vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 selamun aleyküm, tüylerim diken diken oldu. titriririyorum. http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=108006652574648 said: Ailesi bebeyi ilk önce kimseye göstermek istememisler ta ki bebeyin üzerinde ''gösteriniz üzerimdeki yazilari her kese'' yazilana kadar ...... selametlen. edit: link vermeyi unutmamak lazim tabi ki. ps: bu edit bir kul editi degildir, Allah c.c tarafindan editlenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bu videoyu izleyip paylaşmak zorundayız, çünkü bu video bir God Productions yapımıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abartma edit Alllah c.c tarafından yapılmıştır falan ne demek ya bokunu cıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 inanmıyorsan bile saygı duy!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TanitciReklam said: abartma edit Alllah c.c tarafından yapılmıştır falan ne demek ya bokunu cıkarmayın. ne var lems. videonun basinda ''bu video kul yapimi degil allah c.c yapimidir' diyo, ben diyince mi batiyo zindiklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 e sende onun salaklığını katmerliyosun. madem dalga geçiyorsun kendinle dalga geçtirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 cok iyisiniz ya /summon cekmeden geliyosunuz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 adam hakli nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Yanlız Vanille olmamış, yakışmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TanitciReklam said: e sende onun salaklığını katmerliyosun. madem dalga geçiyorsun kendinle dalga geçtirme parodiyle dalga geçilmez evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 adam haksız beyler. hepiniz komiksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TanitciReklam said: e sende onun salaklığını katmerliyosun. madem dalga geçiyorsun kendinle dalga geçtirme 90 a takmış hatta duran topa rovasata vurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hiç tanıyamamışız seni nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 cCc allahüteala c.c. cCc c içinde kalmaçcaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vicud derken? bu nasıl bir türkçedir... ğ yerine y falan kullanıolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ahahaha videodan daha komiksiniz -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Daha da komik duruma düşürüyorsun kendini... Vay be edited by... Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 allah türkce kesin bilmiyor.. o altyazılar neydi öle doğru kelime yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oha örümcek beyinli olmayan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nil haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tamam bartmayın konuyu gereksiz yere o haklı bu haklıya dönmesin. ben sadece yanlış gördüğüm bişeyi söyledim fikrimi dikte etmiyorum haklı gören görür görmeyen görmez. ben haksızsın vanille diyince de zaten " inanmıyorum haksızım nasıl yaşarım ben şimdi" demez. aynı bildiğini okur. velhasım kelam uzatmayalım. videoya gelirsek tabi saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 uuuu herkez cCc stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 e videonun sacmaligini/komikligini paylasiyorum burda sonucta, eglenceye actik. videoyla alakali bi mesaj attim, ne var yani. salin iki rekat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar