Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayanamadığımız seslerin altında yatan sebeb?

arar

Öne çıkan mesajlar

pembe panterin filmlerinden birinde dreyfus şatosunda bilim adamının teki bi hede yapsın diye kızını kaçırıyo adamın, kıza işkence yapacam diyo, adam salonda beklerken kızı içerde bi sandalyeye bağlıyo, sonra özel bir eldiven giyiyo büyük pençeleri var. Buraya kadar zannediyoruz ki kıza zarar verecek, sonra dönerek arkasındaki kara tahtaya yöneliyo, eldiveni üstte sabitleyip aşağıya doğru indirmek suretiyle o iç gıcıklayıcı sesi çıkarıyo (bu arada bana bişey yapmaz o ses, biri anlatmış mat. hocamı huylandırırdım diye, bende aynını denedim öldürüyodu kadın beni:))
kızın çığlıklarından adam kabul ediyo ve dreyfusun istedii hedeyi yapıyo:horace:[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 14 Ağustos 2004 13:37 tarihinde demiş ki:
valla ben hıc bır sese gıcık oluyorum aksıne sevıkyorum ozellıkle
tırnagı cama surttugunde cıkan ses hastayım

+1 hatta bi ara üşenmeyip bu sesleri pati radyo da korsan olarak yayınlıcam.
NİOOHOAHAHAHOHAHHHAAHAOAHOAHOAH[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.

Eeee, doğru söze ne denir.
Sosyal ağlarda paylaş

pamuk, tebeşir, bi de tırnak törpüsü veya bıçak şeysi(keskinleştirmek için kullanılan) onlara dayanamam
hele hele tırnak törpülemek benim için işkence gibidir[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 14 Ağustos 2004 18:34 tarihinde demiş ki:
ben pamuk tutamam , tahtaya deyemem a$iri deri koltuga deyemem, ve surtunen bi$i de tuylerim hoppodik eder

hoppodik ki$ilik :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

bulaşık makinesinden yeni çıkmış bardakların gıcır gıcır olmasından rahatsız olurum dokunurken, illa bi suyla çalkalar sonra napacaksam yaparım.

bu çok güzel : takma dişli insanların yemek yeme sesinden rahatsız olurum, değişik bir ses çıkartır.

bir arkadaşım var, halıdan rahatsız olur, yanında halıya elinizi ayağınızı sürtün, kafayı yer.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

mesela kitabın sayfalarını cevirirken falan çıkan ses
bi de elinizle ovalarsınız kitabın sayfalaırnı o deli eder beni[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

1.standart bi telefon çalma sesi vardır zırrrrrr diye. etrafta başka bir ses yokken sadece o ses aralıklarla çalarsa inanılmaz rahatsız olurum.(hele sinemada bir filmde olursa direk geriliyorum)
2.bebek ağlaması da bebeklerden nefret etme sebebim oldu artık. ağlayan bebeklere...... neyse, vahşi yanlarımı buraya aktarmıyım.
3.tam uyumak üzereyken "vızzzzzzzzz" diye kulağınızın dibinde gezinen bir sinek kadar iğrenç ses çıkaran başka birşey var mıdır acaba?[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...