Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi oyundaki trade itemlar hariç herşey bedava görünüyor ne iş anlamadım? http://img707.imageshack.us/img707/6164/neismudur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bence mortal online'a gelmediğinden olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gelinesi duzeye geldi mi o oyun? betasi sorunluydu fazlaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dandik crackten kaynaklana nbi r sorun bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aa ben de oyuncaktım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @Chemical yıllar önce demosunu oynamıştım o gün bu gündür oynayacaklarım listesinde öylece duruyordu da aklıma geldi aniden heheh valla oyunun şu anda freelancerdan bi farkını göremedim oynanış olarak. keyifli yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 LethE said: dandik crackten kaynaklana nbi r sorun bildiğim kadarıyla. doğru biliyormuşsun teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar