mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://www.euroleague.net/events/nike-international-junior-tournament/rome hey bee geridende geliolar eskileri değiştirmek için.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 jasicevicius'la anlaşmış fener final four garanti xD
Regador Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 kapatalım artık euroligi direk versinler bize f4 biletini ugrastırmasınlar hiç. gard rotasyonunua gel. ukic cıkıcak sarunas giricek, sarunas cıkıcak ukic giricek. bela gibi. /mokoko
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 http://i199.photobucket.com/albums/aa105/Talkbasket/Blog/saras-diama.jpg SARUNAS ULAAAN!!!
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Avrupa basketbolunda en sevdiğim iki adam Fenerbahçe'de, fenerliyiz ulan ahah.
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 lan keşke fenerbahçe maçını canlı izleme fırsatım olsaydı. bi bodiroga bi de jasikevicus canlı izlemek isterdim.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Şimdi Sarunas avrupa basketbolunun peygamberiydi bir ara, ölüsü bile iş yapar ama Ukic ve backup olarak Greer zaten çok iyi bir rotasyondu. Hamle yapılacaksa guard pozisyonu olmamalıydı bu
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 greer iyi bi rotasyon değildi abi yapma. hani şimdi dusununce bu adam bizi 2 gomlek yukarı cıkarır. bide ben lavrinoviç'inde artık adam gibi oynamaya başlicağını dusunuoırm su hamleden sora. bide şimdi ukic çıkınca sarunas gelicek o çıkınca ukic giricek. bela gibi kısaca. 2si beraberde oynayabilir tabi.
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bence de greer euroleague top 16 seviyesine göre çok yetersiz kalacak bir oyuncuydu en doğru hamleyi yapmış fenerbahçe ukicle ikisi baya iş yapar.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Greer çok iyi demiyorum, ama Lavrinovic'den umudunuz varsa da zor, kimya olmadı. Kaya falan da yalan, şöyle hareketli bir uzuna ihtiyacı var Fenerbahçe'nin. Ha Sarunas'ı aldık uzun da yolda diyorlarsa tamam. Ayrıca medyada orda burda Fb Ukic'e çok bağımlı oynuyor gibi laflar var (kısmen de doğru) biraz o yükü hafifletmek amacıyla da alınmıştır.
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 May'i yolluyorlar nijeryalı kabile reisini alıcaklar yerine.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Fistan said: Sean Gregory May Hareketli uzun dedim abi saf meşe odunu o herif
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Top 16 kuraları çekildi: E grubu: Panathinaikos Caja Laboral Unicaja Lietuvos Rytas F grubu: Maccabi Electra Union Olimpija Barcelona Lottomatica Roma G grubu: Siena Real Madrid Efes Pilsen Partizan H grubu: Olympiakos Fenerbahçe Ülker Zalgiris Kaunas Power Electronics Valencia Fener'in grubu güzel, Olympiakos maçları keyifli olur özellikle. Efes'e de ufaktan gg, şu anki performans devam ederse.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 biz çok iyi kura çekmişiz resmen. ilk torbadan gelicekler ztn ya pana ya olimpiakostu. artık 2 iyi gard rotasyonlu takımın kapışmasını izlicez. efes içinde bende kaspara katılıyorum gg. adamlar okadar kotu kura çekmişlerki her torbanın en iyileri resmen(bide pana gelseymiş 1. torbadan daha fena). geçen senenin F4 takımı partizan son torbadan, 2. torbadan real falan. ben bizim açımızdan baya umutluyum. bide içeriye bi takviye ile çok çok daha iyi olucaz.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Fenerin top-16 grupları hep güzel oluyor ama son torba takımı coşuyor, Valencia ve Kaunas zorlamaz heralde Fenerbahçe'yi hatta grup liderliği şansları %50-50 bana göre ama belli olmaz. Efes'in ise çoğunluğun aksine bu grupta birşeyler yapabileceğini düşünüyorum en azından son maça falan taşıyıp adrenalin yaratır
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 greer -> armani jeans milano
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 vay be efes siena'yı yendi ama veriyolardı az daha 10sayıdan maçı.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Hatunların liginin başlığı yok doğal olarak da, Bayanlar Avrupa Ligi'nde Fb-Gs eşleşmesi olmuş ahah
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 21.45 de ntv de Olimpiakos maçımız var.
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 son 2.48e 8 sayı önde giriyoruz, eğer bu sürede ağır saçmalamazsak vermeyiz herhalde buradan maçı şu son bölümde ömer ve saras esti adeta
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 oha yoksa fener olympiakos'un evindeki 20 maçlık galibiyet serisini sona mı erdiricek 2dakika var 8sayı fark top fenerde :D
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 14sayı fark, çok iyi başladı 2takımda ama fenerinki gerçekten çok büyük iş deplasmanda euroleaguein en iyi 2-3 takımından birini yenmek hiç kolay değil bu takım final-four yapar, şimdi inandım buna :d
Öne çıkan mesajlar