Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Eru said: colo immo zea filan basma, mass cannon phoenix carrier gelen herşeyi kaldiracaksin havaya. HERŞEYİ. Ben 3700 leri gördüm hardda bende böle yapmıstım aklın yolu "1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Eru said: colo immo zea filan basma, mass cannon phoenix carrier gelen herşeyi kaldiracaksin havaya. HERŞEYİ. Ben 3700 leri gördüm hardda mass cannon dediğin photon cannon spamlayayım o manaya mı geliyor dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 En basit yolu oyun başında 7-8 tane gate ve dark shrine atıp kapıları dark templarla kapatmak. 800-900 kill civarı overseer yollamaya başlayınca archona çevir hepsini, sonra da void ve carrier bas epey. Tüm geliştirmeleri yap kesinlikle. Gerektiğinden fazla mineral var zaten canonları daya gitsin. Brutalde oynarsan da hemen hemen aynı şey, ama carrierlar zayıf kalıyor sonlarda, onun yerine void colossus archon ordusu çok daha iyi. Bir de üstteki gold mine'ı almak gerekiyor bir süreliğine de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben bürütalde 3700 yaptım BENİMKİ DAHA GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 derdiniz ne sizin? ben 2700 ü geçtikten sonra canon atmamaya başladım. çabucak bitsin yeter diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hepinizi öldürmek istiyorum. LAN 2 GÜNDÜR TERLER AKIYOR HERYERİMDEN 1500 GÖRDÜM EN FAZLA DİYORUM ADAM BRUTALDE 3500 DİYOR ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 3700 DİYORMUŞ PARDON!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sıkıyo o brutal 3700 imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 POWER OVERWHELMING !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 where is your hybrid now http://img20.imageshack.us/img20/9611/sdfxb.jpg PEÇTEN ÖNCE 3700dü!!bir!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bizden aldin taktikleri tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 photon cannon'ların bu kadar işe yarayacağı hiç aklıma gelmezdi. teşekkürler paticik! http://img101.imageshack.us/img101/5403/utter.jpg en son 2633 gördüm ve last protoss düşüverdi. yük kalktı üstümden yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feritto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 All In bölümünde vs Air'e karşı nasıl bir strateji izliyorsunuz? (Hard achievement için) Mind control kullanmadan bitirebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 viking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 az önce bitti oyun. aklıma takılan ise kerrigan o saçları napacak dsfg bi de credits'te terran of the night diye bir şarkı vardı. ne leş bi şarkı o allaşkına hiç yakıştıramadım, resmen sc fanı amatör bi gruba "içinde purotoss terran zerg falan geçen bişeyler yazın, üstüne de tıngır tıngır takılın işte" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar