scorch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bugün öğlenden beri herhangi bir şekilde msn e bağlanamıyorum, ne 3g ile ne normal modem ile sorunu yaşayan başkası varmı? tüm sirkette sadece bizim katta sorun var alt kat çatır çatır girio, ben de gittim 3g yi denedim yine de girmio falan daha doğrusu bağlanıo ama bağlandığını göstermio ve friendlistimi açmıyor.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 msn parali olucakmis o kadar mail attik dalga gectiniz al iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Hah di mi, bende de Adium var, sabahtan beri MSN'e bağlanmaya çalışıyor, ben de pek sallamıyorum da, arada gözüme çarpıyor. Sabah 10'dan beri bağlanacağım diye didiniyor garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Demin bende "bağlantı sorunları nedeniyle buradaki değişiklikler kullandığınız diğer bilgisayarlarda etkili olmayabilir" dedi. MSN'de sorun var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Spidee said: Hah di mi, bende de Adium var, sabahtan beri MSN'e bağlanmaya çalışıyor, ben de pek sallamıyorum da, arada gözüme çarpıyor. Sabah 10'dan beri bağlanacağım diye didiniyor garibim. adium,msn,iphone,beejieve,pc msn hic brii bağlanmıo bizim kattakilerden =D online olanlar offline olunca geri giremio fln bağlıysanız koparmayın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 khırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Spidee said: Hah di mi, bende de Adium var, sabahtan beri MSN'e bağlanmaya çalışıyor, ben de pek sallamıyorum da, arada gözüme çarpıyor. Sabah 10'dan beri bağlanacağım diye didiniyor garibim. Sırf bende sanıyordum sorun, değilmiş. Skype yönetir ya. Dosya transferinde de daha iyi ^_^ (mac - pc arası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Skype da bazen online olabilmek için 5 dakika uğraştırıyor resmen, ona uyuz oluyorum. Her zaman yapmıyor yalnız. Serverlarında bir bademlik var sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben login olmayı başardım fakat şimdi de kişi listem bomboş görükiye... "C:Documents and SettingsrayraykasımLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts" altındaki tüm datayı sildim sonra bi baktım msn adamları çiftetelli oynamaya başladı ve VÜELAAA! içerideyim. fakat dediğim gibi kimse yok listede, durumlar kötü. mikro$it ceosu steven balver sessizliğini koruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben de ubuntuda ne kadar msn clientı denediysem bağlanamadım bugün yea :/ dün cart diye bi gitti empathyde bağlantı, bi daha bğalanamadım. salak messenger bağlanıyo işin acaibi. daha da acaibi, bikaç linuz makinede de aynı şekilde bağlanamıyo messenger protokolüne clientlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ebuddy diye bi site buldum. Ne kadar güvenli bilmiyom ama ordan girebilirsin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sorunu çözen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 arkadaşlar dün geceden beri msn giremiyorum ayrıca aof sitesi falanda açılmıyor ögrenci girişi yapamıyorum yani sizdede varmı böyle sorunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar