Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 herkes bu işten sonuç alınmadığını farketmiş, bi ben mi yazıyorum internetten hoş çok başarılı olduğum söylenemez netten ama yine de ümitliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kızmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet msn onayı aldı iyi geceler vedasını ben etmeden etti ve uslu bi şekilde uyumaya gitti. patiye uygun şirin ve kafa bir kızımız daha mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Yarın albümde devam edersiniz artık muhabbete buraya gerek kalmadı. biri de ece yazınca muhabbeti ilerletmişsiniz yazmış tıklayınca üstüne öyle yazıyo yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bir yandan da sadece xylu kromozomlu olduğu için bu kadar popülerlik gıcığıma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vaniLLe said: ama burdan daha cok 0ne özentisi gibi duruyorsun askims, ne de olsa ayni mesajin yandan yemisini senden önce atti. ey vah. zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 surda yasananlarin hepsinin sorumlusu fede'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 _anijav_ said: bir yandan da sadece xylu kromozomlu olduğu için bu kadar popülerlik gıcığıma gitti xy kromozomlular erkek oluyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Saeros said: _anijav_ said: bir yandan da sadece xylu kromozomlu olduğu için bu kadar popülerlik gıcığıma gitti xy kromozomlular erkek oluyor yalnız buna da güldüm ben yua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nerden buldun bu siteyi. genelde yeni üyelerin yüzde 70i eski üyelerin fake hesabı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 önceki sayfalarda söyledim, google da bişe arattım, tıkladım, bu siteye bağlı bi sayfa çıktı. aa dedim rengi negzel bi üye olayım. yani ben o %30un içindeyim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ne arattin ekmek diye aratinca cikiyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oyunlarla ilgili bişeydi, hatırlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Saeros said: _anijav_ said: bir yandan da sadece xylu kromozomlu olduğu için bu kadar popülerlik gıcığıma gitti xy kromozomlular erkek oluyor yalnız FATALITY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: önceki sayfalarda söyledim, google da bişe arattım, tıkladım, bu siteye bağlı bi sayfa çıktı. aa dedim rengi negzel bi üye olayım. yani ben o %30un içindeyim sanırım. Christophe Colomb iş başında :=) Şu kullandığın negzel,çokzel,über gibi terimler genelde patide kullanılan terimlerdir. Biraz daha pot kırarsan asıl kimliğin ortaya çıkıcak, ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sherlock holmes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 0ne said: eileithyia said: önceki sayfalarda söyledim, google da bişe arattım, tıkladım, bu siteye bağlı bi sayfa çıktı. aa dedim rengi negzel bi üye olayım. yani ben o %30un içindeyim sanırım. Christophe Colomb iş başında :=) Şu kullandığın negzel,çokzel,über gibi terimler genelde patide kullanılan terimlerdir. Biraz daha pot kırarsan asıl kimliğin ortaya çıkıcak, ha gayret. facepalm linklemeye üşendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 allahım kör et beni. pati dışı insanlar kullanamıyo mu bunları? gerçi şuan çok da pati dışı sayılmam dimi lan. tamam tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aslında hata bende sanırım 2 haftada 2 sezon Gossip Girl bitirince herşeyde bir yalan-entrika arıyor oldum. Sanırım biraz dozajı düşürmem lazım. Hayır, bırakamıyorum 3. sezona başladım bile. Çakbass abv, orda gül gibi blair varken dakka 1 gol 1 hemen bi sarışın ayarlıyo blair abv too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bence biraz spartacus izlersen düzelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ohas 24 olmuş.başarılısın resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 HaciYatmaz said: hoşgeldin. hoşbuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: bence biraz spartacus izlersen düzelirsin. gençlik-komedi tavsiyesi versen daha makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gg iidir.. hos gelmissin bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar