chambers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yeni bişey yapmaya çalıştılar yaptıkları şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. sonuçlar geldi 1 hafta sonra "yok yok durun yannışmış onlar" diyip yeni sonuçları açıkladılar.kılavuzlar daha yeni geldi ve bir kılavuz çıkardılar ki bütün üniversitelere puanım yetiyo (cerrahpaşa tıp 5000. yi alıyo bu kılavuzda ) . bakalım sırada ne var diye beklerken söylemek istiyorum ki ösym kafam girsin sana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tip mi kazancaktin niye heycan yapion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bide sana verseler sende eline yuzune bulastirirdin. 40 yilin basinda hata yapmis adamlar, boyle uzerlerine gitmemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 nerden alıyoruz bu kılavuzları? tercih formu filan içinde mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi ztn hiçbi zaman için puanlara bakmican. sıralamalara bakıcaksın her zaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 chambers said: yeni bişey yapmaya çalıştılar yaptıkları şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. sonuçlar geldi 1 hafta sonra "yok yok durun yannışmış onlar" diyip yeni sonuçları açıkladılar. bu kısmı anlamadım ben, yeni sonuç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ben kılavuz falan almadım ya.osym sitesindeki kılavuz gayet açıklayıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi sıralamalar da yanlış. mf4 puanları değişti 10 000 kişi geriye düşenler var ayrıca senko belli ki bu sene girmedin ama bu bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılığa da katlanamıyorum ya . adamlar 1.5 milyon kişinin hayatının geri kalan kısmını belirlicek bişeyde 40 yılda bir bile olsa hata yapamazlar bukadar basit . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 of pardon yanlışlıkla yolladım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu da yanlışlıkla oldu pardon . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abartmayın yav kılavuzdaki BARİZ puan hatalarına bakıp gaza gelip sadece odtü-boğaziçi-tıp hukuk vs. yazarak 1 yıl kaybetcek birisi yoktur heralde? kılavuzdaki hatalar yüzünden geleceğimizle oynuyorlar böhühü diyen adam girmesin abi üniversiteye mf4'te yapılan hataya lafım yok hiç hoş bişey değil elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şöyle bişey var istediğim bi bölüm var. kılavuzda baktığımda kesin giriyorum rahat rahat sıralama ve puan olarak. ama geçen seneki sıralaması 1000 kişi önümde benim . böyle kılavuz çıkartıp da al bak buna göre tercih yap denmesi ayıp bişey bence. geleceğimle oynuyolar ühüühü diye hiçbizaman bişey de söylemedim kötü bi puanım da yok durumumdan bi şikayetim de yok . bi buçuk milyonun bakıp da hayatında ne yapıcağına karar vericeği şeyin yanlış olması ayıp bişey bence. bariz hatalara bakıp tabiki de bi insan saçma sapan bi yeri tercih etmez . ama bu yaptıkları hatanın hoşgörülmesini mi gerektirir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yazmadığınız ya da bir aşağıya yazdığınız lakin sonradan baktığınızda bi yukarı yazsaydınız gireceğinizi gördüğünüz A üni.si yerine B üni.sine girdiğinizde tüm hayatınız değişecek.. dolayısı ile hayat kötü olmasa bile değişecek.. inşallah iyi olur ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar