tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nihal atsizcilara hak veriyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 E yani ben de onlarla aynı görüşlerde bi insanım tabi savuncam bazı şeyleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abvblizzard said: İyi de sen şey sanıyosun kalabalıksınız diye siz bize lütfediyosunuz ama biz size saygı duymak zorundayız kalabalık olmak işin bi yönü, diğer yönü şu biz size saygısızlık ediyormuyuz ? inanmayanlar için bişey var mı ? siz nasıl atarlanıyorsunuz bize ? hayır olsun ? derdiniz ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 serhat'ı çağırın ne olduğu özet geçsin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 asla aptallarla tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ben miyim kürtaj kliniğini bombalayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nileppezdel said: E yani ben de onlarla aynı görüşlerde bi insanım tabi savuncam bazı şeyleri :) ya görüşünüze laf eden olmadı ki .. zaten sıkıntı burda sizde etmeyin diyoz sadece . @vidar küfür arapcadan geçmiş dilimize de o açıdan öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 siz niye kendinizi bişeyi savunmak zorunda hissediyosunuz olm. sene 2010 sosyal kimlik diye bişey mi kaldı sanki. saçma sapan işler yapıyosunuz. burda allahın varlığını savununca sana islam komitesinden madalya mı vericekler, ateistliği savununca ateistler birliğinden gelip aferin mi dicekler. 21. yyda hala guild mantığıyla yaşıyosunuz lan. hayır bi de bunu bireyselliğin en ön plana çıktığı internet üzerinden yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 allahınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: beyler allahla konuştum haberler iyi. çok güldüm lan o topikte dedi bana. beni güldürenleri de alıcam cennete dedi. hadi yine iyisiniz al işte şimdi buna ne diyeceksin ? ne denebilir ? şimdi biz bu adama ne dedik ? dinine mi hakaret ettik ne yaptık ? bu adamın bu hakkı nereden bulduğunu bi söyle ? şimdi bende onun değerleriyle ilgili yazma hakkım olmaz mı ? aile mesela ? kız kardeş, anne filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ayp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 orta asyada kalmamiz lazimdi arabin diniyle asimile olup irkimiz yozlasmazdi ama bu sefer de cinliler asimile edebilirdi iki ucu boklu degnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi bişeyin olmadığına inandığımız için neyle dalga geçebilirsin? zaten sorun ordan çıkıyo, çoğunluk olmanıza rağmen "muahuaha gerizekalıya bak allahısza bak, dinsize bak, kafirrr!!" diye haykıramıyorsunuz, haykırsanız dahi biz size sadece tebessüm ediyoruz. Aksine bir de aynı masalarda oturmamızla tehdit ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://pix.motivatedphotos.com/2009/6/10/633802199316121515-ThreadLock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bence çok karizmatikler;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben sana senin allahınla konuştum demedim ki. bi tane mi allah var lan. herkesin kendi allahı var. sanki bi devlet kurumu allahlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Noyanh said: nileppezdel said: E yani ben de onlarla aynı görüşlerde bi insanım tabi savuncam bazı şeyleri :) ya görüşünüze laf eden olmadı ki .. zaten sıkıntı burda sizde etmeyin diyoz sadece . @vidar küfür arapcadan geçmiş dilimize de o açıdan öle hmm evet haklı olabilirsin, ama yine de kullanıldığı coğrafyada tekrar yorumlanarak oluşturulması gerek bence anlamların, özellikle tdk sözlüğü gibi referans alınan bi sözlükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: fede said: beyler allahla konuştum haberler iyi. çok güldüm lan o topikte dedi bana. beni güldürenleri de alıcam cennete dedi. hadi yine iyisiniz şimdi bende onun değerleriyle ilgili yazma hakkım olmaz mı ? aile mesela ? kız kardeş, anne filan ? anneye inanmıyorum ama bi güç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 @Coder Sende gayet HUNHARCA şeyler yazabilirsin yani, sana taş atana sen kaya at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abvblizzard said: Ben miyim kürtaj kliniğini bombalayan? haa pardon bize orada ateist hayat kadınlarının kürtaj olduğu bilgisi gelmemişti, biz onlarda müslüman diye yağdırdıydık abi olaya bak adam neyi kendi dinsizliği üzerine almış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 size mi soracaz neye inanacağımızı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet gidin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ALLLAH BANA Bİ HALLER OLUYOOO1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar