Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

festivallerde çalışmak

soulberry

Öne çıkan mesajlar

Çeşitli ajanslar var abi onlara yazılıyorsun onlar da iş oldumu gönderiyorlar seni ama daha ilk işlerde abi beni bilmem ne konserine soksana falan dersen o iş pek olmuyor :)

Bu arada bu ajanslar şöyle çalışıyor

örneğin A organizatör şirket bir konser-festival düzenliyor o festivaldeki bira standlarının işletmesini de B ajansina veriyor sen B ajansındaysan o festivalde o konumda çalışabiliyorsun gibi. Bunun yanında genelde günlük 40TL veriyorlar fakat zorlamazsan o parayı alamıyabilirsin =) Ayrıca şunu da söylüyeyim beleşe konser izlemek gibi amacın varsa mümkünse biraz para biriktirip biletini almanı tavsiye ederim diğer türlü bir yandan çalış, bir yandan dinle çok zor yada yorucu olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cok zor oluyor valla.
sonisphere de efes one love da gecen armin van buuren'de falan calistim, her konserden sonra anam agladi 2 gun kendime gelemedim. gunde 40 tl falan gibi veriyorlar. ajansin adi projunction calistigim, odemelerde sorun yapiyorlar yaziyor ekside falan fakat bi sorun yasamadik biz henuz. mis gibi sonisphereide izledim kirk den penada kaptim :P

daha iyi bi ajans daha vardi girmesi zor olan fakat ismini unuttum, aklima gelirse yazacagim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...