Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi Devletini Kurmak

Friedman

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Hakkaten yaw, 1 milyona villa var 500k'ya ne adası

lol.

500k ya rahat ada alınır.. gerçi kiralayıp gelenlerin kirasıyla parasını çıkartmak daha bi makul gibi..

ben zamanında geyik yapıyordum, "abi para babası olsam istanbul'da 100km/h'i zor göreceğim ferrari'ye dünya para verip salaklık yapacağıma sri lanka açıklarından kendime özel ada alırım" diye..
Sosyal ağlarda paylaş

Friedman said:

avusturalya kadar bi adayı hayal edersen tabi 500k olmaz. 500k lık adaya 2 tane ev dikersin bi de tarlan olur tmm yer biter

tamam abi sözüm yine geçerli 2 ev + 1 tarla dikebileceğin 500klik ada bulursan söyle alalım =) Normal arazi fiyati bile 500kyi geçer bir de adadan bahsediyoruz ayrıca o küçüklükteki bir ada tarıma elverişli olmaz :(
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:

Friedman said:

avusturalya kadar bi adayı hayal edersen tabi 500k olmaz. 500k lık adaya 2 tane ev dikersin bi de tarlan olur tmm yer biter

tamam abi sözüm yine geçerli 2 ev + 1 tarla dikebileceğin 500klik ada bulursan söyle alalım =) Normal arazi fiyati bile 500kyi geçer bir de adadan bahsediyoruz ayrıca o küçüklükteki bir ada tarıma elverişli olmaz :(

http://www.privateislandsonline.com/samung-island.htm
kalan 100,000$ doları da banka hesabına alayım ben yalnız..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Rewendor said:

Hakkaten yaw, 1 milyona villa var 500k'ya ne adası

lol.

500k ya rahat ada alınır.. gerçi kiralayıp gelenlerin kirasıyla parasını çıkartmak daha bi makul gibi..

ben zamanında geyik yapıyordum, "abi para babası olsam istanbul'da 100km/h'i zor göreceğim ferrari'ye dünya para verip salaklık yapacağıma sri lanka açıklarından kendime özel ada alırım" diye..

Abi ataköy konaklarından bi tane villa alsan 1 milyon dolar zaten, 500k'ya ne adası alıyosun :)

derken harbi varmış linki yeni gördüm
Sosyal ağlarda paylaş

abi leasing iyi bir fikir.. bilmemkaç senelik kiralıyorsun vorovoro gibi. diyorsun ki "yap işlet devret yapalım.. biz inşaatı da yapıcaz size.."
http://en.wikipedia.org/wiki/Vorovoro

tribe wanteed olayını duymadınız mı hiç?
http://www.tribewanted.com/

aynı chart ile hareket edilerek bile bişiler çıkar hani..

istanbul'da alınan yalıyı anlarım, keza kâr getirir. ölü yatırım değildir.. ama gündelik hayatında kullanamayacağın gereksiz bir spor araba.. işte bu tam bir salaklık..

onun yerine gider gerçekten ada alırım ben olsam..

kanada'da falan alırsanız daha uygunları da var hani.. gerçi tropik değil, sıcak değil ama en azından savaştan falan etkilenmez.. (sri lanka misal) meksika'da var bol bol.. brezilya'da var bi sürü.. güney amerika ada kaynıyor.. bi sürü uyuşturucu tüccarı ile yanyana oturursunuz, sorun da çıkmaz büyük ihtimalle..

samsung adasındaki trick şirket üzerine alma hedeleri işte.. ama dert olmaz bürokrasi ile uğraşmış adama.
Sosyal ağlarda paylaş

lati lokum koyacan babacum.. törkiş dilayt diyip vericeksin hemen.. adam keyiften 4köşe olacak..

ben her detayı düşündüm.. ısıtma, su temini ve atık su, içme suyu arıtması, komşularla ilişkiler, olası savaş ve doğal felaketler durumunda alınacak önlemler..

her bişiyi düşündüm ben..
Sosyal ağlarda paylaş

yok lan padişah olacaz, kral olacaz..
ne demişiz 2008'de
said:
-benim kralı olduğum bi ada devleti.. atlantisi bulamadığım için gözümü hint okyanusuna diktim. köleleri de pardon halkımı da ülkelerinden kaçan afganlardan ve afrika'da ülkesinden kaçan göçmenlerden oluşturmayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...