shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Arkadaşlar köpeğim shila'nın hala hasmı yoksa kırmamı olduğunu bilmiyorum bi bakıyorum has diyesim geliyor bir bakıyorum kırma diyesim geliyor sizce ne olabilir? :S Bazıları shilanın gümüşi gri tüyleri olucağını ve has husky olduğunu söylüyorlar benim kafam çok karışık birde siz el atarmısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 neyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 söylendimi bilmiyorum ama barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Neyi barınaktan alıyım arkadaşlar ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 barınaktan al kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 barınak olabilir. bi de ne haskisi la bildiğin sokak alman kurdu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 neyi barınaktan alıyım alooo kafamı buluyosunuz :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 said: bi de ne haskisi la bildiğin sokak alman kurdu bu. bence barınak haskisi bu.. barınaktan almayı düşündün mü hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 husky değil bu ama barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fotolar barınakta mı çekildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 havuz huskysi bu, eti karton gibi olur bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 shila said: :@ bu işaret kızdım mı demek yoksa dev bi dana jambonu ağzıma tıktım ama yutamadım mı demek bilemiyorum ben.. bak şundan.. bu ise o işaret "oburum" veya "hamileyim" anlamına geliyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 beyler fotolar evimde çekildi ve barınaktan al nedemek hala anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dasaaa said: shila said: :@ bu işaret kızdım mı demek yoksa dev bi dana jambonu ağzıma tıktım ama yutamadım mı demek bilemiyorum ben.. kızdım demek ,) çünkü barınaktan al deyip duruyorsunuz ve hala anlamadım nedemek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bence BMC, çok güzel sormuşsunuz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 köpeğin kırma sayın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 barınak iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 KÖPEK BARINAKTAN DEĞİL KARDEŞİDE VAR BUNUN ANASINDAN BABASINDAN DOĞMUŞ VE 2 AY SONRA BİZE GELDİ BARINAKLA HİÇ Bİ İLGİSİ YOK :) BAŞKA UYDURABİLECİĞİNİZ BİŞEY VARMI ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 SeaGle said: Bence BMC, çok güzel sormuşsunuz =/ BMC :S?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 mayhem ona benzer bi köpeği facebook yarışmasından kazanmıştı 2ay önce.. onun kardeşi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Rasmon said: köpeğin kırma sayın arkadaşım. Teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 barınaktakiler ağaçta mı büyüyo, ne demek anasından babsında doğmuş, ayıp denen bişey var yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dasaaa said: mayhem ona benzer bi köpeği facebook yarışmasından kazanmıştı 2ay önce.. onun kardeşi mi acaba? biri bana bunun gerçekten bir şaka olduğunu söylesin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dasaaa said: mayhem ona benzer bi köpeği facebook yarışmasından kazanmıştı 2ay önce.. onun kardeşi mi acaba? yok kardeşide bizde sayılır bi arkadaşımızda kalıyor oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar