Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 distorsion'lı herhangi bi gitarla çalınmış her hangi bi thrash riffi yeterli.dayanamyıp headbange başlarım:-)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 valla ben hıc bır sese gıcık oluyorum aksıne sevıkyorum ozellıkle tırnagı cama surttugunde cıkan ses hastayım[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Ağustos 2004 04:22 tarihinde demiş ki: bi tek metalin metale sürttüğü ses. mesela çatal metal tabağa sürterse.. HIAAAAAAAA SUSSS!!!!! BONE ellerim kasıldı ve dişlerim kamaştı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Birde tebeşiri tahtaya bastırarak sürttüğünüzde çıkan o iç gıcıklayıcı ses...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 pembe panterin filmlerinden birinde dreyfus şatosunda bilim adamının teki bi hede yapsın diye kızını kaçırıyo adamın, kıza işkence yapacam diyo, adam salonda beklerken kızı içerde bi sandalyeye bağlıyo, sonra özel bir eldiven giyiyo büyük pençeleri var. Buraya kadar zannediyoruz ki kıza zarar verecek, sonra dönerek arkasındaki kara tahtaya yöneliyo, eldiveni üstte sabitleyip aşağıya doğru indirmek suretiyle o iç gıcıklayıcı sesi çıkarıyo (bu arada bana bişey yapmaz o ses, biri anlatmış mat. hocamı huylandırırdım diye, bende aynını denedim öldürüyodu kadın beni:)) kızın çığlıklarından adam kabul ediyo ve dreyfusun istedii hedeyi yapıyo:horace:[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Demon_of_Hell, 14 Ağustos 2004 04:15 tarihinde demiş ki: kalıtsal olmadıgını söyleyebilirim. Bu arada bende pamuk tutamam bayılırım. Aynen.. Ozellikle pamugu, pamuklu esyalari ve peceteyi isirmak acayip ulpertiyot icimi.. AYGRLL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 NiHAHA..[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 14 Ağustos 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Llama, 14 Ağustos 2004 13:37 tarihinde demiş ki: valla ben hıc bır sese gıcık oluyorum aksıne sevıkyorum ozellıkle tırnagı cama surttugunde cıkan ses hastayım +1 hatta bi ara üşenmeyip bu sesleri pati radyo da korsan olarak yayınlıcam. NİOOHOAHAHAHOHAHHHAAHAOAHOAHOAH[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. Eeee, doğru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 pamuk, tebeşir, bi de tırnak törpüsü veya bıçak şeysi(keskinleştirmek için kullanılan) onlara dayanamam hele hele tırnak törpülemek benim için işkence gibidir[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Mike, 14 Ağustos 2004 18:34 tarihinde demiş ki: ben pamuk tutamam , tahtaya deyemem a$iri deri koltuga deyemem, ve surtunen bi$i de tuylerim hoppodik eder hoppodik ki$ilik :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bulaşık makinesinden yeni çıkmış bardakların gıcır gıcır olmasından rahatsız olurum dokunurken, illa bi suyla çalkalar sonra napacaksam yaparım. bu çok güzel : takma dişli insanların yemek yeme sesinden rahatsız olurum, değişik bir ses çıkartır. bir arkadaşım var, halıdan rahatsız olur, yanında halıya elinizi ayağınızı sürtün, kafayı yer.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 tencerenin dibini kazır bazı aç arkadaşlar off berbat[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ben çatalın porselen tabağa deyip gıcırdamasına dayanamam , çatalı dişimle sıkıştırıp çatalı çekmeye ve kazağı ıssırmaya dayanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kurşun kalemin kağıda sürtünme sesindne nefret ederim bu yüzden sadece uçlu kalem kullanabiliyorum...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 şu bulaşık süngerlerinin sert kısmını tırnağa sürtünce oluşan ses ve his bayaa bi içimi titretir bırr... onun dışında pek bişey komaz...(bulaşık süngeri ıyy!?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bazen birşey ısırırken dişim kayar birbirlerine sürtünürler. O ses feci bişiydir.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bende eskiden yoktu. Böyle insanlarla tanıştım böyle oldum. Şeftaliyi kabuklu yiyemez oldum valla :([signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Ağustos 2004 04:22 tarihinde demiş ki: bi tek metalin metale sürttüğü ses. mesela çatal metal tabağa sürterse.. +999 ıghhhyh[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mesela kitabın sayfalarını cevirirken falan çıkan ses bi de elinizle ovalarsınız kitabın sayfalaırnı o deli eder beni[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Hamamböceğine çizmelerle basmak ve çıkan ses hoş görüntüsü daha kötü[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Ağustos 2004 04:22 tarihinde demiş ki: bi tek metalin metale sürttüğü ses. mesela çatal metal tabağa sürterse.. Aynen gıcık oluyorum bu duruma...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 keşke daha önceden bilseydim bunu....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 1.standart bi telefon çalma sesi vardır zırrrrrr diye. etrafta başka bir ses yokken sadece o ses aralıklarla çalarsa inanılmaz rahatsız olurum.(hele sinemada bir filmde olursa direk geriliyorum) 2.bebek ağlaması da bebeklerden nefret etme sebebim oldu artık. ağlayan bebeklere...... neyse, vahşi yanlarımı buraya aktarmıyım. 3.tam uyumak üzereyken "vızzzzzzzzz" diye kulağınızın dibinde gezinen bir sinek kadar iğrenç ses çıkaran başka birşey var mıdır acaba?[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 fermuar ve gitar telinden çıkan vıjjjk sesine gıcık oluyorum ıyyy..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kaşığın tersinin yumurtanın kırık kabuğuna sürtünme sesi :yapma: :yapma: :yapma:[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar