cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 herkes için geçerli bu heralde yazın boş kalınca sıkıntıdan uykuya vuruyo millet.ben de yeni kalktım =( bu gece erkenden yatıp sabah erkenden kalkıp insani koşullarda hayatımı sürdürmek istiyorum:S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gece sıcak oluyor uyunmuyor gunduz sıcak oluyor uyunmuyor bende 6 da falan yatıyorum ama 12-1 gibi kalkıyorum normalde kendime gelmem için bi 10 saat uyumak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 6 yıldır düzenli uyumuyorum lan.. bugün bile 4.30'da yatıp 7.30'da kalktım. gözlerim acıyor. yatmam lazım aslında. evet evet. ben starcraft 2 oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ben min 8 saat uyumayınca öğleden sonra uykum geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ben de o durumdayım. 7 saatten az uyuyunca psikolojik midir nedir, yaptığım işe yoğunlaşamıyorum uykum geliyor paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Gkgokhan said: En geç 24:00'da yatar, sabah da fix 08:00'da kalkarım. Kahvaltımı yapar ve canım cicim İŞİME GİDERİM LAN ! Anca böyle düzene girer hayat. Kıymetini bilmen dileği ile...30000 kadınla nasıl birlikte oldum yaz arkadaşım felsefe edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar