sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 high templar ve colossus çok hileler valla infantry'e karşı. özellikle marine'ler inanılmaz eriyolar shield'ı yapsanız bile. hatta bence shield'ın 10 hp yanında 1 de armor falan vermesi lazım. colossus'u mara bitiriyor neyse ki ama high templar'a tek çözümün ghost olması, can sıkıcı bir olay. o emp'yi atamazsan bitiyorsun.
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Viktor said: marine zaten terran ordusunun omurgasi direk, hic basmamak direk hata, her durumda kullanisli hem en basit unite, reactorle duble basiyorsun, medivacle heal, stimpack var birde ustune hem ground hem air ates ediyor aynen stimpack i ust uste kullandıgın zaman kuduruyolar ...
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 stack'lemiyor stimpack.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dostlar. Uzayan oyunda elim ayağıma dolanıyor. Macroya hakim olamıyorum. Bunun bir ilacı var mı yoksa pratik pratik pratik mi
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ht + collosus ikisi birden cok agır tech.. anca cok end game de ıkısı aynı anda girer olaya.. o zamanda BC var.. direk hard counter. T bioball (marine marauder) gittiyse ki a.k.a 3rax build, P ya collosus yada ht cıkıyor cogu zaman.. Çünkü marine marauder microyla cok rahat zealot + stalker ı counterlıyor.. (marauder concussive upgrade + kiting). P Ht cıktıysa, ghost çıkmak mantıklı, gruptan ayrı control grouptaki ghostlarla, pre scan + emp ile counterlanabiliyor (ghostun emp range < ht storm range isi zorlastırıyor ama yapılabiliyor). P collosus cıkarsada, bioball ın üzerine viking desteği lazım oluyor.. ground unit le combata girmeden once, vikinglerin collosusu indirmesi şart ama.. (collosus range upg li ise 7 range le indirmesi deli zor oluyor ama..) Kısaca TvP de bu benim görüşüm tabii; Early game ve Mid game başında P üzerinde yeterince baskı kurulmaz ise, P tech ve tier 3 uniteleriyle eziyor.
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dynun, race olarak ne oynuyorsun ? Kendimce yardımcı olmaya çalışırım..
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dynun said: Dostlar. Uzayan oyunda elim ayağıma dolanıyor. Macroya hakim olamıyorum. Bunun bir ilacı var mı yoksa pratik pratik pratik mi hem ordu yapıp savaşıp hem base kurmak, hem baselerden ünite çıkarmak vs diyosan, bildiğin pratik pratik pratik.
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hmm sana sey onerebilirim hem micro hem macro zor oluo diyosan onceligini macroya ver yani butun binaları bi noktaya waypoint ver o arada upgrade ne basıosan onlarla ugras bosluk buldugunda biriken forcu "a" ya bas rakibe yolla sonra unut o yolladın forcu yenisini yapmaya calıs, paran birikiosa extra bina at falan filan ne zaman kısa yolların oturur otamatige baglarsın yapıcak biseyin kalmaz ozaman doner forcuna stim basarsın tankları siegemode gecirirsin, ama o zaman kadar forcunu unut tabi bu onerdigim sey harbiden buyuk macro gameler icin soluorum :) micro macro nası gelistirrim diosanız onada söle bisi oneriym; micro icin: terrsansın race ne olrsa olsun git adamın basine yakın biyere baraks at reaper rush dene 8 de at baraksı, ama oyunu bitirmek için yapmayın sadece harraslayın yani hem reaper harras yapıp hemde base'e donup ekonominizi oturtup extra structure atmaya calısın, yenilip yenmeniz sorun deil bu reaper acilisi herzaman insanın microsunu gelistirir macro icin: scout bile yapmayın "kapanan terran" kelimisini gerceklestirin, ne bu: tank agırlıklı bunkerlarla dolu turretlarla aira gecit vermeyen terranlar, sonra 2-3 tankınız olunca exp alın orayıda savunmaya calısın sonra bitane daha alın, yavas yavas mapde ilerleyin pop 130-140 arası rakibin ne bastını mutlaka bilmeniz lazım yoksa 20 tane ultra , 10 tane carrier geliverir onuda savunmak zordur :p ama kapanan terranın macrosu hezaman gelisir
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 The_Delucian said: Viktor said: marine zaten terran ordusunun omurgasi direk, hic basmamak direk hata, her durumda kullanisli hem en basit unite, reactorle duble basiyorsun, medivacle heal, stimpack var birde ustune hem ground hem air ates ediyor aynen stimpack i ust uste kullandıgın zaman kuduruyolar ... atma recep din kardesiyiz
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 teşekkür ettim. denicem tavsiyeleri
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Asgard said: mass voidraye karşı ne yapmalıyız?adam 10-12 voidray basmıs bende onu görünce viking abandım adam benimkileri 2 sn içinde yiyince hata yaptığımı anladım:) mass marine aban collossus yoksa alırsın rahat.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dynun said: Dostlar. Uzayan oyunda elim ayağıma dolanıyor. Macroya hakim olamıyorum. Bunun bir ilacı var mı yoksa pratik pratik pratik mi yetenek işi işte ya, 5 oyun attım platinumdayım sdf
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 valla ben değilim. zira pek strateji geçmişim de yok bildiğin noob
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dynun said: Dostlar. Uzayan oyunda elim ayağıma dolanıyor. Macroya hakim olamıyorum. Bunun bir ilacı var mı yoksa pratik pratik pratik mi hangi ligdesin?
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 copper tabiki :D ben sc1 oynamadım. sc2'de de 11 oyun attım şimdi 5 win 6 loss
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ben de çok kötüyüm yeni çıktım copperdan oyunu uzatmaya gerek yok ki 5 6 viking bas 3 4 siege bas yeniyosun zaten sdfs.
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Memphis said: The_Delucian said: Viktor said: marine zaten terran ordusunun omurgasi direk, hic basmamak direk hata, her durumda kullanisli hem en basit unite, reactorle duble basiyorsun, medivacle heal, stimpack var birde ustune hem ground hem air ates ediyor aynen stimpack i ust uste kullandıgın zaman kuduruyolar ... atma recep din kardesiyiz yuh ust usteden kastımı stacklenme olarak mı aldınız, Cd si geldiginde kullanacan arada cok fazla zaman gecmiyor marineler bayaa kendine zarar veriyor ama sonuc degisyor
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 The_Delucian said: Memphis said: The_Delucian said: Viktor said: marine zaten terran ordusunun omurgasi direk, hic basmamak direk hata, her durumda kullanisli hem en basit unite, reactorle duble basiyorsun, medivacle heal, stimpack var birde ustune hem ground hem air ates ediyor aynen stimpack i ust uste kullandıgın zaman kuduruyolar ... atma recep din kardesiyiz yuh ust usteden kastımı stacklenme olarak mı aldınız, Cd si geldiginde kullanacan arada cok fazla zaman gecmiyor marineler bayaa kendine zarar veriyor ama sonuc degisyor ben bilmem hacı etraf copper dolu
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 copper o kadar kötüydü ki; blizzard bile insanlığı acılara gark eden böyle bir ligin varlığıa tahammül edemedi.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Blizzard benim için copper ligi yeniden açacakmış. Bronz ligi kirletiyormuşum
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Terran Marine demekmiş arkadaşlar. 2 tane Reactorlu Rax'ım marine sıçıyor. Paso herife yolluyorum canından bezdirmek için. Adam ya reaksiyon veremeyip ragequit yapıyor, ya da photon connon+bunker yüklenmek zorunda kalıyor. 2 tank 1 vikingle de finish himi çekiyorum. Kaynak: Bronz Lig Gosusu
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 3 rax la gidiyorum ust uste 7 oyun kazandım goldda 50. idim sefil bir puanla cat diye platinyum lige attı sasırdım valla 48. likten ust lige gectim :) 3 rax harici dogru duzgun bir strateji bilmiyorum platinyum da oyacaklar diye tırsıyorum :S
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 The_Delucian said: 3 rax la gidiyorum ust uste 7 oyun kazandım goldda 50. idim sefil bir puanla cat diye platinyum lige attı sasırdım valla 48. likten ust lige gectim :) 3 rax harici dogru duzgun bir strateji bilmiyorum platinyum da oyacaklar diye tırsıyorum :S örnek alın işte adam gibi bir tane standart build order öğrenmeniz demek en az golda platinuma çıkmanız demek. 3-4 defa bilgisayara karşı pratik yapsanız düzgün yapmaya başlarsınız zor bişey diil
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Peki base girişine Photon Cannon spamlayıp turtle yapan tossa ne yapıyoruz ? Siege+Vikingin çıkmasını mı bekliyoruz ?
Öne çıkan mesajlar