Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bende dvi girişli büyükçene bir monitör var ve PS3'ten buna görüntü alıyorum. PS3'ten ses almak için jag girişi yok arkasında sadece optik çıkış gördüm. Aletten nasıl ses alabilirim? Piyasada usb kablolu speaker'lar gördüm. Onları bağlasam ses verir mi? Ya da ucuz optik kablolu speaker var mı piyasada? Şimdiden Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 optic girişin hemen yanında başka bi giriş var. orası için ps3 ün içinden kablo çıkmış olması lazım. onun ucu sarı-beyaz-kırmızı. jaglı hoparlörler için kullanıyorsun. eğer jaglı hoparlöre uymuyorsa adaptörleri var onunla tek girişe indirip takabilirsin. http://morfare.com/content_files/prd_images/C-Playstation/Cd-PS2Aksesuar/PS3%20RGB_B.gif kablo bu http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_2636_2.jpg adaptörde bu ben logitech in 2+1 ini kullanıyorum gayet güzel. 50tl e mi ne almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 https://www.americanconsumercables.com/cart/images/import/40645f.jpg bundan alıyosun bitane 3lü bildiğimiz görüntü çıkışından kırmızı ile beyazı buna takıyosun, bunu da hoparlöre edik: geç kaldım mani daha iyi anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bazı 2+1 ve 5+1 sistemlerde doğrudan bu girişleri takabileceğin input kısımları var. Bulabilirsen öyle bir şey gayet işini görür. Ama yeni hoparlör gerekmez diyorsan verilen aparat işini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 çok teşekkür ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Peki hdmi'dan monitore baglanmis PS3'ye mikrofonlu kulaklik nasil takiyoruz ? USB girisli bi tane ps3 e uyumlu oldugunu iddia eden alet var elimde. Fifa12de falan maclarda gonul rahatligiyla takim arkadaslarima sovmek istiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 logitech s220 2.1 için o adaptöre gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Darqainu said: Peki hdmi'dan monitore baglanmis PS3'ye mikrofonlu kulaklik nasil takiyoruz ? USB girisli bi tane ps3 e uyumlu oldugunu iddia eden alet var elimde. Fifa12de falan maclarda gonul rahatligiyla takim arkadaslarima sovmek istiyorum da Ben Steelseries kulaklığımın içinden çıkan USB sound card ile bu işi görebiliyorum. Direkt olarak tanıyor PS3 ve sound deviceları ayarlarken seciyorsun PnP sound device diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar