xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dunyanin en guzel dizisi bitti. bari superville filan cekseler arkasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 diger bolumde de man of steel gondermeleri vardi. pek imaj vermek istemiyorlar cunku reboot film gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Rewendor said: Saeros said: Madcat said: 10 sezon bunu izleyen var mı ya? =p topici gorunce aynisini dusundum ulan nasi 10 sezon gitmis ki bu diye de dusundum bi ara sirf meraktan izlicem valla aynısını ben de düşündüm de meraktan izlemeye pek niyetim yok :) 10 sene uçamayan süpermen izledi adamlar yaw, takdire şayan hareket hakikaten ya.. çok gay bi dizi diye 2-3. sezonda falan görünce bakmayı bile bırakmıştım. adamlar 10sezon götürmüşler. az daha kassalarmış smallville: the young and the restless olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ilk 2 sezonu izleyip bırakmıştım, finali oynamış izledim ve harbiden mutlu oldum ya, adamı supermen olarak görünce yüzümde istem dışı bir gülümseme oluştu, hele birde arkada supermen in orjinal müzik felan çalınca duygulandım be, artık bunun üstüne 2 3 film çeksinler haketti çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Dizi Clark Kent'in superman'e dönüşünü anlatıyordu Superman olduğunda bitecekti o yüzden uçamıyordu daha o gücünü nasıl kullanacağını bilmiyordu dünyada büyüdüğü için bir insan gibi düşünüyordu sonunda uçtu çok şükür superman oldu bitti :D Hani final çok daha iyi olabilirdi ama o pelerini görmek bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 O kadar vasat bölümden sonra final bölümü iyi idi. Baş karakterleri geri getirmeleri ( özellikle Lex ) felan gayet başarılı idi. Adam uçunca harbiden sevindirik oldum. O müziği duyunca açıp Superman izleyesim geldi valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 superman hayranıyımdır diziyi izleyemedim bi ara ortalardan izledim. şimdi final yazısını görünce içim cız etti. 1. sezondan başlayayıp izliyim mi? değer mi? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 alperozg said: superman hayranıyımdır diziyi izleyemedim bi ara ortalardan izledim. şimdi final yazısını görünce içim cız etti. 1. sezondan başlayayıp izliyim mi? değer mi? hı? ilk 2 sezonu izle sonra finali izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 alperozg said: superman hayranıyımdır diziyi izleyemedim bi ara ortalardan izledim. şimdi final yazısını görünce içim cız etti. 1. sezondan başlayayıp izliyim mi? değer mi? hı? ben bastan 2 kere izledim 3.yu izlemeyi dusunuyorum yazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Oturdum Finali bir kere daha izledim ardından "Superman returns" izledim gazı alamayıp ( Gerçi filmi kötü ama olsun ). Şu kadroyla adam gibi birde filmini yapsalar o zaman "super" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yanlışlıkla s10e21-22 yi izledim tüylerim diken diken oldu muhteşemdi.. nasıl izlemem bu diziyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tinu said: alperozg said: superman hayranıyımdır diziyi izleyemedim bi ara ortalardan izledim. şimdi final yazısını görünce içim cız etti. 1. sezondan başlayayıp izliyim mi? değer mi? hı? ilk 2 sezonu izle sonra finali izle :) aynen. ilk 2-3 sezon sonra sezon 10. uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 yakışır https://www.cnnturk.com/dunya/smallvillein-yildizi-seks-tarikatinin-yoneticisi-cikti?page=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar