kalima Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Evet büyük bir şans yardımı ile WoW betaya erişim sahibiyim 1 haftadır LvL 22 bir karakter sahibi oldum (horde) Eğer aklınıza takılan şeyleri sorarsanız elimden geldiğince cevap yazabilirim Çok abartılı ayrıntılı sormayın :)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 saldırın fln=P uhehu bır soru ortam nası havalr fln?!?!?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Amerika Beta dimi? Avrupa diyip üzme bizi sakın...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: kalima, 02 Ağustos 2004 17:00 tarihinde demiş ki: Evet büyük bir şans yardımı ile WoW betaya erişim sahibiyim 1 haftadır LvL 22 bir karakter sahibi oldum (horde) Bu büyük Şansın nassı olduğunu anlatabilirsen bizde çabalıyalım ucundan bucağından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 US beta çalıştığım şirketteki arkadaşın ablası amerikada özel bi şirkette çalışıyo desem :) acayip bal zaten benimkisi neyse dediğim gibi merak ettiklerinizi yazın, bildiğim kadarıyla cevapliim yada bi bilene soriim[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 o nedir abi amerikada yakını olan herkes giremiyoki betaya :) zamanında başvurup girilmesi lazımdı. Adamın (Kadının) accountu vardı da sana mı verdi annıyamadım. yada bilizzarddamı çalışıyomuş :) annat bakem iyce bal falan diyip geçiştiremezsin bizde isterük :) [Bu mesaj OmeN tarafından 02 Ağustos 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Omen ne meraklı adamsın adam bulmuş işte sende sor bişiler :). Bu arada hordesun ama nesin?Yani ırkın ve class'ın ne?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kalima sorularım: 1-kolay bulunan süper daggerlar kondu mu ? kolaydan kastım bulması anamı ağlatmicak şekilde.. 2-solo olayı nereye kadar ? grup olmadan herşey rahat mı ? 3-potionlar yeterince işlevsel mi ? satarak para kazanılınabiliniyor mu ? 4-creep kesmek dışında en iyi para nereden gelir ? 5-orclar güçsüz diyorlar , sen ne diyorsun ? 6-rogue lar secondary skill olarak neler alıyorlar ?[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 arcane senin soruların zaten beta forumlarında cevabı bulunabilecek sorular :) Ortam nasıl ortam sen onu söyle. Türkiyeden bağlantı nasıl? Hattın ne? Kaç dakikada indirdin?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Beta username ve şifreni, bide oyunu indirebileceğim bi linki öğrenmek istiyorum :-p -Grupla yapılan questlerde xp nasıl oluyor ve grupta olmak xp alma hızını nasıl etkiliyor? -Lvl 22 karakterin nedir? Ne düşünüyorsun karakter hakkında -Pvp serverında mısın? Evetse bağlantın ve makinan nedir ve büyük çaplı raidlerde performans nasıl? -Druid değilsen (druidler şimdilik güçsüz,illaki emiyorlar..) pvp dengeleri nasıl? Taş kağıt makas hangi sınıflarda geçerli ve lvl 22 karakterin yüksek lvllar karşısında eziliyor mu (örneğin 3,4 lvl fazla bi karakterin hp, armor vs. si çok mu fazla farkediyor) -Herhangi bi guild e dahilmisin? Guild sistemi nasıl işliyor? -Şifreler konusunda ciddiyim aslında ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Yalan dolan ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kolay gezebilmek için (yuksek hp armor) warrior seçtim. undead warrior LvL 23. RE: arcane 1-kolay bulunan süper daggerlar kondu mu ? kolaydan kastım bulması anamı ağlatmicak şekilde.. Her turlu silah Questler araciligiyla geliyor. Ayrica oyunda belli tur itemlar belli tur moblardan dusuyor. yani birinde bir dagger gorursen ayni moblari keserek ona ulasman cok olasi. bunun disinda yuksek seviye craftingde mavi silah bile yapilabiliyor. ama tahminen crater a o zor bulunan componentlari senin bulman gerekecek 2-solo olayı nereye kadar ? grup olmadan herşey rahat mı ? HEr zaman solo quest buldum. Grup olmadan Çoğu şeyi yapabiliyorsun ama level aldıkça iyi şeylere zamanında erişebilmek için grup yapman gerekiyor. Burda ELITE quest olayı asıl konu. Normalde herkez kendi lvli bir mobu sololayabilir. Ama Elite moblarda 16+ şeklinde bi ibare görürseniz bu 16. lvl 2-3 kişiden aşağıya kesemezsiniz demek. Artı bu mobların yetenekleri de daha iyi oluyor. Elite moblar Instance dungeonlarda oluyor genelde ve bu yerlere 5 kişilik grubunuzun üstünde girilmiyor. Buraların hakkını vermek için grup şart. Ve bence herkesin adam gibi oynadığı tek yer de buralar 3-potionlar yeterince işlevsel mi ? satarak para kazanılınabiliniyor mu ? Potionlar çok başarılı, timerlari genelde 30 dakika ile 1 saat arasında. Satmak mümkün. Ama bu dediklerimin hepsi bu lvllar için. Yüksek lvl olan herşeyin integrantlari zor bulunuyor. 4-creep kesmek dışında en iyi para nereden gelir ? Creepden çok questlerden ve auctionlarla para kazanılıyor. Bakın burası çok önemli, ekonomi burdan çalışıyo. Şimdi ben bir tane hammer craft ettim yada drop ettim diyelim. bulunduğunuz zonedaki herkezin duyduğu bir trade chat kanalı var. Bu kanal aynen şöyle yazıyorsunuz Want to sell [Kalima's Hammer] minimum bid 30silver şimdi want to sellden sonra shift e basarak item a tiklarsaniz [Kalima's Hammer] kendiliğinden geliyor ve o yaziyi okuyan herkes isme tıklayınca o itemin ozelliklerini görebiliyor. bu nokktadan sonra açık arttırma ile çok iyi paralara satılıyor itemlar. normalde kendi LvL imda bi itemin NPC ye satış fiyatı 3-9 silver arasındaykken böyle 1 gold a kadar gidebiliyor (benim toplam 6 goldum var) 5-orclar güçsüz diyorlar , sen ne diyorsun ? Valla iki taraf da dengeli. Fark olursa sayı farkından olur. Tek fark paladin ve shaman. bu konuda bi karşılaştırma yapabilecek durumda değilim henüz 6-rogue lar secondary skill olarak neler alıyorlar ? bilemiyorum[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 RE: strencher Ortam nasıl ortam sen onu söyle. Türkiyeden bağlantı nasıl? Hattın ne? Kaç dakikada indirdin Ortam bence süper, şu anda herkes herşeye cevap veriyor. Ama max lvl a gelince naparım bilmiyorum. PvP daoc'taki gibi dinamik değil. Ama tekrar söyliim ben de PvP serverında diilim Bağlantım adsl 256MB. Latency 400 -600 arası ve hafif lagli oluyo. Ama oyun bööle ani reflexlerle olyın koparıldığı bi play style içermiyor. Herşey timer based. Rahat ve sorunsuz oynanıyor Indirmedim arkadaş cdlerini verdi[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 RE: axedice -Grupla yapılan questlerde xp nasıl oluyor ve grupta olmak xp alma hızını nasıl etkiliyor? XP mobla olmuyor. Çok yavaş geliyor. Sürekli Quest yaptığınız için Quest sonlarında itemlarla beraber yüklü miktarda xp alıyorsunuz. Asıl kaynak quest xpler yani. Bir de instance dungeonlar normalin ustunde xp veriyo mob keserken. Gurup xp'yi bölüyor ama kesme hızını arttırıyor. Herzamanki gibi iyi grup daha iyi xp demek. En onemlisi iyi gurup cok daha hizli quest yapmak demek. -Lvl 22 karakterin nedir? Ne düşünüyorsun karakter hakkında Warrior kesinlikle düz değil. Bi ara ayrıcan anlatiim toon u ama bence gayet başarılı. Ben ilk defa pure melee bi toon oynadim. Etkilendim valla. WArrior anlatımcam -Pvp serverında mısın? Evetse bağlantın ve makinan nedir ve büyük çaplı raidlerde performans nasıl? Diilim.... -Druid değilsen (druidler şimdilik güçsüz,illaki emiyorlar..) pvp dengeleri nasıl? Taş kağıt makas hangi sınıflarda geçerli ve lvl 22 karakterin yüksek lvllar karşısında eziliyor mu (örneğin 3,4 lvl fazla bi karakterin hp, armor vs. si çok mu fazla farkediyor) PvP henüz oturmadı, tüm classların talent tabloları belli değil. şu anda mageler talentları ile anormal yüksek damagelara ulaşıyor ama blizzard boardlarnda yapacağı değişiklikleri sürekli anlatıyor. Beta olduğu için herşey heran değişiyo. Adamlar sleep i kaldirdi cort die mesela -Herhangi bi guild e dahilmisin? Guild sistemi nasıl işliyor? Guild e giricem, normalde account bende kalmayacaktı ama şansım hala benimle. bu aralar bi guilde giricem. O zaman o konu ile ilgili yorumlarımı yazmaya çalışırım -Şifreler konusunda ciddiyim aslında :)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 herşeye cevap vermişşin kalima kardeşde bi bizim soruyu yanıtlamamışın, çok üzdün beni alıcağın ossun :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 abicim veren kişinin gizlilik haklarını koruyorum söz konusu abla çalıştığı şirketteki statüsünden faydalanarak sağladı bu accountları çünkü[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 eheu torpil yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 çok iyi oldu bu, aklıma takılan sorularımı sorayım: 1) ben oyunu çok büyük ihtimalle alıcam ama çok az oynayabileceğim. oyun az oynayarak da zevk alınabilecek gibi mi? düşük level'lar rezalet, yükselince çok daha zevkli gibi bir durum var mı? 2) gezgin karakter oynatmak istiyorum, hatta forum bile açmıştım bu konuda. manzaralar nasıl? öyle sırf quest yapmak değil de etrafı incelemek istiyorum, ilginç yerler var mı vs? 3) ben de warrior oynamak istiyorum, warrior çok eğlenceli demişsin artık hiç şüphem kalmadı. trade skill'leri hakkında biraz bilgi verebilir misin? bu skill'ler sadece trade'e dağatmak için mi, yoksa başka şeylerden kısıyor muyuz? yani iyi bir blacksmith + miner olmak için warrior skill'lerinden fedakarlık etcek miyiz, yoksa ayrı skill puanları mı var bunlar için? 4) bir karakter 2'den fazla trade skill'i alabiliyor mu? alırsa zararı var mı zamandan başka, hepsi çok gelişemez gibi bir durum var mı? 5) gruplarda priest/shaman türü iyileştirici karakterler bulmak zor oluyor mu? çok sıkıntı varsa priest karakter de yaratcam da.. teşekkürler.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sağ ol kalima. forumlarda var ben de biliyorum ama tanımadığın adama güvenemezsin bu bir, ikincisi en basit bi bilgi için 100 sayfa okuyasım yok, üçüncüsü baya bi okudum ona göre yazdım dikkat edersen (dagger, orc gibi konular hala tartışılıyor mesela).böle bişey yani. :D trade sistemi çok iyiymiş tam istediğim gibi :)[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ohh walla kısa yoldan oyun hakkında aydınlandık arcane dogru soluyorsn walla 100 sayfa okuyacııma sunu okurum bıter euhehue saol kalıma bnm soruda havada asılı kalmıs yanı ılkde bn sormustum olmadı sımdı=([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mirage beta tester değilim ama manzara konusunda oyun bence çok başarılı, acaip bi atmosfer var görsel olarak ve bu atmosfer süper ses ve müzikle desteklenmiş. Sende oralarda sağlam bağlantı vardır birkaç video çek izle yapabiliyorsan, benim izlediklerim o konuda çook hoştu.[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: kalima, 03 Ağustos 2004 14:47 tarihinde demiş ki:Bağlantım adsl 256MB. Latency 400 -600 arası ve hafif lagli oluyo. Ama oyun bööle ani reflexlerle olyın koparıldığı bi play style içermiyor. Herşey timer based. Rahat ve sorunsuz oynanıyor.Bundan kastın ne? Yani herkesin bir HP poolu var ve o bitene kadar dalıosun, birileri seni heallarsa daha uzun dalıosun şeklinde mi? Yani adrenalin seviyesi nasıl, kovalanan bi adam hop bi büyü çakıp üstün hale geçebilio mu ya da önemli olan şey kimin tarafında daha çok adam olduğu mu?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Öncelikle üşenmeyip sorularımıza cevap yazdığın için teşekkürler. Sorularım; *) Dünya üzerinde herhangibir yere yerleşim şansı verildi sizlere, ev yada benzeri başka şeylerimiz olacakmı biz oyuncular olarak. *) Oyunun haritasından gördüğüm kadarı ile ırklar birbirlerinden ayrı mekandalar, bu mekanlar arası yolculuk nasıl gerçekleşiyor, yürüyerek mi gidiyoruz yada portallar sözkonusu mu *) kullandığın zırh ve silahların etkisi haricinde görünümünde de farklılık olabiliyor mu? *) Irkların kendilerine has zırhları ve eşyaları nasıl oluşturulmuş, mesela bir insan grubu ile yolculuk yapacak benim gibi bir cüce kendine bu yolculuklardan zırh yada silah kazanımı elde edebilir mi? *) Oyun içinde makro ve çeşitli kısa yol kullanımları nasıl? *) Guild'ler kurulmaya başlandı demişsin, bunlar hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisin? Yeri gelmişken, bu oyuna girmeye kararlı kişiler olarak bizde paticik bünyesinde böyle bir oluşuma girelim mi? Şimdilik bunlar aklıma gelenler, yazım biraz karışık olabilir, cevaplayabildiğini cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 *armorlar ırklara özel dimi bi gnome'un giydiği şeyi çıkarıp bi humana verip onun kullanması gibi şeyler söz konusu mu? veya bi taurennin kullandığı çift el battleaxe'ı bi gnome'un kullanması(hatta kaldırması) mümkün değil dimi? *warrior olarak vuruş animasyonları tek çeşit mi?Yani balta ile saldırdığın zaman baltayı savurması hep aynı şekilde mi?(nwn'de sırf bunun için baymıştım oyundan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 RE: Mirage 1) ben oyunu çok büyük ihtimalle alıcam ama çok az oynayabileceğim. oyun az oynayarak da zevk alınabilecek gibi mi? düşük level'lar rezalet, yükselince çok daha zevkli gibi bir durum var mı? -Bu oyun çıktığı zaman tonla adam oynamaya başlayacak. Oyun quest bazlı olduğu için herkes herzaman bişiler yapıyo olucak muhtemelen. Yani az oynayıp bayman olası değil bence. Gaza gelip çok oynayabilirsin :P. 2) gezgin karakter oynatmak istiyorum, hatta forum bile açmıştım bu konuda. manzaralar nasıl? öyle sırf quest yapmak değil de etrafı incelemek istiyorum, ilginç yerler var mı vs? -Dünya oldukça büyük. Hemen her yere koşarak yada daha once gidip flightmasterdan orayı haritanda işaretlediysen uçarak gidebilirsin. Ama her oyunda olduğu gibi en güzel yerleri en baba mobların oralara koymuşlar. O açıdan bir sıkıntın olabilir. Bi de mekanlar npc'leriyle güzelleşiyor. Mesela bir insan kasabası NPC'lerin yaşadığı ve savunduğu. Yapısı herhangi bir kasaba ,ile aynı. İşte blacksmithi var inn var felan öyle yerlere de gezgin olarak girmek sıkıntı yaratır. Mekandan daha yüksek lvllara gelirsen girersin tabii. 3) ben de warrior oynamak istiyorum, warrior çok eğlenceli demişsin artık hiç şüphem kalmadı. trade skill'leri hakkında biraz bilgi verebilir misin? bu skill'ler sadece trade'e dağatmak için mi, yoksa başka şeylerden kısıyor muyuz? yani iyi bir blacksmith + miner olmak için warrior skill'lerinden fedakarlık etcek miyiz, yoksa ayrı skill puanları mı var bunlar için? -oke bugün içinde eğer zamanım olursa bi tradeskill bir de warrior bilgisi yaziim. Tabii bildiğim ve lvl'ımın yettiği kadar.... 4) bir karakter 2'den fazla trade skill'i alabiliyor mu? alırsa zararı var mı zamandan başka, hepsi çok gelişemez gibi bir durum var mı? -2 den fazla tradeskill alabiliyosunuz ama tüm bunları max yapmaya skill point yeter mi emin diilim - tradeskiller ve weaponskillerin ana olmayanları skillpuanlarıyla alınıyor ama kullanım şekilleri farklı. Tradeskiller'i öğrenmek için trainer'ıan gidiyorsun. sana 1. lvl tradeskill i(mining diyelim) 5 skill point'e (SP) veriyor. Sonra siz mining yaparak yada bulduğunuz madenleri smelting ile metal külçeler haline getirerek mining skillinizi yükseltiyorsunuz (evet skill point harcamıyosunuz). 1. seviye mining, mining skilliniz 75 olunca duruyor yükselmiyor. 2. seviye mining için warrior 75 sp harcıyor. ayrıca 1. seviye mining aldıktan sonra diyelim (atıyorum bu sayıyı) mining skilliniz 50 olduğu zaman size copper dışındaki metalleri işlemeyi öretebiliyor mining trainer yada gem bulma skillini. bu tarz alt skilleri para ile satın alıyorsunuz. yani mesela maden taramak için bi skill var 5 silver. Ayrıca bu para ile öğrenilen tradeskiller moblardan random düşen scrollarla da öğrenilebilir. Mesela siz blacksmithsiniz ve mobdan copper chain armor scrollu düştü. Eğer parasıyla önceden öğrenmediyseniz ve blacksmith skiliniz bu itemin istediği skillden yüksekse bu scrola sağ tıklayıp öğrenebilirsiniz. e tabii bu scrollar iyi de para ediyo :) Weapon skiller is ayrı bir konu. Şimdi warrior 1. lvl iken axes, maces, swords ve unarmed skilleri elinin altında hazır oluyor. Ve bu silahları kullandıkça o silah üzerindeki skiliniz artıyor. Lvl alınca warrior trainer a gidip para karşılığında o lvlda kullanabileceğiniz abilityleri öğreniyorsunuz. bu abilityler kullandığınız silahtan bağımsız. her silahla aynı çalışıyo yani. Mesla siz 2 handed hammer ve rifle kullanmak istioysunuz. bunları ilk öğrenmek için skillpoint harcıyosunuz. 2handed hammer öğrenmek 30 skillpoint rifle 100 skillpoint (warrior için). skill point verilerek öğrenilen HERŞEY geri verilip skillpointler geri alınabilir. 5) gruplarda priest/shaman türü iyileştirici karakterler bulmak zor oluyor mu? çok sıkıntı varsa priest karakter de yaratcam da.. Pek olmuyor. Aslında gördüğüm kadarıyla hangi class a bişi ekleseler onun sayısı artıyo etrafta. Doğru gözlemleyemiyor olabilirim.[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar