Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-shirt projem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
guselde onu bastırırsan bıde t-shirt userındekı halıyle foto cekıp sıteye koyar mısın? =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 14 Ağustos 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
guselde onu bastırırsan bıde t-shirt userındekı halıyle foto cekıp sıteye koyar mısın? =)

koycam tabi...:horace: yoksa ne işe yarar. Ha bu arada üstünde bu tişört ve elinde 1 litre kola ile gezinip yanındakine hararetli bişeyler anlatan bi adam görürseniz Kadıköy de o benim. :) fazla imalı bakmayın paranoyakım valla "polis" diye bağırırım. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 14 Ağustos 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
bukadar canli cikacagini sanmam tshirtte.

çıkıyor özel bi baskı yöntemi var. siyahları da basıyor böylece daha kaliteli oluyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
beklıyorum bakalım gusel durcak mı..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
kalitesiz bi yere bastirirsan büyük hayal kırıklğı yaşayabilirsin .. ama güzel basan yerler de var , ark kendi design ettiği tshirte 30m mi ne vermişti print için ama süper olmuştu , hala da giyer ..
nerden olduğunu sorar öğrenirim senin için :)[signature][hline][I'm a soldier]
These shoulder's hold up so much, they won't budge,
I'll never fall or fold up,

[I'm a soldier]
Even if my collar bone's crush or crumble,
I will never slip or stumble
Mesaj tarihi:
O resmin StEdit'e ihtiyacı var. Bilmem anlatabildim mi?..[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

[Bu mesaj StRencher tarafından 14 Ağustos 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Omuz dikişlerinden başlarsa, omzunun bir ucundan bir ucuna olursa mükemmel gözükebilir. Ama değişik bi tasarım olur ve tepki çekebilirsin söyleyim. Ama çok güzel bi görüntü bu akan kodlar.[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:
siyaha yaptırcan heralde bn arka yaptırmıştım bikere parlıo aynı renk kalitesinde olmuo uyariim.... bide nereye bastırıcan o resmi ortamı yaka mı nereye ortaya koyma bnce yakada yani bogaz kısmında daha ii olur[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 15 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
tepki çekebilirsin söyleyim. Ama çok güzel bi görüntü bu akan kodlar.

bence de güsel olurda ben tepkı cekmesını anlamadım =) nıye cekıcek kı yane korsan baskı hede hödö sü mü? =)

(yanı kendı yaptırmı$ anamında korsan)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
o resme easter egg tarzında küçük yeşil harflerle nebuch ya da paticik falan yaz bir yerlere derim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 15 Ağustos 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ah. Tepki çekmek demiycektim. Dikkat çekmek ve tepki alabilirsin daha uygun. Yani ahuhlelh ahelog ahelog bu ne biçim tişört ahelog tarzı aradaşlar çıkabilir :)[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:
walla öyle t-shirte laf atana ben kafa atarım =) anca kıskanclıktan derler öyle :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

• Yeni Oluştur...