Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn Çalışmıyorrrr

scorch

Öne çıkan mesajlar

Bugün öğlenden beri herhangi bir şekilde msn e bağlanamıyorum, ne 3g ile ne normal modem ile sorunu yaşayan başkası varmı? tüm sirkette sadece bizim katta sorun var alt kat çatır çatır girio, ben de gittim 3g yi denedim yine de girmio falan daha doğrusu bağlanıo ama bağlandığını göstermio ve friendlistimi açmıyor.?
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Hah di mi, bende de Adium var, sabahtan beri MSN'e bağlanmaya çalışıyor, ben de pek sallamıyorum da, arada gözüme çarpıyor. Sabah 10'dan beri bağlanacağım diye didiniyor garibim.

adium,msn,iphone,beejieve,pc msn hic brii bağlanmıo bizim kattakilerden =D online olanlar offline olunca geri giremio fln bağlıysanız koparmayın ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Hah di mi, bende de Adium var, sabahtan beri MSN'e bağlanmaya çalışıyor, ben de pek sallamıyorum da, arada gözüme çarpıyor. Sabah 10'dan beri bağlanacağım diye didiniyor garibim.

Sırf bende sanıyordum sorun, değilmiş.

Skype yönetir ya. Dosya transferinde de daha iyi ^_^ (mac - pc arası)
Sosyal ağlarda paylaş

ben login olmayı başardım fakat şimdi de kişi listem bomboş görükiye...

"C:Documents and SettingsrayraykasımLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts" altındaki tüm datayı sildim sonra bi baktım msn adamları çiftetelli oynamaya başladı ve VÜELAAA! içerideyim.

fakat dediğim gibi kimse yok listede, durumlar kötü. mikro$it ceosu steven balver sessizliğini koruyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...