yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Oyun oynamalık bir laptop almayı düşünüyorum. Amacım çok acayip keyifli olsun üf süper olsun değil. Laptop'da oyun oynama kalitesi zaten belli. Daha çok Mmorpg(ki wow oluyor şu anda) ve multiplayer oynanan bilimum oyun için istiyorum laptop'ı. Arkadaşlarla bir araya geldik hop lan party yapalım, haydi yanyana instance yapalım fln gibi isteklerim var. Fiyatı da uçuk düşünmüyorum 1000 - 1500 lira arasında daha çok çıkmasını istemiyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js04tr-r580-core-i5-430m-2.26ghz-4gb-320gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=45536 http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js01tr-r580-core-i5-520-2.4ghz-4gb-500gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43715 Bu iki laptop war aklımda ama bunların fiyat/performans durumları fln nasıldır? Samsung alınır mı, servisi nasıldır? Yada önerebileceğiniz daha pahalı olmamakla birlikte ( isteklerimi karşıladığı sürece daha ucuz olabilir ) laptop var mıdır? he bi de çok ağır olmasın istiyorum, masaüstü değil laptop alcam sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bu arada laptop için mobil cihazlar varmış, cehalet işte .. burda kimse ilgilenmio benle taşıyın bari konumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 şimdi yanlış anlama ama 1000 liralık laptop ile oynanan oyundan ne oynayana ne de beraber oynadığın adamlara hayır gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 gt 330m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kötü mü gt 330m? ( bir de yanlış link mi acaba 430m di ya kart sanki ) 330'muş 430 die bişi yok snrsam zaten Oynıycağım oyun wow fln, arkadaşımda aynı laptop 10 man raid'de max fps altına düşmüyor (25 man görmedim). Demiyorum ki bütün oyunlarda beni uçursun multi oyunlar için diyorum zaten Aluriel mesajımı okuduğundan emin misin? yunusemre said: Amacım çok acayip keyifli olsun üf süper olsun değil. Laptop'da oyun oynama kalitesi zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 laptop alma...masaüstü al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 LonelyWolf said: daha yeni vatan bilgisayardan acer 7741g modeli aldım. vatan kart + bonus kart indirimi filan 1575 tl'ye geldi. eğer worldcard varsa %12 indirim yapıyorlar. alet çok güzel. oyun filanda rahat oynanıyor. kısaca özellikleri; i5 2,26 ghz 3 mb l3 cache, ati hd5650 1 gb paylaşımsız, 4 gb ram, 320gb harddisk filan. he bir de alet 17,3" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 laptopla oyun mu :( canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gayet güzel ve hoş oyun oynanıyor. ben 5 senedir wow oynuyorum. onun haricinde envai çeşit oyunuda oynadım bitirdim. al acer pişman olmazsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi masaüstü bilgisayarım var, gayet keyif alarak oyun da oynuyorum. Neymişiniz siz ya :) ala alaa. Mmo, multi arkadaşlarla lan party çevirmek için laptop alıcam, abartı bişi olmasına gerek yok diyorum. Bazıları gerçekten içeriği okumadan cevap yazıo kesin emin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hmm tamamda hangi oyunu oynayacaksın wow un zaten kapasitesi belli, arkadaşın aynı laptopta oynuyorsa ve takılma sorunu yaşamıyorsa mantıklı dediğin ama başka ne oynamak istiyorsun bi gta 4, bi street fighter 4 falan açacaksan parayı gözden çıkarmalısın derim asus un republic of gamers serisi var abim almıştı kendine, crysis warhead i high ayarlarda oynuyorduk benim tavsiyem asus tan sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 söylendi mi bilmiyorum ama barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 alma asus fln ya ısınması çıldırtıyo adamı... nese soruna gelirsek wow fln oynicaksın linklerini verdiğin o 2 laptop lada 25 man raid de yaparsın lk da kesersin :P bende laptop dan oynuyorum bütün oyunları vs. wow dahil bi sorun yok yani. laptop tan oyun oynanmaz diyenlerede ekstra saygılarımı iletiyorum. klavye mouse hdi kablon olsun bak nasıl güzel oluyor. Neyse soruna gelirsek samsung fiyat/performans çok iyi gidiyor ve de samsung alıpta makinadan memnun olmayanı görmedim ben yakın çevremdeki arkadaşlarımda dahil. makina adeta ısınmıyor ve çok sessiz. servisle ilgili bir problem de yok mekanı fln yakın kadıköy de anadolu yakasındaki servisi. linklerdeki laptoplarda işlemci farkı var birtek e almışken biraz daha iyisini al 100 lira fark etsin birşey olmaz. haydi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Katharsis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Güzel cihazlar , i5 de iyi işlemci , ekran kartları da idare eder. İşini görür özetle ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 laptopla oyun mu :( canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gayet güzel ve hoş oyun oynanıyor. ben 5 senedir wow oynuyorum. onun haricinde envai çeşit oyunuda oynadım bitirdim. al acer pişman olmazsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi masaüstü bilgisayarım var, gayet keyif alarak oyun da oynuyorum. Neymişiniz siz ya :) ala alaa. Mmo, multi arkadaşlarla lan party çevirmek için laptop alıcam, abartı bişi olmasına gerek yok diyorum. Bazıları gerçekten içeriği okumadan cevap yazıo kesin emin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hmm tamamda hangi oyunu oynayacaksın wow un zaten kapasitesi belli, arkadaşın aynı laptopta oynuyorsa ve takılma sorunu yaşamıyorsa mantıklı dediğin ama başka ne oynamak istiyorsun bi gta 4, bi street fighter 4 falan açacaksan parayı gözden çıkarmalısın derim asus un republic of gamers serisi var abim almıştı kendine, crysis warhead i high ayarlarda oynuyorduk benim tavsiyem asus tan sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 söylendi mi bilmiyorum ama barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 alma asus fln ya ısınması çıldırtıyo adamı... nese soruna gelirsek wow fln oynicaksın linklerini verdiğin o 2 laptop lada 25 man raid de yaparsın lk da kesersin :P bende laptop dan oynuyorum bütün oyunları vs. wow dahil bi sorun yok yani. laptop tan oyun oynanmaz diyenlerede ekstra saygılarımı iletiyorum. klavye mouse hdi kablon olsun bak nasıl güzel oluyor. Neyse soruna gelirsek samsung fiyat/performans çok iyi gidiyor ve de samsung alıpta makinadan memnun olmayanı görmedim ben yakın çevremdeki arkadaşlarımda dahil. makina adeta ısınmıyor ve çok sessiz. servisle ilgili bir problem de yok mekanı fln yakın kadıköy de anadolu yakasındaki servisi. linklerdeki laptoplarda işlemci farkı var birtek e almışken biraz daha iyisini al 100 lira fark etsin birşey olmaz. haydi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Güzel cihazlar , i5 de iyi işlemci , ekran kartları da idare eder. İşini görür özetle ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar