Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkeklere bi sorum var

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

said:
BabacumMostors, 12 Ağustos 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
küsmek değil bir seçim

şimdi ben kızdan ayrılsam... onunla tekrar görüşsem.. onun yanında erkek arkadaşı olsa... kıskanırım sinirlerim bozulur yanlış bir laf ederim kırıcı olur

esasında bir kızla çıkmak bir bakıma onu kaybetmekdir
yani bir kere çoıkmaya başladın sonra ayrıldın nooldu? o kadar zaman ayrıdığın tanıdığın bir zamanlar arkadaşın olan birini kaybettin.. çok yazık

o yüzden çıkacaksan birlikte olacaksan yeni tanıdığın biriyle olacak ki ayrıldığınızda fazla üzülme "ikimiz içinde en iyisi buydu" diyebilesin rahatça yoksa sen git 2-3 yıllık normal arkadaşınla çıkmaya başla sonra yapamadığınızı anlayın ayrılın... feci yaa hiç bir şey eskisi gibi olmaz o zaman ne yaparsan yap
o kişi artık eski muhabbet ettiğin sırlarını paylaştığın kişi olarak görünmez gözüne bir zamanlar birlikte olduğun sarıldığın koklaştığın kişi olur ve araya kıskançlık girer her insan kıskanır bu insanın dığasında var

of ıste bende bu olaydan korkuyorum
aman walla acıp guzel anlatmıssın[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşımın bir beyni olduğunu unutmamak ve kıskançlık gibi bir duyguyu onu ne kadar nasıl kıracağımıda gözönüne alarak yaşamak en sağlıklısı benim adıma ... Kıskanırım ama baskı kurmam onun hayatı üzerinde bunlar farklı şeyler . Kısaknçlık benim duygumdur . Karşı taraftakine ona bakmıycaksın bunu yapmayacaksın dediğim anda benim duygularım başka bir bireyin özgürlüğünü kısıtlıyor demektir .

Ancak görüyorumki toplumdaki rolünü kabullenmişçesine sanki çok güçsüzmüş gibi arkaplana çekilerek sahiplenilip kul köle yapılmak isteyen ve kendisine adeta arabasına davrandığı gibi davranan bir erkek için hala sevgilim o ne isterse yapar sanane diyebilen bir zihniteyi kabullenmiş hatunları görüncede kızmadan edemiyorum ...

Sorunun cevabına gelince . İkinizide tanımadığım için kesin bir yorum yapmadığımı belirterek diyebiliyorumki seni sahiplenmiş ve sen onun "namus" adını verdiği bir eşyası gibi göründüğün için onun gözüne olabilirmi acaba bu sorunun yanıtı ???
Dediğim gibi kesinlikle kişisel bir yorum sizi tanımıyorum o yüzden yanlış demen bu yorumumun yanlış olduğunu kabullenmem için yeterli nedendir .

[Bu mesaj BlueIce tarafından 13 Ağustos 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 12 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)?
ya ben erkek olmama rağmen buna bende anlam veremiyorum . Biri bunu banada anlatsın :) . Hem terk et , sonrada burnunu sok . Olacak iş deği . Terk ettiysen arkadaş olarak kalırsın . Artık onun hayatına burnunu sokmaman lazım dimi . Hadi eğer terkedildiysen neyse .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 12 Ağustos 2004 17:13 tarihinde demiş ki:

kızın hareketlerine de bir zamanlar kendisinindi onu beğendi diye karışır. ayrılsa bile yanlış bir kararla onu seçmediğine en azından kendini ikna etmek için. mesele asla o kız değildir. kendisi ve erkeklik gururudur.

Çok güzel bir nokta... resmen 'hep mükemmeldi ve mükemmel kalmalı mantığı ile sanki yaptığı diğer herşey her zaman en iyisiymiş de bir o kusur kalmış gibi hissettirme ( aslında erkek için en önemli kısım bu ama neyse ) :) '[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu sadece yapan erkekler diilki benim kız arkadaşlarım acaip yaptı bu olayı , çou insan karışmak istesede maço görüncek die karışmıo mesela, tabiki doğru olanı karışmamak ama insan bu sahiplenme duygusu youn olan bi varlık ne de olsa...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 13 Ağustos 2004 02:33 tarihinde demiş ki:
biri gider digeri gelir (ha bayagi uzun zamandir gelmiyor,boyle relax davrandigimiz icin, orasi ayri)

2 ay pek uzun degil di mi?

*!kendini teselli eder*

degil tabi ki :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 12 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)?

Ben de niye tam tersi oluyor anlamıyorum. :)

Şununla gezme değil de (belki o da olur yakında ;) )
şunu giyme,saçını şöyle kestirme,sakal bırak-bırakma,Fitness'a gitme niye gidiyorsun,Baskete gitme niye gidiyorsun,yelken yapma niye yapıyorsun :)... şunu yeme-şunu içme vs. vs. .. Ayrılmadan önce bu kadar karışmıyordu lan bu bana AHauhah ... bir gün dayanamayıp gülmeye başladım kızın suratına zaten 'Ulan niye karışıyorsun Alla alla, ne alakan kaldı benle!!! ' diye ama ben gülüyorum hala . .. zaten ben ilişkimizde acayip geniş davrandım(istediğin zaman beni bırakabilirsin gerçi sonra tekrar çıkmamıza izin vermem o ayrı :)-Benden sıkıldığında sadece nedenini söylemen yeterli ve eğer bunu değiştiremeyeceksem ayrılabiliriz -Ayrıldıktan sonra kesinlikle arkandan koşmam,konuşmam,seni rahatsız etmem.. aynısını senden beklerim vs. vs.)

Buna rağmen 2 yıl dolu dolu bir ilişki yaşadık ve durum bu işte
(ki basit bir lise zamanı çıkması gibiydi.. be ikimizde lisedeydik yani)

Nedir Lan Bu ? alla alla :-? :hmm: ve :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 12 Ağustos 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
Neyi çeviriyorum anlayamadım?

Çeviriyorsun değil hocam çeviriyormuşsun gibi geldi demiştim. Yanılma payımı baki bırakan cümlelerden biri idi ki yanlış da anlamışım zaten. Mesajlarını dikkatli okumamışım. Mesajlarında görmeye dayanamaz gördüğüm yerde indiririm tarzı bir kişilik çizmişsin gibi geldi bana ve kendinden örnek verdiğin mesajda da tersi bir durum sununca tezat oluştu kafamda.

Halbuki eğer şimdi doğru anladıysam sevdiğimin (bir şekilde ve bir zamanda) sevdiği onun gönül ilişkisidir, hazmedemezsem de saygı duyarım. Sevdiğimi üzenin de kafasını kırarım mantığındaymışsın. Ki bende böyle düşünüyorum. Ancak sevip sevmemek önemli değil diye de eklemişsin ama pek doğru değil gibi bu. İlgilenmiyor olsan kaale almazsın. Yoksa olaya one night stand'leri de eklersen vay haline.

Konuya dönersek trojanın sorusunun cevabını horace vermiş. Tüm olay erkeklik gururudur. Ancak bir eksik var. Karışılan konular düşünüldüğünde bu gururun uç noktasıdır, mantık dahilinde değildir. Durumdan müzdarip hanımefendi lisan-ı münasip ile o kişi ile konuşmalı (bunu bizzat hanımefendi yapmalı), inat devam ediyorsa o kişinin kafası bir güzel kırılmalıdır (burada atış serbest). Buna ben tekdir kötek ilişkisi diyorum.

Ayrıca edi gerçekten şu 3. maddenin bir açıklaması gerekli gibi. :)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Tek fark eskiden bile bir şekilde birlikte olduğum kişinin (gecelik ilişkiden tabii ki bahsetmiyorum, uzun bir süre birlikte olduğum, bir zamanlar aşık olduğum kişi) başı dertteyse ona tabii ki yardım ederim. Artık istesemde istemesemde aramda bir bağ oluşmuştur.

Misal 5 yıl birlikte olduğum ama sonra kötü bir şekilde ayrıldığımız eski sözlüme yolda birisinin laf attığını görürsem o adamın gözünü açacağı yer hastane olur. İsterlerse 5 kişi olsunlar gözüm bir şey görmez önce laf atanı indiririm sonra da diğerlerinden indirebildiğim kadarını. Sonuç bende belki hastanelik olurum ama öyle "ama biz modern insanlarız bak güzel kardeşim ona neden laf attın" veya "banane o zaten benim kız arkadaşım değil yeni erkek arkadaşı düşünsün" demem, diyemem. Hala seviyormuyum, insan olarak ve eski anılarımız hatrına bir yere kadar evet. Her şeyi geçtim onca yıl var ama ben kedileri ve köpekleri de severim yani özel bir anlamı yok. Bir kez daha onunla olurmuyum, hayır. Ona aşıkmıyım veya hoşlanıyormuyum, o da hayır. Aradaki fark bu umarım anlatabilmişimdir. Eskiyi savunmak için illa onu hala seviyor olmak gerekmez, bir şey hissetmesende korursun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

3. maddenin nesini açıklayacak işte gerçek niyet ortaya bir gaflet anında serilmiş her şey gün gibi ortada :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

:D burdayım bi yere gitmedim... sadece aşkımdan gebermek üzere kuytu bi köşe arıorum hala... çıldırcam yaaa, adam beni bıraktı önce, soora her akşam olduum yere gelip bana posta koymaya başladı, o da yetmiomuş gibi iki gece önce geldi yine bana "yok yanındaki adamlarla gezme -ki kendi arkadaşları aynı zamanda yanımdakiler- yok bilmem ne arkadaş olarak uyarıom seni" dedi, ben de ona "sen benim arkadaşım diilsin ki, hiç bi zaman da olmadın, tanıştık, hoşlandık birbirimizden ve çıktık, beni bıraktın, daha benden ne istiosun artık" dedim ve yanyana oturup bayaa bi aaladık. ne ki şimdi bu? anlamıyoruuuuuum.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...