Mukoza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Arkadaşar Yeni Kampanyamı Açıklıyorum: 30 Day PLEX Sadece xx$ (xxTL) PayPal Kabul Edilir. Direk Transfer Bekleme Yok Stoklar Ağzına Kadar Dolu. İlgilenenler PM Atsın (Bu Arada Merak Etmeyin CCP Bişey Diyemez Türk KArdeşlerime Bedava Plex Veriom Derim :) Forumda yazak oldugu icin xxx ledim fiyatları ama cok ama cok daha uygun siteye gore. İlgilenenler Hamiyet'e msj atsın oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sen darejedi ın kankası falansın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 :) niyeki bi donem bende satardim ondanmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Yok abi... Ok legalse , ben de GTC Plex satacağım buradan. Eyvalah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 oyunda çalışıp plex alıp dolar karşılığı satmak çok güzel ya, yasak olmasına şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 MERKEZ kanalından görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukoza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BU aksam full onlineım ilgilenenlar mesaj atsın oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar