titiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 arkadaslar bugün sitanbulozalitin burada konu açtıgını gördüm gerçekten uygun fiyatlama yapmışlar. siyah beyaz 1250 sayfa A4 üm vardı ve a.cilt yaptırdım. kdv dahil 53 tl verdim. haber dogruymuş. bir gidin derim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 LOL AHAHAHHAHHA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dfasdasdasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fiyat bna uygun geldi yuksekmi yoksa? daha evvel başka yerlerde 75 5 filan yaptırmıştım. paylaşayım istedim ok. daha uygun bir yer bilen varsa lutfen paylaşsın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 oha ama Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yuksekmi? daha çekim yapacagım 10.000 küsür sayfam var yardım lutfen? daha uygun ir yer bulamadım ben bilen varsa lutfen paylaşsın. sabah ilk işim bu çünkü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sakin ol dostum. sitanbul seni kurtaracak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 gerçekten kurtardı. saolsunlar daha uygun bir yeri ben blamadım. saolun yinede Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 öfff... beyniniz samandan ibaret. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 HAUHAUHAUHA ABV.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 barbaros bulvarından her geçişimde sitanbul özalit diye hangi mal koymuş bu ismi diye gülmekten usandım. edit: bu sefer üşenemyip aradım ve osmanlıca bir kelime olduğuna kanaat getirdim, yine de gülmemi engellemez muhtemelen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.