Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gidin başka yerde yeyin püskevitlerinizi kırıklamayın la burda
hiposin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 baymad said: Yaç oldu 30 evlendik 2 yasında oğul sahibi olduk :) Eski günleri yad edelim dedik girdik. Bu başlığı görünce dayanamadım yazayım dedim. Sene 2005 daha ko yeni başlamış kasmaya başladık. Tabi o zamanlar bambaşka idi luferson önunde warıotlar provoke yapar bızde alan buyusu ile kesmeye çalışırdık (yanlış anlamayın alan buyusu dediğim lwl 35 büyüsü). En güzel günler o günlerdi. Tamam savaşlarda lagdan oynayamazdık ama güzeldi gerçekten. Sene 2010 oldu prest char kardeşimde şimdi 3 senedir oynamıyorum. Lwl 83 müş full itemlimiş bi gireyim dedim eski batle prest charıma biraz pk yaparım dedim ama eski oyundan hiç ama hiç bişi kalmamış. Ne tadı var ne tuzu 30dk girdim baktım sarmadı çıktım. Dahada girmem sanırım. Ama şunu söyleyim hayatımda iz bırakan oyunlardan Knightonline oyunundan başka bir oyun tanımıyorum gerçekten çok güzeldi. Dostluklar desen ayrı bir güzellikti. Neyse paylaşayım dedim. Bu arada ben kimmiyim? Ares de oynayan :Gift15h: Herkese iyi oyunlar :Gift15h: iyide knightta DAYIMI tanırmısından baska bi laf yok tu ki vardıda onları burda yazamam
Kyaltie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 selamlar olsun.. VW - Gascoine - Nuance - Nuance1st - Synergenx - Coollegend @Ares
Kyaltie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yıllar önce... diye başlayasım geldi yok başlamim en iyisi böyle kalsın lol
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ordeall nicki de ordan arak heralde :P
Kyaltie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hayır.. Ordeall nickini bir forumdan çaldım.. lakin ko'da bir oyuncuya ait olduğunu çok sonra öğrendim.. o sıralar çünkü wow'a odaklanmıştım.. Zaten Ordeall nickini de değiştirdim sırf bu nedenden ötürü.. imzam öyle kaldı =)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 eskiden buralar hep kocuydu, kocudan geçilmezdi, ama şimdi öylemi ya, üç bej kişi kaldı işte yadigar.
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 utançlarından saklıyorlar oynadıklarını lan öyle bir community oluştu ko da geçen deneme amaçlı girdim bi bakiim diye şoka girdim tekrar ve çıktım sonra aslına bakacak olursanız,inanılmaz bir community si var deli gibi bağıranlar dolaşanlar inanılmaz bir oyun kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi azueheueheuehuhe
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 baymad said: Bu arada ben kimmiyim? Ares de oynayan :Gift15h: Herkese iyi oyunlar :Gift15h: çok antipatik bi cümle kurmuşsun. bunun dışında ismin umrumuzda bile değil aziz kardeşim.
hiposin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dattebayo said: baymad said: Bu arada ben kimmiyim? Ares de oynayan :Gift15h: Herkese iyi oyunlar :Gift15h: çok antipatik bi cümle kurmuşsun. bunun dışında ismin umrumuzda bile değil aziz kardeşim. şukunu verdim güzel kardeşim
Sm00th Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Sm00th [AswaN] - Ares'den selamlar herkese. Uploaded with ImageShack.us
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bu obuk subuk oyunu oynayan adamlara hep şaştım şaşmaya devam ediyorum.
Nefalath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ares-Nefalat.Güzel günlerdi.Hala ko gibi pvpsi olan başka bir mmo gelmedi bana gore.Eski oyuncuların hepsine selamlar...
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bence de ko gibi pvpsi olan bir oyun gelmedi
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 0rAmA k0mA 3uRAmA kO vardı bizim sörvırda
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 son paylaşılan ss'da ölen son adam iyiymiş. KRAL_REZZ
Öne çıkan mesajlar