harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bunun adı devrim! Dev kulüpler, sakatlıktan yeni çıkan, ya da kadroya giremeyen oyuncularını artık tribünde oturtmayacak! Çünkü artık Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig takımlarının 19 yaş altı oyuncularını gördüğü A2 Ligi, bundan böyle rezerv lig olacak! Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre A2 Ligi'nde gruplar ve sezon planlaması belli olurken bu yıl bambaşka bir sezon yaşanacak. 2 ayrı gruptan oluşan A2 Ligi'nde 20 takımlı 1. Grup'ta yeni sezon 23 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. 18 takımlı 2. Grup'ta ise yeni sezon 30 Ağustos 2010'da start alacak. Türk futboluna farklı bir açılım sunma hedefiyle geçen sezon başlatılan A2 Ligi'ne yeni sezonda Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de bulunan kulüpler ile başvurusu kabul edilen Dardanelspor ve Turgutluspor, 01.01.1992 ve daha önceki tarihlerde doğmuş oyuncularıyla katılabilecek. ARTIK YABANCILAR DA VAR! Ayrıca kulüpler, A2 Ligi maçlarında futbolcu uygunluğu kriterlerine uymak şartıyla 19 yaşından büyük en fazla 2 yabancı futbolcu da oynatabilecek. Alt yaş kategorisindeki bir futbolcu sezon içerisinde A2 Ligi'nde oynadığı takdirde, aynı sezon tekrar alt yaş kategorisindeki müsabakalara katılamayacak. MAÇLAR DOĞAL ÇİMDE VE PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK Yeni statüye göre A2 Ligi müsabakaları sadece doğal çim sahalarda oynanabilecek. Eski statüye göre salı ve çarşamba günleri oynanan A2 Ligi müsabakaları, bundan sonra pazartesi günleri yapılacak. Bu sayede kulüplerin A takım teknik sorumlu ve antrenörleri, A2 Ligi'nde oynayan futbolcuların performanslarını bizzat takip edebilme şansına sahip olabilecek. A2, REZERV LİG OLDU A2 Ligi, yapılan bu değişikliklerle, katılan profesyonel takımlar için bir rezerv lig niteliğine kavuşturulmuş oldu. Kulüpler, A takım kadrolarında oynatamadıkları futbolcularını bu ligde oynatarak, futbolcularının müsabaka eksiğini kapatma, deneyim kazanmalarını sağlama ve bu futbolcuların performanslarını müsabaka ortamında değerlendirme fırsatına kavuşmuş olacak. GRUPLAR A2 Ligi'nde yeni sezon öncesi gruplar şu şekilde oluşturuldu: 1. Grup: Akhisar Belediyespor, Altay, Antalyaspor, Beşiktaş, Boluspor, Bucaspor, Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Dardanelspor, Denizlispor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Güngören Belediyespor, Kartalspor, Karşıyaka, Kasımpaşa, Manisaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Turgutluspor 2. Grup: Adanaspor, Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Giresunspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Konyaspor, MKE Ankaragücü, Mersin İdmanyunrdu, Orduspor, Samsunspor, Sivasspor, Trabzonspor KAYNAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Sonunda yani. Sarp-Barış-Ayhan gidip rezerv ligde takılsınlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yabancılardamı oynıcak ben anlamadım şimdi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben de bi an nilep le harry futbol yourmculuğu yapmayı bırakacak sandım. o kadar büyük bi haber olmasa da bu da güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 lan sabah okudum bu haberi ama hiçbişey anlamadım. anneye anlatsın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bizim keşfettiğiimz bişi diil heralde, dünyada başka liglerde vardır aynısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 E var tabi, en iyi işleyeni Premier Lig'de diye biliyorum, yıllardır var onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 işsiz güçsüz esnaf ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sonunda. Kadroya giremeyen adamlar maç yapıyor, hem kendilerini gösterme hem match fit kalma şansı yakalıyorlar bu sayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Barışlı, Sarplı, Zanlı, Aykutlu kadromuzla şampiyonluğun en büyük adayıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yok yabancılarda oynuyormuş bjk kesin alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sonunda yani. so-nun-da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Gitmemiş miydi bu? Yüzsüzlük, tükürdüğünü yalamak falan, kötü şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bizim turk oyuncular oynamaz burda islemez bizim insan gel bir Sukrusaracda maca cik sonra git mahhalle macina direk bir cok futbolcu evinde yatar takimlarda zorlayamaz gibime geliyor zaten paralarida yatmiyormus cogunun pehhh ben inanmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Baggio said: Gitmemiş miydi bu? Yüzsüzlük, tükürdüğünü yalamak falan, kötü şeyler. çok oldu ben geleli, haberin yok senin hani siz şampiyonluk anonsları ile sahaya akıyordunuz ya cümbür cemaat, işte bende burada herkes gibi gülüyordum size, bil bakalım neremle :) ha ayrıca bende başka kötü huylarda var mesela, içki, sigara, kötü futbol yorumları felan, üzülme yani benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Valla konuyu çevirmeyelim şimdi de, ben liseli gibi "gidiyorum :hıh" atarı yapıp 2 ay sonra kuyruğu kıstırıp gelsem böyle sırıtamam, sağlam pişkinmişsin demek ki. Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 e yaş sınırını da mı kaldırmışlar? 19 yaş altı oyunculara değil mi bu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Şimdi esas yapılması gereken bi u18 lig olmalı, işte A2 ligi gibi devam etmeli, bir de rezerv lig olmalı hani 20 yaşında ama hala as takımla düzenli oynamayan adamların oynayacağı ve bu tip sakatlıktan dönen yada kadro dışı olan adamların vs. oynayacağı. Böylece belli bir yaşa kadar gençlerin ezilmesini de engellemiş olurlar ama burada nasıl yapmışlar ben de tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yabancıyı kotalı yapsınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Khelben said: sonunda. Kadroya giremeyen adamlar maç yapıyor, hem kendilerini gösterme hem match fit kalma şansı yakalıyorlar bu sayede bu tamam ama en büyük olayı gençlerin a takım kalitesindeki adamlarla maç yapıp bişeler öğrenmelerini sağlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar