Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula Bond çanta ile gitmek

kuzu88

Öne çıkan mesajlar

efendim ben serbest kıyafet olduğu zaman takım elbise tadında birşeyle gittim diye şey konusu olmuştum seni bilmem[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl rahat ediosan ıonu yap,bi ara bizim okulda saçına jöle surmeden gidene ıyyy diye bakıolardı(hal oyle)

benim gibi yırtık pırtık ayakkabılarla,yırtık cantalyaa(stil oslun diye değil yenilweni almaya param yoktu,üşeniyordum) oklula gittğimde resmen dalga eçtiler benle ama o tırtlarımı dinlicemi,yoo

nasıl rahtsam ole giderim bi süre sora alışırlar.alıamazlarsa onlarun sorunu.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 12 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
eline alıp gitsene defterleri falan.

hatta elinde defter ama sırtındada küçük kız çantalarından olsun..
hmm enfes olmazmı ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 12 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
Ben okula çanta götürmüyordum.
Çokta rahat oluyordu.

birde şuna neden bu kadar şaşırdıgınızı anlamıyorum?
ben çantayı sadece beden dersi için götürüyorum okula birde arada çok defter gerektiğinde.[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani?
blackice : eft
bonecrusher : eft değil aps
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...