yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ev mi o bile zor ya hele güzelse ada, derme çatma bi kulübebelki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Rewendor said: Hakkaten yaw, 1 milyona villa var 500k'ya ne adası lol. 500k ya rahat ada alınır.. gerçi kiralayıp gelenlerin kirasıyla parasını çıkartmak daha bi makul gibi.. ben zamanında geyik yapıyordum, "abi para babası olsam istanbul'da 100km/h'i zor göreceğim ferrari'ye dünya para verip salaklık yapacağıma sri lanka açıklarından kendime özel ada alırım" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Friedman said: avusturalya kadar bi adayı hayal edersen tabi 500k olmaz. 500k lık adaya 2 tane ev dikersin bi de tarlan olur tmm yer biter tamam abi sözüm yine geçerli 2 ev + 1 tarla dikebileceğin 500klik ada bulursan söyle alalım =) Normal arazi fiyati bile 500kyi geçer bir de adadan bahsediyoruz ayrıca o küçüklükteki bir ada tarıma elverişli olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Friedman said: avusturalya kadar bi adayı hayal edersen tabi 500k olmaz. 500k lık adaya 2 tane ev dikersin bi de tarlan olur tmm yer biter premium üyelik alıp ekstra arazi açabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 xieon said: Friedman said: avusturalya kadar bi adayı hayal edersen tabi 500k olmaz. 500k lık adaya 2 tane ev dikersin bi de tarlan olur tmm yer biter tamam abi sözüm yine geçerli 2 ev + 1 tarla dikebileceğin 500klik ada bulursan söyle alalım =) Normal arazi fiyati bile 500kyi geçer bir de adadan bahsediyoruz ayrıca o küçüklükteki bir ada tarıma elverişli olmaz :( http://www.privateislandsonline.com/samung-island.htm kalan 100,000$ doları da banka hesabına alayım ben yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ehm oha Dasaa site çok iyiymiş en kısa zamanda ada alacağım. Gönderdiğin ada da çok güzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dasaaa said: Rewendor said: Hakkaten yaw, 1 milyona villa var 500k'ya ne adası lol. 500k ya rahat ada alınır.. gerçi kiralayıp gelenlerin kirasıyla parasını çıkartmak daha bi makul gibi.. ben zamanında geyik yapıyordum, "abi para babası olsam istanbul'da 100km/h'i zor göreceğim ferrari'ye dünya para verip salaklık yapacağıma sri lanka açıklarından kendime özel ada alırım" diye.. Abi ataköy konaklarından bi tane villa alsan 1 milyon dolar zaten, 500k'ya ne adası alıyosun :) derken harbi varmış linki yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ben soldaki resimleri o adanın resmi sanmıştım ama değilmiş :( Alınmaz artık o ada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 o adalar ilk tsunamide batar.. hoş en yüksek noktası 90 m imiş.. kurtarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 selcuklu devletini yeniden kurasim vardi zaten. 1.selcuk olarak tahta da gecerim mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 valla duyuyorum tvde filan gitti 5 milyon$ a yalı aldı diye o kadar param olsa bende ada alırım içine de 5 milyon $ masraf ederim miss misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 BabacumMostors said: o adalar ilk tsunamide batar.. hoş en yüksek noktası 90 m imiş.. kurtarabilir şu risk evet insanı acaba dedirtiyo. o yüzden dağlara kurulmak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 91 bin m2 ne kadar oluyor yauw? 100 dönüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi leasing iyi bir fikir.. bilmemkaç senelik kiralıyorsun vorovoro gibi. diyorsun ki "yap işlet devret yapalım.. biz inşaatı da yapıcaz size.." http://en.wikipedia.org/wiki/Vorovoro tribe wanteed olayını duymadınız mı hiç? http://www.tribewanted.com/ aynı chart ile hareket edilerek bile bişiler çıkar hani.. istanbul'da alınan yalıyı anlarım, keza kâr getirir. ölü yatırım değildir.. ama gündelik hayatında kullanamayacağın gereksiz bir spor araba.. işte bu tam bir salaklık.. onun yerine gider gerçekten ada alırım ben olsam.. kanada'da falan alırsanız daha uygunları da var hani.. gerçi tropik değil, sıcak değil ama en azından savaştan falan etkilenmez.. (sri lanka misal) meksika'da var bol bol.. brezilya'da var bi sürü.. güney amerika ada kaynıyor.. bi sürü uyuşturucu tüccarı ile yanyana oturursunuz, sorun da çıkmaz büyük ihtimalle.. samsung adasındaki trick şirket üzerine alma hedeleri işte.. ama dert olmaz bürokrasi ile uğraşmış adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi o şirket olayi avukat parası falan toplamda yıllık 600 dolara mâl oluyormuş bu yüzden problem olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 "bunu yan adadan yolladılar" diye iki kilo kokain gelirse.. şimdi tabak boş gönderilmez bizim de bir şeyler göndermemiz gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 lati lokum koyacan babacum.. törkiş dilayt diyip vericeksin hemen.. adam keyiften 4köşe olacak.. ben her detayı düşündüm.. ısıtma, su temini ve atık su, içme suyu arıtması, komşularla ilişkiler, olası savaş ve doğal felaketler durumunda alınacak önlemler.. her bişiyi düşündüm ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 odanın oprtasından volkan çıkarsa? kaleci volkan.. naparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Size: 100 acres Total area: 40 ha Size ile total area'nın farkı ne? Doğru hesapladıysam 100 dönüm 9 hektar gibi bir alana geliyor. 30 hektar fazlalık nerde yauw bu arada haberdeki adam apartmanda kurmuş ülkeyi adaya fln da gerek yokmuş yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 balkonlar hariç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 BabacumMostors said: odanın oprtasından volkan çıkarsa? kaleci volkan.. naparsın? ne yalan soleyim , sesli güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 @yunus; 100 acre 40,4 hectar ediyor olması lazım.. yanardağ ne güzel işte olm! hemen kıyılara taşıyorsun lavı kanallarla.. her patladığında adan büyüyor, serpilip daha da güzl bi ada haline geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kendi devletinizi kurup başımıza eşkiya mı olacanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yok lan padişah olacaz, kral olacaz.. ne demişiz 2008'de said: -benim kralı olduğum bi ada devleti.. atlantisi bulamadığım için gözümü hint okyanusuna diktim. köleleri de pardon halkımı da ülkelerinden kaçan afganlardan ve afrika'da ülkesinden kaçan göçmenlerden oluşturmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 semih cumhuriyetini kuralım efsane olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar