Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Stratejileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şöyle harcıyorum aslında da herhalde erken harasslamıyorum.
Yapmak istediğim birimler hep Gas istiyor. Bende 5000 mineral 500 gaz olunca elimdeki Gaz kadar ünite basabiliyorum doğal olarak.

Tabi çaresi erkenden Marine basıp taciz, zaman zaman da tecavüz etmek sanırım. Win-Win
Mesaj tarihi:
Void ray çıktığını önceden farketmen lazım, sürekli adamı kontrol etmen lazım aslında. çıktı mı mass void geç oluyor.
viking hem ucuz hem daha hızlı çıkılıyor. hem de aynı anda 2 tane bile çıkarsın işte hemencik reaktör koyup.

adamı daha iyi gözle babsi.
bakma ben de beceremiyorum pek
Mesaj tarihi:
12 Vıidray basmak baya bi zaman, öle he deyince ıckmaz onlar. gidin yoklayın adamı scanleyin. artık stargate'ten üretilen ünite gözüküyo zaten. hoş terrana ne basıcak vodiray basıcak zaten.

her sekilde high templar yoksa sahada marine parcalıyo protoss'u kullnın zaten bol bol marine, basta gelicek 2-3 voidrayı halledicek marininiz zaten olmalı bence
Mesaj tarihi:
marine zaten terran ordusunun omurgasi direk, hic basmamak direk hata, her durumda kullanisli

hem en basit unite, reactorle duble basiyorsun, medivacle heal, stimpack var birde ustune hem ground hem air ates ediyor
Mesaj tarihi:
bitek karsıdna cok high templar ve tank varsa basmayın iste, basında az basın. abartmadan basın bulunsun yıne biraz o durumda bile. viking avlarsınız banshee avlarsınız, voidray gelir onları kovalarsınız.
  • Yeni Oluştur...