Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi gg dedikten sora score screen gelene kadar yıkmaya devam ediyorum ben
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 adamlar size kücük süprizler yapmis. hatta büyükte olabilir.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aquila said: valla beklemediğin anlarda yapabiliyo insanlar böyle işte. hahahahahahaahhahaah
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ben SCVlerimle basedeki critterları falan kestim ya, rezillik. WoW'da da, burada da critter görünce kesmeden duramıyorum resmen.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Screwy ile biz oyunu bırakmaya karar verdik. Placement maçlar sonunda Silverın tepesine yerleşince zirvede bırakmamız gerektiğine inandık. Haydı hayırlı akşamlar.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Spidee said: Ne kadar çirkin insanlar var ya, Screwy ile TP 2v2 atıyoruz, karşımıza da TP geldi, ağızlarına vurduk, GG dediler "Haha" diyip sigaramı yaktım arkama yaslandım, Score Screen gelsin diye bekliyoruz. Adamlar devam edip Void Ray, Thor, Tank falan basıp gelmişler. Dedim siz ne annesiz insanlarsınız, lolol dedi. ahahaha çok yaygın bişi bu ama, neyse öğrenmiş oldunuz
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Ya midgameim çok kötü ya bir türlü oturtamadım. Bronzeda da rank 2 ye çıktım ama atmıyor silvera. Gerçi midgame oynamayı beceremeden üzerlerl sanırım silverda. Exp savunmayı beceremiyorum. Herif arkadan girip önden çıkıyor. Orduyu ne şekilde paylaştırsam exple base arasında karar veremiyorum. Exp ne zaman almam gerektiğine de karar veremiyorum. Oyun bitiyor bakıyorum statlara toplam 30 tane işçi basmışım 20dk oyunda tam fail yani. Siege+Viking oyunundan nefret ediyorum. Tanklar çok hantal. Hiç uğraşmak istemiyorum iş o kadar uzayacaksa allah allah çingene rushıyla ya kazanıyorum ya kaybediyorum. Bahshee çok bayık cba direk Bir de şimdiye kadar 1 kere Thor üretmedim hehe Ama 3rax'ı aştım iyice cheese yemezsem genelde kazanıyorum Zerg ve Tossa karşı. Oyun uzarsa Reactorlu Starport yapıp medvaclerle drop yapıyorum. Nasıl geliştiricem ama ben oyunumu ya. MM yapa yapa eşeğin kuyruğu gibi kalıcam
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Silver'in top 10'a kadar bronzedan farkı yok :P Thor'u mesela base def.te ya da tanklarını defend ederken kullanabilirsin. Bir de challenge missionları yap, microyu falan baya geliştiriyor, neyi neye karşı kullanacağını, nasıl def yapacağını, herşeyi gösteriyor. Tüm achilerini yaptığın zaman baya farkın olur şimdiki halinden heralde (ben silverdayım çoğunu yapamadım hala ama ladderdaki yerimle challenge achilerim doğru orantılı artıyor )
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 base'e dalmakta olan ve charge olmuş 15 void ray'e karşı 20 viking ile gitti arkadaş. 10 void ray ayakta kaldı. bunun tek çözümü stim'li marine mi yani. bu nası birşey arkadaş ya. base'in içinde zaten 50 marine'in düzgün hareket edebileceği bi alan yok. mass void ray base'e dalıyorsa o base gg yani. şaka gibi birşey ya.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 maliyet olarak bakarsan, 15 void ray çok daha pahalı 20 viking'ten. sonuç normal yani.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sabonis said: base'e dalmakta olan ve charge olmuş 15 void ray'e karşı 20 viking ile gitti arkadaş. 10 void ray ayakta kaldı. bunun tek çözümü stim'li marine mi yani. bu nası birşey arkadaş ya. base'in içinde zaten 50 marine'in düzgün hareket edebileceği bi alan yok. mass void ray base'e dalıyorsa o base gg yani. şaka gibi birşey ya. yani adama 15 tane void ray yatpırdıysan zaten bi sıkıntı var demektir diyip kaçıyorum :p
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 void ray diyince aklıma geldi, desert oasis'te ne iğrenç bişeymiş şu void rayler ya, rafinerlilerimi patlatıp işçileri alıyolar kenardan kenardan yetişemiyorum. adam göndersem 15 dakka dolaşmaları gerekiyo çok fena.
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Wispy said: Ya midgameim çok kötü ya bir türlü oturtamadım. Bronzeda da rank 2 ye çıktım ama atmıyor silvera. Gerçi midgame oynamayı beceremeden üzerlerl sanırım silverda. Exp savunmayı beceremiyorum. Herif arkadan girip önden çıkıyor. Orduyu ne şekilde paylaştırsam exple base arasında karar veremiyorum. Exp ne zaman almam gerektiğine de karar veremiyorum. Oyun bitiyor bakıyorum statlara toplam 30 tane işçi basmışım 20dk oyunda tam fail yani. Siege+Viking oyunundan nefret ediyorum. Tanklar çok hantal. Hiç uğraşmak istemiyorum iş o kadar uzayacaksa allah allah çingene rushıyla ya kazanıyorum ya kaybediyorum. Bahshee çok bayık cba direk Bir de şimdiye kadar 1 kere Thor üretmedim hehe Ama 3rax'ı aştım iyice cheese yemezsem genelde kazanıyorum Zerg ve Tossa karşı. Oyun uzarsa Reactorlu Starport yapıp medvaclerle drop yapıyorum. Nasıl geliştiricem ama ben oyunumu ya. MM yapa yapa eşeğin kuyruğu gibi kalıcam Genelde karşıdan atak beklemiceğin bir zamanda, timed attack öncesi ya da savunabilceğine inandığın zaman exp atman gerekiyor. 60-70 supplya çıktığında bir yerde bir ışık yanmalı böyle artık exp atmalıyım diye eğer hala çıkmadıysan. Özellikle siege-viking gidiyorsan 2. base e geçmen çok önemli çünkü siege viking mara basmaya gazın yetmiyor ve 2.expdeki gaz çok önemli.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 huun said: maliyet olarak bakarsan, 15 void ray çok daha pahalı 20 viking'ten. sonuç normal yani. 22'ymiş şimdi baktım replay'e. yani 450 mineral 650 gaz farkı mı 10 void ray'in ayakta kalmasını sağlıyor? hadi aradaki farkla 5 viking daha bassın 27 viking olsun. yine ezilecek. void ray gerçekten saçma bir ünite bence. açık alanda yakalasan hadi neyse de, bir base'e dalarken charge up ise mass void ray. komik bir hal alıyor olay...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 reaper microsu beceremiyorum ya, adam zergling rush yaptı ben de reaper gidiyodum yakalıyo şerefsizler, hız upgradei de yapmıştım halbuki. bide asıl komik olan 8. ladder maçım, karşıma 500 maç yapmış diamond division 2.si geliyo :D
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 void 250 min. 150 gaz 60 saniye yapım süresi viking 150 min. 75 gaz 42 saniye yapım süresi+reatör faktörü birbirine yakın sayılarda void'in üstün olması normal yani. ha arıza bir ünite olduğuna katılıyorum. oyunda aşırı hızlı bina yıkan birimler var ne yazık ki. çok kısa bir süre açık versen bile bir anda üs elden gidebiliyor, o konuda haklısın.
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 _ILuVaTaR_ said: reaper microsu beceremiyorum ya, adam zergling rush yaptı ben de reaper gidiyodum yakalıyo şerefsizler, hız upgradei de yapmıştım halbuki. bide asıl komik olan 8. ladder maçım, karşıma 500 maç yapmış diamond division 2.si geliyo :D İlk beş maçı kazanırsan böle absurd güçlü insanlarla karşılaşıyorsun sonra :D 100% win rate olduğu için
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 of ya bilsem 1-2 tane verirdim maç, üst üste 4 tane diamond geldi son üçünü kaybettim. gerçi kazanınca iyi rating geliyo :p
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 of irenç cheese yapan adamlarla karşılaşiorum ve cheeselere ne yapacağmı bilemiorum protos cannon rushla geldi böle baseimin dibine pylon attıb i de canon attı hani probe u öldürsem de scvlerle binalara bişey yapamiom marine basana kadar da canon çıkmış oluo ve scvler yatio nasıl encounter edilir böle bişeyle karşılaşınca hani tamam önceden düşünüp rampaya kurarım supply depotu barracksı vs de dielim girdi içeri ve canonı attı naapıcam?
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 cannon yapım aşamasındayken bütün scvlerle dal :p
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yok o kadar damage koyamiolar denedim onu bi süre baktım inmio pek o sırada öküz gibi ekonomim sıçar die tekrar minerallere gönderdim scvleri
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 1'e 1'de cannon rush engellemekte sorun yok. base'inin içine bakarak gidicen rampaya kurmaya. bişey yoksa zaten güzel. pylon geliyorsa, hemen 4-5 scv alıp surround ediyorsun probe'u sonra pylon'a daldırıyorsun. Yok probe sonradan gelirse de artık 3-5 takip edicen probe nereye gitti attı mı atmadı mı pylon vs. zor değil. ama işte 3v3'te bi kere bana yaptılar cannon rush, engelledim scv'lerle ama o karambolde kapıyı kapayamadım. ling rush geldi diğer 2 zerg'den birden, beni direk bitirdiler. 3vs2 oynadılar oyunun geri kalanını ve kazandılar.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mortis said: yok o kadar damage koyamiolar denedim onu bi süre baktım inmio pek o sırada öküz gibi ekonomim sıçar die tekrar minerallere gönderdim scvleri yetiyo abi denedim diyip o kadar kolay kenara atma fikirleri =) 5-6 tane scv kullanırsan gayet yeterli oluyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 terransan ve canon rush geldiyse gorur gormez direk scv leri load, lift off git baska yere kurul en temizi bu arada VOID RAY REYCCCCCC yapcam, bugun bi 4v4 attik, serefsiz toss photonlarla turtle yapip voidray spamladi, deli gibi harassliyor direk, marineler mekana kosana kadar scv lere soykirim cekiyor zaten, tower diksen voidraylere dayanmiyor, viking desen void karsisinda cok super etkili degil, bole gicik bole uyuz bir birim yok, adamin base i indirdik hala 8 tane voidrayle trollemeye devam ediyordu, savunmaya birim gidene kadar mahvediyorlar direk NERF
Öne çıkan mesajlar