medivh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 HighSelf said: Tempest said: rocker_tr said: Yeni konu açmaktansa sc2 bölümünün tozlu geri sayfayalarından Terran Strajedi bölümüne yazmak daha iyi olur diye eski konuyu yazayım dedim. Terran ve Protos a karşı... 2 rax + hızlı exp mi tercih edersiniz. 3 rax mı? 3 rax ile rahat oyun alınsada oyunu daha macro bir oyuna sürüp kendimi geliştirme bakımından 2 rax + hızlı exp biraz cazip geldi. Özellikle karşı taraf hızlı exp çıkmış ise. Sizlerin görüleri nelerdir? 1 rax cc hepsinden güsel siz neler diyosunuz abicim ? bu çok yanlış ve kötü bi oyun anlayışı. genelde gözcüyü gönderirsin ve sürekli scan atarsın, eğer baktın 4 warp atmışsa ve stalker abanıyosa scan atmayı bırakıp 3 rax + tech çıkıp marauder sürüsü basarken bi yandan da 2 factory çıkarsın. 2 factory üstünden bi de siege tanklar. yani demek istediğim bu ezbere anlattığımız bişey değil ki, oyun tamamen doğaçlama üzerine kurulu karşı takımın gidişatına göre gidersin. scouta izin vermessin ve scoutlarsın, scoutlatmazsa scan atarsın, air gidersin vs vs vs yani ne bu ezber anlayışı bu zihniyetle golda bile giremessiniz abi bazısı hemen void çıkar. scan ve scout ispiyonluyo bu arkadaşları tldr: SCOUTING <3 Surekli adama scout atıyosan auto losesin ztn her attıgın scan potansiyel 300 mineral kaybı.4 Gate i fast expand atarak da tutabilirsin.Golda giremessin dedigin adamda high master ayrıca.epic fail.
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aziz gel sana bir 4 gate çekeyim oyunu bırak sil hesabı mahalledeki veledin birine ver...
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Keşke sürekli scanlese beni karşıdaki terranlar. Ninja DT'yle gidip temizlerim baseini sırf troll'lemek için. Mass mara spamlayan adamı da yakaladım mı chargelot + void ray çıkıyorum mehehehe diye. Terranla early push'la toss'un expanda geç çıkmasını sağlamak ve droplarla deathball'a gitmekten alı koyarak yavaşlatmak, mineralini pylone, cannon ve işçiye harcatmak en kral taktik bence. Çünkü max. armyler çarpışırken terranın pek şansı kalmıyor.
medivh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 deadwoll said: Çünkü max. armyler çarpışırken terranın pek şansı kalmıyor. O dedigin ghost basmayan teranlar icin gecerli bence.
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 4 gündür bu konuyu ara ara okuyordum, an itibariyle 71 sayfanın tümünü bitirmiş bulunuyorum. Çok faydalı bir başlık olmuş, içinde mesajı olan herkese teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar