Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 selamlar. yurt dışından türkiyeyi, özellikle türkiyedeki cep telefonlarını ucuza aramak için ne yapmak gerekir. cep telefonları çok pahalı, oradan sabit hattan buranın cep telefonunu arasam heralde milyar yazar lfn. internet telefonu diye bişi duydum. böle firmalar varmış. programı indirip kredi satın alıyosun, sabit cep heryeri arıyosun. ama her ülkeye hizmet vermiyolar. belarustan türkiyedeki cep telefonunu aricam. uzun vadeli çözüm lazım bana. her tür fikre ve desteğe açığım. pati help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Google dan voipwise diye arat bulursun. Ben onu kullanıyorum genelde TR yi aramak bedava oluyor yada cok kucuk ucretlendiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 esas sıkıntın yurtdışında iken turkcell (ya da her ne ise) hattının bol bol aranması olacak.. gelen aramaların ücreti kol gibi çıkıveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 şimdi şöle yapmayı düşünüyorum. cep telefonumu (hattımı) turkiyede bırakıcam. ondan arama almicam. yani beni arayamayacaklar. ha özellikle bana cepten ulaşmak isteyen olursa acil bir durumda falan, oradan yerel bir operatörün hattını alır kullanırım. ben özellikle ve özellikle her istediğim zaman türkiyedeki cep telefonlarını (telefonlar dediim 1 kişi ya kasmaya gerek yok) arayabilmek istiyorum. bütün operatörlerle görüştüm. yurt dışı aramalar inanılmaz tuzlu. dksı 6tl. oradan sabit hattan sabit hattı aramak ucuzmuş. sorun yok diyolar. ama benim derdim günde 1-2 defa en azından cepten arayabilmek. yani en kötü her gün 1 defa cep arayıp 3-5 dk konuşmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cep telefonunda yurt dışında yönlendirme ne kadar acaba? meh işe yaramıyormuş.. yine yüksek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 said: internet telefonu diye bişi duydum. böle firmalar varmış. programı indirip kredi satın alıyosun, sabit cep heryeri arıyosun. ama her ülkeye hizmet vermiyolar. skypeda var o, baya hesapli. http://www.skype.com/intl/en/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 skype nerede olduğuna göre hesaplı ama.. bulunduğun yere, ülkeye göre diğer voip servislerinin fiyatlarına bakın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bak bedavası var, bız kullanmıştık nepalde. Aynı voip mantığıyla çalışıyor, aleti alıyorsun bir kere telefon hattına takıyorsun sonra normal arıyorsun sehır ıcını arar gıbı. 1-2 sanıye gecıkme falan oluyor ama onu solım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 skype'ın sitesini didik didik ettim. hep böle kaçak bilgiler var. adam gibi hiçbişey yazmamışlar. belarustan türkiyeye kaç paraya arama yapabileceğimin bilgisi zaten yok. türkiyeden belarusa aramaları incelemek istedim. bana adam gibi; - cep telefonuna 1 dakikası şukadar TL/eur veya 1 dakikası şukadar skype kontörüne mal oluyor demiyor. hep kaçak muhabbet yapmış :( --- voipwise: burda da şöle bişe var: fiyatlar aşağıdaki gibi: Belarus (Mobile) 0.150 0.179 Turkey (Landline) SuperDeal! FREE* FREE* Turkey (Mobile) 0.150 0.179 yanlış anlamadıysam, NEREDEN aradığının bir önemi yok. nereyi aradığının bir önemi var. yani belrus 0,150 euro/min demek, voipwise'ı kullanarak evrestin tepesinden de, belarusun içinden de, belarusu arasam, 0,150 eur öderim demek heralde. o zman ben turkiyeyi arama fiyatlarını baz alıcam sanırım. doğru mu anlamışım? o noktada mobil aramanın dakikası 0,150 - vergiler dahil 0,179, bu da 10 dk sı; 3,60 TL yapar. 5dk konuşsam 1,80TL. her gün konuşsam: 54TL, extralarla beraber 60-65TL. pahalı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bende senelerdir voipwise kullaniyorum ama cep tel. herturlu pahali gelir. ev teli bulursan 10 euroyla 3 4 ay rahat cikarirsin gunluk min 30 dakka konusarak. Fair use policy limite takilmadigin surece sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Yurtdışın neresi. öyle bi ülke mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 belarus ya. olm adamın çükünü keserler lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Odeon said: bende senelerdir voipwise kullaniyorum ama cep tel. herturlu pahali gelir. ev teli bulursan 10 euroyla 3 4 ay rahat cikarirsin gunluk min 30 dakka konusarak. Fair use policy limite takilmadigin surece sorun olmaz. ordan ben türkiyedeki bi sabit telefonu arasam ve aradığım sabit telefon da bir cep telefonuna yönlendirilmiş olsa: ben normal sabit tel aramış şekilde ücretlendirilirim heralde. ordan sonra o telefondan cep telefonuna yönlendirme ise, o sabit telefonun sahibine fatura edilir heralde dimi. o da koymaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Telekomun hizmeti Wiro! Yukle bilgisayarına ya da telefonuna, direkt evden cebi ararmis gibi dunyanin heryerinden turkiye hatlarini ara. Tabi program biraz dandik, arada hatlar yogun oluyor ses gelmiyor vesaire, fakat isinizi goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ben de belarustayım,minske mi geliyorsun? ben cumartesi dönüyorum,buralar çok sıcak söyliym :) kışa kadar kalacaksan da -30'lara hazırlıklı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bende voipraider kullaniyorum türkiye ev hatlarini ücretsiz arayabiliyorsun, nerede oldugunun hic önemi yok ayrica cep telefonuna fring kurabiliyorsan SIP ayarlarindan ayarladiginda, 3g üzerinden veya wifi ile cep telefonundan yine türkiyeyi bedava arayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 cacodemon said: Telekomun hizmeti Wiro! Yukle bilgisayarına ya da telefonuna, direkt evden cebi ararmis gibi dunyanin heryerinden turkiye hatlarini ara. Tabi program biraz dandik, arada hatlar yogun oluyor ses gelmiyor vesaire, fakat isinizi goruyor. yaa ben bunu nasıl atladım ??!! :) bu gün inceledim. arkadaşlara da sordum. aylardır kullanan arkadaşım bile varmış. her ay 1000dk bedava veriyo diyo. o 1000dk yı bitiremiyorum bile. ve wirofonla konuşunca, türkiyedeki kendi evindeki sabit telefondan arıyormuş gibi oluyormuş. bedava nerdeyse diyo arkadaşlar. artı bi de 1000dk var. tamamdır ben programımı buldum canım türkiş telekomum benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar