen hepimize bi ban hammer gelecek hepimiz rahat edecez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nası gaz nası gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 TanitciReklam said: ben bu konuları hep beraber bi yerde buluşup oturup konuşsk isterim. jargonuna güvenen bilgisi sağlam arkadasların hepsine acık mektup. beşiktaşta falan bulusalım. ailelerinize söyleyin aksam eve gelmicez diye ama :)ben kavga çıkma ihtimaline karşın fedai olarak gelirim hiçbi tartışmaya karışmam kenarda beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mayhem said: aquila said: Coder said: en önemlisi ne biliyormusun "hiç" olduğunuzu anlamadan burnunuz kaf dağında geziyor. sen nesin? allahın ilahı savaşçısı mı? aynı materyaliz birader, bi kitaba tapıyosun diye kendini fazla sanma. abi en azından şunun gibi kitaplara tapmıyoruz http://i31.tinypic.com/14v4ehk.jpg inandığın kitabın kurgusu daha kötü ki bundan., en azından dört işlem hatası yoktur. bi de kafamı duvara sürtecek arkadaş, lesser patilerin gittiği buluşmalara gitmiyorum ben pek üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bok atacağın dinin hakkında bilgi sahibi olmadan konuşuyosunuz. İslam dininde tapma yoktur önce bunu öğrenin. Yürekten inanmak vardır. O dinin gerektirdiği gibi yaşamak vardır. Dinde sorgulama yoktur diyenler cahillerdir. İslam dinini istediğiniz kadar sorgulayabilirsiniz. Fakat, Allah'ın katında yaratılmış kavramları (kader vb.) insanın beyninin anlaması imkansızdır. Bence siz egoizm pençesinde yaşadığınız için ufak beyinleriniz böyle makamı yüksek kavramları algılamayınca Allah'a bok atmayı iş sanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 another din topic, powered by vanillie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar