Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi street fightersiniz?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

twenty çıkan falan yokmu hiç yaf:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

aha benim karakteri taşiyo =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

nihohoho olum zaten sizden hep şüphe ederdim :) Bodrack sen hem kızsın hemde şişko (simpsonda:P ) nihohoh bundan sonra sizi Kız aleminin kralları ilan ediyom[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

misal ben sakura çıkmayı başardım:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...