mardox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 @dreagloth sonuçta senaryo blizz'in, istediği gibi yazar bu kesin. keşke oyuna başladığımız zaman bu kadar 0'dan değil de biraz elimizde güç olsaydı diyerek özetliyim. işte blizzin terran campaignini bu şekilde tercih etmesi görev sayısını 10'dan daha fazla yapmak için kılıftı bence. çok dağıtmak da istemiyom ama farzı mahal sc1'den bi kişi, mesela acturus mengski geliştirmek için 10 tane görev yapmadık; elimize ordusu kaynağı hazır geldi. sc2 de o şekilde başlayabilirdi bence... aynı şeyi tekrar etmekten sıkıldım gerçi, benim beklentim sc2'nin daha destansı savaşlarla başlamasıydı... bunu dile getirmenin de neresi saçma?? hikayenin bu şeklde gidişi iyidir kötüdür o herkesin kendi insiyatifi. benim görüşüm budur :) (spoiler yaptığım arkadaşlardan da özür dilerim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yanlız sc1 in storysini izledim az önce onda da terran epik değildi bütün olay zerg ve özellikle protossta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Şu anda 5 bölüm kaldı singleın bitmesine ama şişirmişler diyen arkadaşa bedne katılıyorum. Resmen bazı bölümler zamna çalsın diye tasarlanmış hatta yarısı böyle. yok treni kır artifacti ara tren şu kadar dakkada bir geçio. yok 1500 zerg öldür felan filan. Ha oyun güzel ama sadece tek ırk var die zamanı zorla geçirmen için yapmışlar bi sürü bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=140358 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 @Tyrannus Hikayenin verdiğin linkteki gibi gitmesinin sebebi ; http://forum.paticik.com/read.php?35,3947304,3947436#msg-3947436 ;p ha ama su var linkte yazılanlara yerden göğe kadar katılıyorum, hikaye güzel "ama" biz biliyoruz bunu dedirtiyor. yeni bişeyler olmalı açıkcası 2.bir warcraft istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Campaign tek kelime ile harika, görev seçmek - yaptığın göreve göre sonuç almak ve hatta ilerleyen bölümleri falan etkilemesi güzel olmuş. Ama söylenildiği gibi eğer Blizzard'ın diğer oyunlarını (hikayeye önem vererek) oynayan varsa, çok benzerlikler görüyor hikayenin gelişimi sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bi brutal guide yazin yahu upgradeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 brutal oynarken bütün upgradeler son bölüm için.diğer bölümler upgradesiz de yapılır yazıyorum: -command centerın hepsi -tankın hepsi -scv hepsi -bansheeler olabilir -medic hepsi researchlerde de crucial olanlar -science vessel -psi distruptor -auto repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hmm yani kopya oyunla bitirmenin kendi tatminkarlığımı artırmak dışında hiç bir anlamı yok. orjinal alınca sıfırdan başlıyoruz zaten. çok kötü bi durum bu. CE kalmamış hiç bi' yerde gelmesini beklicem, 1 ayda anca gelir dedi adam onun içinde. patlamak üzereyim feci. 0 dan 2 kere oyun bitirmeyi pek sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 o yüzden hiç achivement, brutal kasmıyorum :) direkt hikayeyi öğrenmek için yardırıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Kerrigan Zeratul'un gösterdiği prophecyde kerrigan ölüydü ve Zeratul kerrigan'ı öldürme demek için Jim'i uyardı. Şimdi düşünüyorum da Jim, Zeratul gelmese Kerrigan'ı öldürcek miydi? Yani hatunu insana çevirdi tekrardan bence gene alıp "yıvrım seni uzaklara götürcem" diyip kaçırırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Tyrannus saol brutal şeysi için Tychus armoru neden cıkmaramıyor söyleniyormu göremedim duyamadım senaryoda. yani kerrigan heal yemiş jim zergi ezmiş dominyon 2ye ayrılmış fıstık gibi. direk lafından dönmesi gerekiyor normalde. kötü bir adamda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Tychus O Odin'i aldığın bölümden sonra sanırım Matt Tychus'u scan ettiğini ve zırhında içorganlarını yokedebilcek bir sistem olduğunu söylüyor. Jim'de Moebius'dur yea takıl sen Tychus'u bilirim ben az mı tren kaçırdık beraber diye saf saf takılıyor. Son cutscene'de de Mengsk'in Tychusu kontrol ettiğini görüyoruz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 matt dialogunu hatirliyorum cutscane bide bakim eve gidince. kafa gidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yaa sonraki cutscane diye okuyorum son diyormuşsun tamamdır şimd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu secrtırt mişşinı nası oynıycaz ya ? media blitz bölümünde o sağ alttaki binayı yıktım odin ile, aldım o yerdeki zımbırtıyı, bitirdim bölümü brutal de. amma velakin mission bitince gene oyunu bitirdiğim için direk mission archives'a dönüyor. çıkıp continue game dediğimde de direk oraya donuyor. orda da secret mission falan yok 25 mission var hepsini bitirdim. kaldı öyle 25/26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 geleceğe dönüşte doc un anlattığı zaman çizgisi var ya. oynadığın oyunu öyle düşün. geriye load edip bölümü yaparsan tekrar o dilimine dönmüş oluyosun ve o andan itibaren yeni bir zaman çizgisi başlıyo yani load edip secret missionu bitirdikten sonra devam edip oyunu bitmen lazım tekrar 26/26 olması için. 25/26 olarak bitirdigin zaman çizgisini değiştirme imkanın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Secret mission için , char görevlerini yapmamış olmanız gerekiyor, gezegen secilen haritada (mission map) te tıklandığında secret level diye gözüküo cünkü. yani var ise char dan önceki bi load game e alıp sonra media blitzi yapıp secret leveli açıp mission mapten secmen lazım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sage said: Kerrigan Zeratul'un gösterdiği prophecyde kerrigan ölüydü ve Zeratul kerrigan'ı öldürme demek için Jim'i uyardı. Şimdi düşünüyorum da Jim, Zeratul gelmese Kerrigan'ı öldürcek miydi? Yani hatunu insana çevirdi tekrardan bence gene alıp "yıvrım seni uzaklara götürcem" diyip kaçırırdı. ceviremeseydi öldürücekti zaten, zeraytul gelene kadar öldürmeyi kafasına koymustu. sonra öldürmiycezde napıcaz diye dellendiyodu alkole dahada vurdu kendini, en sonda abi belki dispellerizki dediklerinde bi sevindirik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 İşte böyle dispellenme olayı olmasaydı ha hani derdik Jim kesin öldürürdü. Ama Zeratul gelmese ve dispellenme olayını öğrense Jim gene öldürmezdi be :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yok abi andı var jimin öldürücekti, hatta baya kabullenemedi zeratul öldürme diyince. noluyo lan neden falan dağıldı. o kadar vision bosuna izlenmedi. taa fenixi öldürüdüğünde kerrigan, jim diyoki, bu olması işte bu olmadı, ölümün elimden olucak kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fenix sc de gelmiş geçmiş en manly karakterdir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 o olcaktı şimdi aah ah.ilk bölümde korhala girerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Desu said: geleceğe dönüşte doc un anlattığı zaman çizgisi var ya. oynadığın oyunu öyle düşün. geriye load edip bölümü yaparsan tekrar o dilimine dönmüş oluyosun ve o andan itibaren yeni bir zaman çizgisi başlıyo yani load edip secret missionu bitirdikten sonra devam edip oyunu bitmen lazım tekrar 26/26 olması için. 25/26 olarak bitirdigin zaman çizgisini değiştirme imkanın yok.çok güzel anlatmışsın (tu) +rep amma velakin üstüste save eden bi insan olarak tek save mevcut elimde o da son map. baştan oynamaya değer mi secret mission ? tırtsa oynamayım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 auto savelerdemı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar