nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Desqpio said: said: İngiliz The Guardian gazetesi, "gelmiş geçmiş en iyi uyarlama filmler" listesini yayımladı. Roman, öykü veya çizgi romandan beyazperdeye aktarılan filmler arasından seçilen 50 uyarlama film... 1984 Alice Harikalar Diyarında Amerikan Sapığı Tiffany'de Kahvaltı Brighton Rock Catch 22 Charlie ve Çikolata Fabrikası Otomatik Portakal Brokeback Dağı The Day of The Triffids Mavi Giysili Şeytan Esaretin Bedeli Bıçak Sırtı Doktor Jivago Güneş İmparatorluğu İngiliz Hasta Dövüş Kulübü Fransız Teğmenin Karısı Get Shorty Baba Goldfinger Sıkı Dostlar Kıyamet Baskervilleler'in Köpeği Jaws Orman Çocuğu Kerkenez Los Angeles Sırları Tehlikeli İlişkiler Lolita Sineklerin Tanrısı Malta Şahini Oliver Twist Gugukkuşu Orlando The Outsiders Aşk ve Gurur The Prime of Miss Jean Brodie The Railway Children Rebecca Günden Kalanlar Schindler'in Listesi Günah Şehri Soğuktan Gelen Casus Yetenekli Bay Ripley Tess of the D'urbervilles Trainspotting Bülbülü Öldürmek The Vanishing Watership Down Bülbülü Öldürmek ne ya? ahaha çok güldüm buna =D Tamam yani öyle çevirisi ama ne bileyim kulağa komik geliyo.. Willy Wonka and the Chocolate Factory tavsiye ediyorum herkese, eski olan yani. Tim Burton kraldır çok severim ama bu kitabı hiç güzel uyarlayamamış. Eskisi daha sadık, daha güzel, ki senaryosunu da kitabın yazarı yazmış zaten. Eğlenceli bir kitap uyarlamasıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 0ne said: 1408 http://www.imdb.com/title/tt0450385/ iyi gerdi, 2 kere izledim 2 farklı sonla bitmesi de ayrı bişeydi :D Bu da hikayesine pek benzemiyor. Ama film de iyi hikaye de iyi. Değiştirmiş olsalar da kötü olmamış, sadece farklı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Trainspotting tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 lord_gorthaur said: "The Sum of All Fears" "The Hunt for Red October" Tom Clany ftw "Patriot Games" "Clear and Present Danger" Ryanverse'ten çekilen diğer kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Dune (2000 yapımı) www.imdb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar