Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 twitterda bi tepki başını aldı gidiyor nedendirne içindir bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gs ile alakalı. ntvspor bünyesinde gs'li yorumcu yokmuş devamlı gs kötüleniyormuş vs diye biliyorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Tanburacı da o konuda gaz vermişti, doğru da söylüyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Taraftar haklı olabilir de, Tanburacı`nın neyine konuşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ah bi meriç tunca'mız olamadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bende bu Gs'li yorumcu,Fb'li yorumcu olayını anlamıyorum arkadaş..Yazar dediğin tarafsız,objektif olmamalı mı?... En azından hangi takımı tuttuğu bilinse bile işini en iyi şekilde yapmak için objektif yorumlamamalı mı?..Bakıyorsunuz gazetelere,o Fenerbahçe'li bu Galatasaray'lı,sadece tuttuğu takımın maçını yorumluyor,taraflı yorumluyor.Ben de Galatasaraylıyım,yazarlık veya yorumculuk benim mesleğim olsa, bu belki bilinir belki bilinmez hani çatır çatır da her takımı kendi fikirlerim doğrultusunda yorumlamaya çalışırım yeterli veya yetersiz...Fenerli yorumcu Gs'li yorumcu ne demekki yani,baştan taraflı zaten,insanlar ne bekliyor ki,Ntvspor'a 2-3 tane de Gs'li yorumcu koyalım pohpohlasın mı takımı istiyor?..Rijkaard hatalıysa söylemesin mi istiyor?.. La Gazzetta'da,Interli yorumcu,Milanlı yorumcu mu var sanki?..Veya herhangi başka bir ülkede... Zaten anlayamadığım noktalardan biri de iyi yorumcu/yazar olabilmek veya futbolu bilmek için eski futbolcu olunup olunmaması gerektiği...Kesinlikle katılmıyorum,zaten eski futbolcunun tarafsız olabilmesi mümkün mü?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tamam tarafsız olsunlar, ne biliyim dün akşamki fener maçından sonra suni çim hede hödö diye yorum yapmasınlar. aynı yorumu yapan adam lorik cana'yı yarım saat izleyip mustafa sarp bundan daha iyi demesin. tek spor kanalı olunca boku çıkıyor tabi. ferit şahenk di mi bu ntv grubun sahibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 medya nın böyle olması iyi.geçen sene gs yi şişirdiler şişirdiler gördük halimizi ne zaman medya fenere ağırlık koysa gs başarılı oluyor ntvyi geç gazetelerde saçma sapan yazmaya başladılar bir süredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 beşiktaş yıllardır gazetelerin arka sayfalarında yer alır, spor haberlerinin sonlarında kendine yer bulur. Spor programlarında 3.sıraya atılır. Ha son bir kaç senede biraz toparlanma var ama bu yıllardır böyledir ve medyada bir fenerbahçe hakimiyeti vardır. ee? bu beni nie rahatsiz etsin ki.. çokta fifi maç sahada kazanılır. 2 kupa birden alırsın medyasınıda, taraftarınıda susturursun olur biter ha yada şike, çirkeflikle şampiyon olurlar ama aradan 20 senede geçse gönüllerin şampiyonu sensindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ntvspor'da bence asıl sorun fb'li, gs'li, bjk'li yorumcu olması/olmaması falan değil. ama sergen, mustafa doğan vs türevi insanlardan kurtulmalılar. daha çok murat kosova, güntekin onay, rıdvan dilmen, mehmet demirkol, uğur meleke, ercan taner gibi adamlar dinlemeliyiz. evet bu topicten çıkan sonuç da fenerbahçenin geçen sene şikeyle bile şampiyon olamadığı, beşiktaş'ın şerefli 4. olduğu geçen sene. bravo ntvspor bir gerçeği daha açığa kavuşturdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu medya hakan ünsalı gördü yani ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 guernica said: ferit şahenk di mi bu ntv grubun sahibi? yok şükrü saraçoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Ferit_%C5%9Eahenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 rıdvan dilmen, mehmet demirkol, uğur meleke dışındakiler spiker, sadece katkı sağlayabilirler. Ama sergan, mustafa, özellikle oktay dan kurtulunmalı. Eski futbolcu oldukları için değil konuşmayı bilmedikleri için. Sergen çok daha kötüydü mesela en başta, şimdi biraz düzeldi ama fazla hırslı yeriyor herkesi, her defasında sen neydin lan at ağası diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fizban topaktan şöyle bir sonuç çıkartabilirsin medyanın taraf tutmasına biz beşiktaşlılar diyoruz ki tutarsa ekime kadar tutmazsa kasıktan dize kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fizban'ın dediği doğru mesela NTVSpor veya NTV grubunu biz "farklı" olduğu için seviyoruz/duk değil mi?...Neden çünkü kaliteliydi,yorumları farklıydı,telegol gibi programlara yer yoktu,spora tarafsız bakıyordu.. Bugün mesela Borges bu konuya çok güzel değinmiş,Kenan Onuk örneği üzerinden... Ne zamandır NTVSpor yayına girdi,daha çok reytinge dayalı,sığ eski futbolcu yorumcuların olduğu programlar yapılmaya başlandı.. Bu ülkede bir sürü objektif diyebileceğim,takım bile tutsa karşı takımı eleştirirken,"bu fenerli ondan böyle diyor" demeyeceğimiz bir sürü insan var..Çok güzel de programları var diğer kanallarda da yer alıyorlar...NTVSpor'un bu tarz adamlarla çalışması lazım,dediğiniz gibi futbolu 2-3 sene önce bırakan,futbol bilgileri sadece bu lige ve oynadıkları eski arkadaşlarıyla sınırlı olan adamlarla değil... Güntekin Onay'ın 2-3 sene önce hayatını kaybeden La Gazetta dello Sport yayın yönetmeni Candido Cannavo hakkında güzel bir yazısı vardır... Cannavo'nun ülkenin ve dünyanın en büyük spor gazetelerinden birinin-İtalya gibi fanatizm dolu bir ülkede- nasıl tarafsız,objektif ve kaliteli tutabildiğinden bahsediyordu... Bizim NTVSpor'dan beklentimiz bu,yoksa Fotomaç olmak,Telegol olmak çok basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 cok izlemedigim icin oktay'ın yorumladığını sadece ekşi'den biliyorum. sergen'in lakayıt tavırları, ve dünya şmapiyonunu dahi beğenmemesine sinir oluyorum. messi'ye bile laf ediyor, sessizlik oluyor sonra programda. ayrıca, güntekin onay, ercan taner, murat kosova üçlüsü, aşağıda saydığım üçlü dışında NEREDEYSE HERKESDEN daha iyi yorumlarlar yorumcu olarak çıksalar. ersin düzen de iyi spiker bu arada. dreagloth said: rıdvan dilmen, mehmet demirkol, uğur meleke dışındakiler spiker, sadece katkı sağlayabilirler. Ama sergan, mustafa, özellikle oktay dan kurtulunmalı. Eski futbolcu oldukları için değil konuşmayı bilmedikleri için. Sergen çok daha kötüydü mesela en başta, şimdi biraz düzeldi ama fazla hırslı yeriyor herkesi, her defasında sen neydin lan at ağası diyesim geliyor. @rra, üslubun uygun olmadan söylersen, pati'de de senin yorumlarının yeri olmaz. bu bir. ikincisi, ntvspor'dan daha iyisi var mı ? yok. bu durumda beşiktaşlıların ne düşündüğünün çok da bir önemi yok. medya kendisine kazandıracak olan tarafı tutuyor bu arada. yakında fenerbahçe'nin zarar görmesi onların işine gelir, sırf fenerbahçe aleyhinde haber yaparlar. ama sırf bjk leyhinde veya aleyhinde haber yapılmaz. @sotto, borges okumuyordum, göz gezdireyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Rıdvan ile Hıncalın taraflarını bilsemde yorumlarını objektif buluyorum. İkiside hasta fanatik hasta fanatik oluşları üzülmelerine, sevinmelerine yansıyor ama yorumlarında objektif oldukları izlenimini bende uyandırıyorlar edit: fizban futbol bölümünde tribün ağzına daha müsamalı olmanı dilerim bende :) yorumlarımla ecel bizi ayırana sizlerle beraber olmak istiyorum gslilerin zoruna gitmiş ntvde gsli yorumcu olmaması, bizim için hava zaten hoş ben konu hakkındaki düşüncelerimizi yeterince ifade edebildiğime inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sergen kişilik olarak biraz şımarık gözükebilir, ama bence ona yakışıyor Türkiye'de bir futbol topunu basket sahasının orta yuvarlağından ayak içi plase ile çemberden deliksiz geçiren bir adam daha olmadı, yani bu şımarıklığı sonuna kadar hak ediyor bence ha taktik veya futbol anlayışı olarak kapasitesini yargılayabilirsiniz, oyun sistemleri hakkında yorumlarını beğenmeyebilirsiniz, ama futbolcular hakkındaki analizleri çoğu zaman doğru ve yerinde, hatta eski bir futbolcu olarak meslektaşlarına hiç acımıyor da diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 RRa said: beşiktaş yıllardır gazetelerin arka sayfalarında yer alır, spor haberlerinin sonlarında kendine yer bulur. Spor programlarında 3.sıraya atılır. Ha son bir kaç senede biraz toparlanma var ama bu yıllardır böyledir ve medyada bir fenerbahçe hakimiyeti vardır. Olay yer verip vermemesi, ya da sırası değil. Nasıl yer aldığıdır. Galatasaraylı yorumcu yok, olabilir. Hatta olmasın da çünkü kendi takımına en düşman yorumcu hep bizden çıkıyor, adamlar klübe asil üye bile olamıyor, sonra ekrandan bir güzel giydiriyor. Fenerbahçeli arkadaşlar gücenmesin ama elle tutulur bir başarısı olmayan, geçmişte yönettiği Anadolu takımına göze hoş gelen pozitif bir futbol oynattığı ve Fenerbahçe kariyerine sahip olduğu için, belki de 2 kelimeyi bir araya getirip konuşabilen ender adamlardan olduğu için, Ntvspor adamın ağzından çıkan herşeyi devrim kabul edip, her cümlesini vecize gibi sitesine video olarak ekliyor. Afedersiniz de Rijkaard var bu ülkede, beğenin beğenmeyin adamın laflarını fotomaç gibi yanlış çevirip, ana sayfanıza kaç kez koydunuz diye sorarlar. Ben olsam dışarıdan Türkiye ligine baksam, oyuncuları sallarım Rijkaard ve Schuster'in varlığına dikkat ederim. Ama Aykut hepsinden iyi şu an pardon. Diğer bir nokta, sevgili Twitter'ları. Güntekin Onay'ı falan bir takip edin. Ben açıkçası samimi bulmuyorum, Okay Karacan dışında da sevdiğim bir adam yok piyasada, onu da kaybettiler. NBA Stüdyo'nun yarısında Hidayet konuşulur, sabahları Mehmet Demirkol Galatasaray'a bir güzel saydırmadan güne başlamaz. Beğenmiyorsan izleme gibi bir durum da olmuyor, belgeseller, tenis, atletizm yayınlarına lafım yok. Ama biraz kendilerine gelseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 millet canı sıkıldıkça fb'ye laf edio. neyse iyi eğlenceler nediyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu durumda buldular bos bostani kosturuyorlar kafalarina gore, arada da GS nin hakki yeniyor durumu var yani ozet olarak.. bumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hıhım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 e tamam o zaman. (besiktasli oldugum belli oluomu :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 onu ben demin belli ettim banlanıyordum az daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar