kuzu88 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Nassı olur izin veirirlermi sizce ?[signature][hline]Kestaneler.com Yeni Nesil Kestane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Arkadaşların seni linç edebilir. Şey konusu olabilirsin birde...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 efendim ben serbest kıyafet olduğu zaman takım elbise tadında birşeyle gittim diye şey konusu olmuştum seni bilmem[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 izin veriolar çokda güzel ama içine fazla eşya alamaması söz konusu.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eline alıp gitsene defterleri falan.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ben okula çanta götürmüyordum. Çokta rahat oluyordu.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 şey ?[signature][hline]Kestaneler.com Yeni Nesil Kestane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Ben okula çanta götürmüyordum. Çokta rahat oluyordu. ee bu daha güzel euehuehuehe. yüssüzlüğün bu kadarı şunu okul müdürünün okuduğunu düşünsenize ejeıheauhauh[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Ben okula çanta götürmüyordum. Çokta rahat oluyordu. ahahaahaha[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki? Lise hayatım boyunca senenin bir günü çanta götürürdüm, o da dolaba yerleştirmek için onu bunu. Notta tutmazdım zaten. Kitaplar yetiyordu yani.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Nası yani yasakmı okula bond çanta ile gitmek? Kimene ki senin çantandan fln?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben mutlaka okul çantası götürürüm ama içi boş olması kaydıyla..zaten kazak,hırka ,dergi,gaste gibi şeyleri taşımaya yarıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 nasıl rahat ediosan ıonu yap,bi ara bizim okulda saçına jöle surmeden gidene ıyyy diye bakıolardı(hal oyle) benim gibi yırtık pırtık ayakkabılarla,yırtık cantalyaa(stil oslun diye değil yenilweni almaya param yoktu,üşeniyordum) oklula gittğimde resmen dalga eçtiler benle ama o tırtlarımı dinlicemi,yoo nasıl rahtsam ole giderim bi süre sora alışırlar.alıamazlarsa onlarun sorunu.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Cahilliğime verin bond çanta nedir ?[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben gittim 1 ay memur geliyor diyorlardı alıştılar sonra[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Dealer tipi mevcut sende zaten.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: narin, 12 Ağustos 2004 20:04 tarihinde demiş ki: Cahilliğime verin bond çanta nedir ? james bond'un kullandığı siyah,kalın,deri çanta[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Hatta senin title'ı Paticik Torbacısı yapalım hehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu sefer kızlar toka değil silah, lazerli saat falan verirler heralde :P bkz: kız meselesi[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani? blackice : eft bonecrusher : eft değil aps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: metboy, 12 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki: eline alıp gitsene defterleri falan. hatta elinde defter ama sırtındada küçük kız çantalarından olsun.. hmm enfes olmazmı ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Ben okula çanta götürmüyordum. Çokta rahat oluyordu. birde şuna neden bu kadar şaşırdıgınızı anlamıyorum? ben çantayı sadece beden dersi için götürüyorum okula birde arada çok defter gerektiğinde.[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani? blackice : eft bonecrusher : eft değil aps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Silthanas, 12 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki: her goren elliyodu bi kere, okulda uyu$turucu ticareti yapiyorum zannediyodu millet muhahahahaha ıptal oldum. ehuehueh[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 zaten bond çanta ile gidersem gizli bolmeleri var evdekinin tabancamıda koyarım :))[signature][hline]Kestaneler.com Yeni Nesil Kestane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Hitman ilk ciktiginda yapiyorlardi onu. demode oldu biraz :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 arastırmalarıma gore eskiden bez çanta ile gelmek garp geliomus millete yıl 1975 :)) millet bond la gidiomus boyuna[signature][hline]Kestaneler.com Yeni Nesil Kestane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar