Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kaparım ben. süperim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tamam gençler yatıyoruz hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: Aluriel said: aha yine sayfa başı olm sende her sayfada 2 şer 2 şer ne post kastın be bence sen de dinsizsin, sırf post kasmak için dindar rpsi yapıosn. çok fantastik bi teori oldu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vidar tam onu yazıcaktım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 öyle bi teorinin aynı saat içinde 2 kişinin aklına gelme ihtimali bence on üzeri eksi yirmi yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya hatun muhabbetlerinde attığı mesajlarla burda attığın dinimiz amin mesajları çok çelişiyor. kafam iyi ama olsun daha ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yok abi ben seviyesiz bir dinciyim, dindarım.. bende nerede ateist olacak marjinal bakış açısı kültür filan.. PS : bu arada dindar değilim içinde bulunduğum dine hakaret ettirmiyorum o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Alayına mark koydur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: yok abi ben seviyesiz bir dinciyim, dindarım.. bende nerede ateist olacak marjinal bakış açısı kültür filan.. PS : bu arada dindar değilim içinde bulunduğum dine hakaret ettirmiyorum o kadar.. tamam o zaman içinde bulunduğun dine hakaret ettirmeyen rpsi yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: fede said: ben sana sövmedim ki. hatta senin inancına da sövmedim. ne güzel inanıyosun. sen diyosun ki bana sövmemen için benim inancımın aynısını benimsemen lazım diyosun. ateist bile olmamama rağmen bana bile sövdün diyosun. baya garip abi ne olur bunu hangi cümlemden çıkarttın merak ettim ? metnin genelinden çıkardım sfdsıfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bi sayfa başı daha yapabilirmiyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sdfghsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aluriel said: ya hatun muhabbetlerinde attığı mesajlarla burda attığın dinimiz amin mesajları çok çelişiyor. kafam iyi ama olsun daha ölmedim. abi ben dindar değilim öyle beş vakit namaz vs.. yaşayan birisi değilim tabiki söylemler sertleşince direk farklı imaj çiziliyor kafada ben her akşam bi şişe vodka içip sabahlara kadar günahlardan günah seçen filan bi adamım.. özümde kendimi iyi biliyorum neye inandığımdan eminim, ben burda birazda bi dindar olarak değil, değerlerine hakaret etmesini kabul etmeyen birisi olarak duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 heh 30 sayfaya ulaştık, gönül rahatlığıyla uyuyabilirim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Vidar said: Coder said: yok abi ben seviyesiz bir dinciyim, dindarım.. bende nerede ateist olacak marjinal bakış açısı kültür filan.. PS : bu arada dindar değilim içinde bulunduğum dine hakaret ettirmiyorum o kadar.. tamam o zaman içinde bulunduğun dine hakaret ettirmeyen rpsi yapıyosun. yok ben bi tek elf rpsi yapabiliyorum, o da pek işine yaramaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vidar sevişelimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: Coder said: fede said: ben sana sövmedim ki. hatta senin inancına da sövmedim. ne güzel inanıyosun. sen diyosun ki bana sövmemen için benim inancımın aynısını benimsemen lazım diyosun. ateist bile olmamama rağmen bana bile sövdün diyosun. baya garip abi ne olur bunu hangi cümlemden çıkarttın merak ettim ? metnin genelinden çıkardım sfdsıfh Translate : aradım da bulamadım harbiden nereden çıkarttım lan ben bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Günaha davet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ZAAAA. 30 sayfa olmus, her hareketim hit oluyor yahu. ben burda kendi capimda eglenirken bazilarinizin rage'e girdigini görmek... priceless. eglendim. hadi hayirli geceler. allaha emanet olun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 öle bi rage ki, suphanallah kardesim gören de kedi dogradim sancak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yine olsa yine dalga gecerim, hadi 40 sayfa yapalim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 smarthan da seni soruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sayfa başı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vaniLLe said: ZAAAA. 30 sayfa olmus, her hareketim hit oluyor yahu. ben burda kendi capimda eglenirken bazilarinizin rage'e girdigini görmek... priceless. eglendim. hadi hayirli geceler. allaha emanet olun^^ takmıyorum *lay lay lay* ama bak yine bakmadan duramadım hay allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar