gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Allah'ın adı ile geliyorum kaptan fede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 niye kitlenmiyo bu konu bi de eğlence bölümündeymiş ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: fede said: beyler allahla konuştum haberler iyi. çok güldüm lan o topikte dedi bana. beni güldürenleri de alıcam cennete dedi. hadi yine iyisiniz al işte şimdi buna ne diyeceksin ? ne denebilir ? şimdi biz bu adama ne dedik ? dinine mi hakaret ettik ne yaptık ? bu adamın bu hakkı nereden bulduğunu bi söyle ? şimdi bende onun değerleriyle ilgili yazma hakkım olmaz mı ? aile mesela ? kız kardeş, anne filan ? abi şu dediğin çok saçma, ben mesela elmayı karımdan çok seviyorum, sen dedin elma kötü kaka gereksiz bi meyve falan, sonra ben senin karına mı söveyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: abvblizzard said: Ben miyim kürtaj kliniğini bombalayan? haa pardon bize orada ateist hayat kadınlarının kürtaj olduğu bilgisi gelmemişti, biz onlarda müslüman diye yağdırdıydık abi olaya bak adam neyi kendi dinsizliği üzerine almış.. bence 1 2 kere daha oku anlamazsan sagdan sola yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: niye kitlenmiyo bu konu bi de eğlence bölümündeymiş ya ahahahaheğlenmiyomuyuz. aksam bi baymıştı ciddi ciddi de şimdi gene şenlik oldu geç saatte dimağlar bulandıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 onun mantığına göre sövemezsin. onlar çoğunlukta çünkü. arkadaş hala 15. yy dan kalma çoğulcu yönetim anlayışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 0ne said: @Coder Sende gayet HUNHARCA şeyler yazabilirsin yani, sana taş atana sen kaya at. abi şöyle bi sistem geliştirdim forumdan banlanmamak için önce yazıyorum "şimdi senin büyük babanın yediği portakal ağacını ekeninnnn" diye başlayan döşüyorum bi sayfa ohh diyorum işte buydu hakkı, sonra siliyorum onu normal bişeyler yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: niye kitlenmiyo bu konu bi de eğlence bölümündeymiş ya ahahahah o yüzden kitlenmiyo zaten abi, birazdan adminin biri gelip 'HADİ GENÇLER EĞLENİYO MUYUZ, ELLER HAVAYA 300 500' falan diye girmesi lazım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 afferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Vidar said: fede said: niye kitlenmiyo bu konu bi de eğlence bölümündeymiş ya ahahahah o yüzden kitlenmiyo zaten abi, birazdan adminin biri gelip 'HADİ GENÇLER EĞLENİYO MUYUZ, ELLER HAVAYA 300 500' falan diye girmesi lazım meselaahaah 1dk geç kaldn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Rasmon said: abi bişeyin olmadığına inandığımız için neyle dalga geçebilirsin? zaten sorun ordan çıkıyo, çoğunluk olmanıza rağmen "muahuaha gerizekalıya bak allahısza bak, dinsize bak, kafirrr!!" diye haykıramıyorsunuz, haykırsanız dahi biz size sadece tebessüm ediyoruz. Aksine bir de aynı masalarda oturmamızla tehdit ediyorsunuz. he yani ben şimdi sabahtan akşama burda inanmıyanların hepsi katil şunu yaptı bunu yaptı .. domalın rererö . komik insanlar desem tebessüm edip geçcen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nasıl bir kendini tatmindir bu. Noldu elin mi sakat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fatih o değil de, medieval'de stainless steel kurduysan multi yapalim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 pm denen bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya kurdum abi sonra win7 yükledim açılmadı oyun. setupı bulamadım sonra. bi ara indiricem de üşeniyorum. ama bulursam bi yerden haber veririm sana atarız multi güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aha gene sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lan fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 coder gene coderlık yapmış onu bildiğiniz değerlerle yargılamayın çünkü o bildiğiniz değerlerin geçerliliğine inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Utterable said: asla aptallarla tartışma topikteki en mantıklı mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: onun mantığına göre sövemezsin. onlar çoğunlukta çünkü. arkadaş hala 15. yy dan kalma çoğulcu yönetim anlayışında eğer ben sana sövüyorsam sen de bana sövme hakkına sahipsin ben senin değerlerinle dalga geçiyorsam sende geçebilirsin sayının önemi yok bu düşüncenin neresi 15.yy bi de çoğulcu yönetim 15.yy madem demokrasi nasıl bişey ? oylama ? referandum filan niye yapılıyor coğunluğun dediği olsun diye değil mi onlar ? ya bi de müslümanlar cahil ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 AAAAAAA KİKİKİKİKİKİ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Noyanh said: he yani ben şimdi sabahtan akşama burda inanmıyanların hepsi katil şunu yaptı bunu yaptı .. domalın rererö . komik insanlar desem tebessüm edip geçcen ? evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bella said: Utterable said: asla aptallarla tartışma topikteki en mantıklı mesaj. yaa ben de atmıştım ama mantıklı mesajlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar