HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 herhangi bir pdf üzerinde oynama yapabilecek birine ihtiyacım var. yardımcı olabilecek varsa öm'den dosyayı atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicipati Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben yapabilirim. Dosya küçükse daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nasıl bir oynama, yani pdf formatını PS ve Corel gibi programlar açabiliyor zaten, sonrasında JPG yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 photoshopla pdfyi sayfa sayfa açabilirsin eğer yapacağın değişiklik küçükse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 niye kişisel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kişisel bi pdf üzerinde oynama yapması gerekiyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 PDF direk yazi ise yane pdf programlari ile wordden convertse direk editlemekte mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 şifre korumalı değilse bir sürü program var google'da pdf editor diye aratırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abbyy'le denedim fakat beceremedim. dosya üzerinde yazılar var. bu yazılardan bir kaç satır çıkarılacak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar