Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 işte bunu yapıcam nesi bozuk daha eklenecek ve çıkarılacak ne var bi yardım edin.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hah süper bi olay da pahalı patlamaz mı bu?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 guselde onu bastırırsan bıde t-shirt userındekı halıyle foto cekıp sıteye koyar mısın? =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 var bi tanıdık.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Pyr0, 14 Ağustos 2004 20:19 tarihinde demiş ki: guselde onu bastırırsan bıde t-shirt userındekı halıyle foto cekıp sıteye koyar mısın? =) koycam tabi...:horace: yoksa ne işe yarar. Ha bu arada üstünde bu tişört ve elinde 1 litre kola ile gezinip yanındakine hararetli bişeyler anlatan bi adam görürseniz Kadıköy de o benim. :) fazla imalı bakmayın paranoyakım valla "polis" diye bağırırım. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Mike, 14 Ağustos 2004 20:21 tarihinde demiş ki: bukadar canli cikacagini sanmam tshirtte. çıkıyor özel bi baskı yöntemi var. siyahları da basıyor böylece daha kaliteli oluyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 beklıyorum bakalım gusel durcak mı..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bunu ancak düz baskı ile bastırabilirsin o da tshirt üstüne a4 kağıt yapıştırmış gibi durur genelde.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 evet bide o yıkayınca çizgi çizgi olur bozulur[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kaliteli baskı yaparsa sorun olmaz bence yıpranmaz kolay kolay[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kalitesiz bi yere bastirirsan büyük hayal kırıklğı yaşayabilirsin .. ama güzel basan yerler de var , ark kendi design ettiği tshirte 30m mi ne vermişti print için ama süper olmuştu , hala da giyer .. nerden olduğunu sorar öğrenirim senin için :)[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sorarsan sevinirim.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Kaliteli baskı yapan birini bulsam Korn un bütün kapaklarından T-shirt yaparım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 O resmin StEdit'e ihtiyacı var. Bilmem anlatabildim mi?..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 14 Ağustos 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Omuz dikişlerinden başlarsa, omzunun bir ucundan bir ucuna olursa mükemmel gözükebilir. Ama değişik bi tasarım olur ve tepki çekebilirsin söyleyim. Ama çok güzel bi görüntü bu akan kodlar.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 siyaha yaptırcan heralde bn arka yaptırmıştım bikere parlıo aynı renk kalitesinde olmuo uyariim.... bide nereye bastırıcan o resmi ortamı yaka mı nereye ortaya koyma bnce yakada yani bogaz kısmında daha ii olur[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: kiddo, 15 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki: tepki çekebilirsin söyleyim. Ama çok güzel bi görüntü bu akan kodlar. bence de güsel olurda ben tepkı cekmesını anlamadım =) nıye cekıcek kı yane korsan baskı hede hödö sü mü? =) (yanı kendı yaptırmı$ anamında korsan)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 o resme easter egg tarzında küçük yeşil harflerle nebuch ya da paticik falan yaz bir yerlere derim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Ağustos 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ah. Tepki çekmek demiycektim. Dikkat çekmek ve tepki alabilirsin daha uygun. Yani ahuhlelh ahelog ahelog bu ne biçim tişört ahelog tarzı aradaşlar çıkabilir :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 walla öyle t-shirte laf atana ben kafa atarım =) anca kıskanclıktan derler öyle :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Nebuch, 14 Ağustos 2004 20:19 tarihinde demiş ki: var bi tanıdık. bende bişey bastırcam banada bi kıyak yaparmısın hem 2 kişi ucuza yapar fln[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yıhahaha ben Bastırıom Az Kaldı (1 1.5 hafta fln)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar