Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 İbretlik bir yaşam öyküsü, hayatımda okuduğum en iyi kısa hikaye, Ölene kadar daha iyisini okuyacağımı sanmıyorum, hayattan dersler çıkarmamı sağladı bu yapıt Zombi istilası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ibret. bak bu daha guzel bence said: Gerdek odasına girdiklerinde ikisi de heyacanlıy- dı...Ahmet'ın bakışları bir garipti, kızı öperken ca- nını acıtıyordu...Ama Dudu, heyecandan sanarak katlanıyordu buna...Giderek, delikanlının hareket- leri daha da dengesizleşmişti...Kızın neresi gelirse ısırıyor, göz bebekleri büyüyor, ağzından beyaz köpükler geliyordu. http://www.canim.net/hikaye/4849-.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bir solukta okudum, nefesleri kesiyor. said: ilaç buldu ilacı hazırladıktan sonra hemstra iğneledi hemstır garip oldu delirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 zzzz said: Bilim adamı olan Zakir ilaçlar üğretiyor hemsüzerinde deniyordu yemek yerken yeni bir ilaç buldu ilacı hazırladıktan sonra hemstra iğneledi hemstır garip oldu delirdi doktor bu ilacı ülkesinden nefret eden çırağı Hasan yok etirmesini söyledi hasan ilacın işe yaraycağnı düşündü yarınki konferansda başkanların sularına koyarsa hepsinin değişeceğni düşünmüş ve bilim adamı Zakir'in cüzdanında gizlice Amerika ya bilet parası aldı. Yarın suları o dağıtıcak içine ilacı dökücekti herşeyi yaptı şimdi gereken uçağa yetişip o ülkeden kurtulması gerekiyordu başkanlar sularını içtiler 2 saat sonra dönüşüm herkeze saldırdılar Zakir bunu çırağı'nın yaptığnı biliyordu hemen polisleri çağrıp ordan çıktı ama polislerde ısırılda şehirdeki 60 kişi dışında herkes ısırıldı sonra 5 bilinmeyen ajan geldi ve yanlarında bir subay isimleri ajanların ismi Ali,Hasan, Ümit,Berkay albayın ismi mustafaydı zombiler diğer şehirlere kasablara gitmesin diye şehrin bütün taraflarına zombilerin geçemiyceği şekilde duvar gibi sert polis parikatı koydular şehri koruyan kale duvarı gibiydi ve üzerlerinde sniper kulanan adamlar koydu zombiler öldürülmüştü sıra çok insan öldüren ve amerikaya kaçan çırağı öldürmeye gelmişti onu telefon konuşmalrıyla uydudan zilediler ev adresini buldular çırak lasvegasa kaçmıştı yanında 10 bin kattirilyon amerikan dolarıyla onu bulunca öldürdüler ama her insan gibi mezara gömmediler insan kemini bile eritecek insanı kül edecek sıcaklıkta bir kazana attılar ve bu işi başaran ajanlara ve albaya çok büyük miktarda para verdiler. asfuahfudshgfhfghjhuifisdfhdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Fırat geldi benim aklıma orada direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Çok heyecanlandım okurken,dedim ki aman yarabbim,bu nasıl bir hikayedir,o anı yaşadım sanki beynimde.Ülkemizde ne yetenekler var. Spo onu telefon konuşmalrıyla uydudan zilediler ev adresini buldular çırak lasvegasa kaçmıştı yanında 10 bin kattirilyon amerikan dolarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 reyou olmadı şimdi,aynı anda aynı yerleri alıntılayıp,aynı noktaları bold a atmamız hiç hoş olmadı,inan bunda ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 senin mesaj daha gec gitmis? reyounun ne sucu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bişey dediğim yok be (:D,konuya dönersek,ibretlik paylaşım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 oha gerçek mi bu_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 gercek gercek teyzemin basina gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 polis parikatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Erotik Hikayeler nerede ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 said: http://www.canim.net/hikaye/11587-.html TOFAŞ'la(Şahin) yarış kazandım Birgün Süleyman emmi dakar rallisine katılacağım dedi.Köy ahalisi bu işe razı değildi.Çünkü Süleyman emmi o yarışa TOFAŞ'la yarışa katılıp köylerini rezil edeceğini sandılar.Süleyman emmi köyün önde gelen ve bilgin kişileri çağırarak; -''Ben bu köyün dünyada adının duyulmasını istediğimden ve köy ahalisine müthiş bir sevinç yaşatmak için bu yarışa katılıyorum.''dedi.Köy o sıralar pek de güzel birşey yaşamıyordu.Köyün en bilir kişisine giden Süleyman emmi onla dertlerini paylaşmak için gitti. -''Sen bu yarışa katıl, Süleyman emmi neden diye sorarsan baban içki,kumar vb. her bir halt onda dönüyor.Köy geceleri ayyaş ve kabadayıların merkezi oldu.Sen bu köyü modern biryer haline getirmek için çok çabalıyorsun.Sen bu yarışa katıl dedi.Evden çıktı ve karşısına nazlı diye birisi çıktı.Köyün en güzel kızı olan nazlının peşinde süleyman emminin belalısı olan Davut diye birisi vardı.süleyman emmi çok heyecanlıydı.Çünkü yarın dakar rallisinin Türkiye ayağı vardı.Süleyman emmi evine gider gitmez uyudu.Sabah olmuştu.Süleyman emmi arabası ile beraber kazma-kürek kasabasına gitti.YArış başladığı gibi bitti.Ama akıllarda kalan birşey vardı ki süleyman emminin belalısı olan davut süleyman emminin arabasına sabotaj yapacaktı.Ama neyse ki polisler davutu yakaladılar.Süleyman emmi yarışı 1. sırada bitirmişti.o sırada polisler tarafından yakalanan davut 18 yıl hapis ile cezalandırıldı.Süleyman emmi köyüne dönüp nazlı ile evlendi... Furkan ŞENTÜRK NOT:Bu hikayeyi okumadan geçmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sülayman emmi ne ya ahah ortadaki tip gibi bişi geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 dehşitin sırrı bir gün arkadaşımla birlikte babamın arabasına binmiş oturuyorduk.o sırada bir çığlık koptu.ama dışarısı zifirkarnlığındaydı.ama biz yinede bakalım dedik.saat olmuş gece yarısı çok korkuyorduk.bide baktım ki meğerse o kediymiş.ama kedi kanlar içinde.kedinin leşi ezilmişti.ama çok korkunç gözüküyordu.arkadaşım yanlışlıklar kedinin leşine bastı.osıdaarkadaşım bayıldı.sabah kalktığımda meğerse bu bir rüyaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soilflake Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 İçim acıdı dayanamadım bitiremedim hikayenin sonunu getiremedim.Olmuyor yaşayamayacağım yeteeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Hergonan said: ibret. bak bu daha guzel bence said: Gerdek odasına girdiklerinde ikisi de heyacanlıy- dı...Ahmet'ın bakışları bir garipti, kızı öperken ca- nını acıtıyordu...Ama Dudu, heyecandan sanarak katlanıyordu buna...Giderek, delikanlının hareket- leri daha da dengesizleşmişti...Kızın neresi gelirse ısırıyor, göz bebekleri büyüyor, ağzından beyaz köpükler geliyordu. http://www.canim.net/hikaye/4849-.html off su hakikaten basarili sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 İlk önce orçun yazmış zannettim zombi hikayesini ama diğer hikayelerde aynı kalitede. Sanmıyorum bu kadar uğraşacağını sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 http://www.canim.net/hikaye/5294-.html Ahaha karnıma ağrılar girdi. Virüse karşı antibiyotik geliştirmeye kasarlarsa daha çok insan ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 biraz olsun akıcılık var yazıda. ama virüse antibiotik? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 orçun yazsa o da böyle yazardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 "Virüs, antibiotiklere karşı çok dayanıklı olup" yanlış bişey dememiş abi virüs antibiyotiklere çok dayanıklı gerçekten de dsfhjkvcbvchdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ahahhaha harikalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar