Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2010 - 2011

mokoko

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/27830/sean-may-fenerbahcede

iyi guzel vidmarın eksiğini kapatıcak transfer yapıcaksınızda çok kotu bi tercih olmuş. hem sürekli sakat bi oyuncu hemde kısa kalıcak. umarım istenen katkıyı yaparda ben pek umutlu değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

ezdik yine. guzel form tuttu takım. şu anda tek formsuz oyuncu lavrinovic. o da normal formuna ulaşınca cok daha iyi olucak takım. bakalım may'de eğer uyum sağlarsa pota altındaki sıkıntımızda azalıcak. şu anda eurolig'in en formda takımıyız net bi şekilde. haftayaki siena deplasmanı çok kritik olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan kansız rako 3.çeyrekte satıyordu maçı resmen, neyse ki perasovic aldı kenara hemen. 3.çeyrek bittiğinde kısalardan katkı gelmesi lazım diye dert yanıyordum ki son çeyrekte kerem, wisniewski, sinan üçlüsü müthiş yürek koyarak oynadılar.

ergin ataman ne hissediyor acaba sinan'ı izlerken, çürüttü adamı yıllarca. adı sinan değil sinanitidis olsa çoktan avrupa çapında yıldız olmuştu bu zamana kadar.

bu arada cska kötü sonuçlardan sonra vujosevic'i gönderdi, yerine düşünülen ilk isim ergin ataman imiş. olası ergin-cska birlikteliğinde rus kardeşlerime allahtan sabır diliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...