Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Kıskançlık ve hala sevmek. Çünkü ilişkimi tamamen kestiğim kızlarla konuşmak dahi istemem ben. Kimse istemez, bıkmıştır ki ayrılıyordur. Eğer o kişi öyle çabalar içindeyse, hala ilgi duyuyordur.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 simdi bunlara kisa ve oz cevaplarla konusalim su mini etek olayi birincisi kiro bir tip degilim guzel bir kiz arkadasim medeni bir ortamim var. cogu zaman kiz arkadasimin mini etek giymesine karsi cikarim bakin biz yeteri kadar medeni ulke degiliz bugun istiklalde bagdat caddesinde bilemedin cogu kumsalda bile herkes o mini eteginize bakar. ha diyceksin bakmasinlar kardesim bu bir kere cok sacma erkegin sonuna kadar bakma hakki vardir kaldiki sen o iki santimlik kumasi etrafinda gecenler sana baksin diye giyiyorsun ha eger cok fazla hosuna gidiyorsa kendine bakmak giy evinde gec aynanin onune bak ne guzel bacaklarim var diye. kendinizi kandirmayin ben ozgur kizim diyerekten. sonra erkegin dogasi geregi cinsellik ondedir 15 tane kiz arkadasida olsa erkek actir elinde olmayan birsey bu cogumuz bunu yavaslatabiliyoruz ama bir derece bu yuzden etlerinizi bize gostermeye calismaniz sacma. sahiplenme olayina gelince bir erkek baska bir kiz bulmadan ayrilmaya karar verdiyse genelde anlik karar vermistir yada etrafi kizdan gecilmiyordur cunku erkek temel yapi olarak ailesine baglidir kolay kolay ayrilamaz yani backupsiz yeni installara kalkismaz. he ne kadar kadinlar begenmesede yabanci dillerde erkegi kopek kadini kedi olarak tanimlamanin temel nedenlerinden biride budur(dog-he cat-she hitabi burdan temelli) Kadinlar bole degildir daha rahattirlar, her ne kadar bizde kadinlar baski altinda ozelliklerini gosteremeselerde esas cok esli kadinlardir zaten dogaya dikkat edin cogu zaman erkek tek eslilige daha yakindir kadinsa cok daha genis. said: edi, 12 Ağustos 2004 17:36 tarihinde demiş ki: said: Trojanmistress, 12 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki: bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)? bu erkek olmanin dogasinda var galiba, karisacak yeni birini bulana kadar sahiplenme icgudusu calismaya devam ediyor. ki seni hala seviyo olabilir ayni sekilde takinti ediyor da olabilir. ben cok uyuz olurum kiyafete karisilmasina mesela: - canim o etek cok kisaymis ya - e tatlim sen almistin o etegi bana hatirladin mi - (bir an susar) evet.. almistim ama bana giyersin diye dusunmustum - e eveeet, zaten senle cikiyoruz simdi canim - yok oyle degil yani nebiliim - hiii, anladim ben seni, ben bu deri etegi evde tv izlerken nebliim temizlik yaparken falan mi giyecem yani? - oyle degil... neyse hadi cikalim, bi yamuk olmaz insalla [Bu mesaj onlyreal tarafından 12 Ağustos 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu söylediklerin pek bana uymuyor ama hadi neyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 onlyreal desteksiz salladın. çok eşlilik erkekler içindir. doğaya bakacak olursan yani.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Valla ilgilenmem eski kız arkadaşımla ne giyerse giysin ama güzel bir şey giyerse hata mı ettim diye düşünürüm :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Absolut, 12 Ağustos 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Bunun tek açıklaması kıskançlıktır. Benim olmayan birşeyi başkalarıda görmesin, sahip olmasın mantığından başka birşey değildir. Cık, katılmıyorum buna. Birliktelik sürerken bu mantığı güden erkek bittikten sonrada devam ediyorsa sahiplenme vardır. Aşık olmasa/sevmese bile sevgililerken ki kadar sert davranmaz ama abi yada arkadaş gibi korumaya çalışır çünkü hala değer veriyordur karşısındaki insana.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 desteksiz sallamadim abicim aslanindan tut maymununa kadar(simdi diyceksin iste aslan erkeginin 5 tane karisi vardir olay bu degil erkegin oldugu ikinci gun baska hayvana gider ben olaya bu gozle baktim) said: horacegoesskiing, 12 Ağustos 2004 18:28 tarihinde demiş ki: onlyreal desteksiz salladın. çok eşlilik erkekler içindir. doğaya bakacak olursan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: screamer, 12 Ağustos 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Valla ilgilenmem eski kız arkadaşımla ne giyerse giysin ama güzel bir şey giyerse hata mı ettim diye düşünürüm :D sende bir kezban pariste vakasi yasarsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: onlyreal, 12 Ağustos 2004 18:22 tarihinde demiş ki: simdi bunlara kisa ve oz cevaplarla konusalim cogu zaman kiz arkadasimin mini etek giymesine karsi cikarim bakin biz yeteri kadar medeni ulke degiliz bugun istiklalde bagdat caddesinde bilemedin cogu kumsalda bile herkes o mini eteginize bakar. ben de kisa ve oz cevap vereyim: 1) amerika'da yasiyoruz biz 2) soz konusu etegi kendisi almisti bana hediye olarak 3) bakmasinlar demiyorum ki[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 lol. çok güzel gözle bakmışsın. çokeşlilik olan organizmaların çoğunda, çokeşli olan erkektir. dölleyip kaçarlar hatta çoğu zaman :P aslanlarda durum farklı ama. güçlü erkekler dölleyebildiği kadar aslanı döllerler, lakin dişiler de bir çok aslanla çiftleşir. döllenme süresince. enteresan döllenebilmesi için rahminin yaralanıp iltihaplanması gerekiyo. oha yani.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Oha LoL. AHuhahua. Follofoş demek bu demek işte[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 kişilik farkına göre değişir o ben bişey demem ayrıldıktan sonra ;)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben aslında çıkarkende birşey demem :) ama her insan farklıdır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 karşındaki insan kendi kararlarını alan birşey aldığı karar ona bir soruna yol açarsa ozaman oturur konuşur ikna etmeye çalışırsın hatasını göstermeye ama onun dışında yapmak istediği gerçekten kabul edilemez bir şey değilse bence karışmamak lazım onunda kendi hayatı var hernekadar ilişki kurmak hayatları kesiştirmek olsada kesişmeyen noktalarda olmalı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 amerikada yasamaniz hos ama biz turkiyeyi tartisiyoruz yada ben mi bir turkiyedeyim:) ikincisi evet bende aliyorum ama mevzu surdaki o aldigimi istiklalde giysin diye almiyorum zaten bence esas mukemmel kiz burda basliyor nerde neyi giyebilecegini kestirebilmekte. said: edi, 12 Ağustos 2004 18:44 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 12 Ağustos 2004 18:22 tarihinde demiş ki: simdi bunlara kisa ve oz cevaplarla konusalim cogu zaman kiz arkadasimin mini etek giymesine karsi cikarim bakin biz yeteri kadar medeni ulke degiliz bugun istiklalde bagdat caddesinde bilemedin cogu kumsalda bile herkes o mini eteginize bakar. ben de kisa ve oz cevap vereyim: 1) amerika'da yasiyoruz biz 2) soz konusu etegi kendisi almisti bana hediye olarak 3) bakmasinlar demiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: onlyreal, 12 Ağustos 2004 19:55 tarihinde demiş ki: amerikada yasamaniz hos ama biz turkiyeyi tartisiyoruz yada ben mi bir turkiyedeyim:) ikincisi evet bende aliyorum ama mevzu surdaki o aldigimi istiklalde giysin diye almiyorum zaten bence esas mukemmel kizlik burda basliyor nerde neyi giyebilecegini bilebilmekte. kaldiki bakmasinlar demiyorum lafini ise kaale bilme almiyorum ki bir bayanada hic yakistiramiyorum. said: edi, 12 Ağustos 2004 18:44 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 12 Ağustos 2004 18:22 tarihinde demiş ki: simdi bunlara kisa ve oz cevaplarla konusalim cogu zaman kiz arkadasimin mini etek giymesine karsi cikarim bakin biz yeteri kadar medeni ulke degiliz bugun istiklalde bagdat caddesinde bilemedin cogu kumsalda bile herkes o mini eteginize bakar. ben de kisa ve oz cevap vereyim: 1) amerika'da yasiyoruz biz 2) soz konusu etegi kendisi almisti bana hediye olarak 3) bakmasinlar demiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Trojanmistress, 12 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki: bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)? şöle diyim öyle garip bişi ki çıkmadıgım sadece hoşlandıgım bi kıza bile içimden karışmak geldiğini hatırlıorum..tabi karışmadım agır abilikle maçolukla delikanlılıkla uzaktan yakından alakam olmaz ama oluo böyle şeyler..[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Sevgili modundan "arkadaş kalmamız daha iyi" diyip kurtulmuşsa, ve şu an arkadaşsanız belki o bahane ile sana karışabilir. "Bak şu adamla dolaşma , sana arkadaş tavsiyesi " tarzı :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Arkadaslar hepimiz baska insanlariz neden tek tipe indirik "Erkek soyledir boyledir" diyosunuz ya bak yapanida var yapmiyanida. Butun Erkeklerin sakali vardir bu yzuden hepsi cok esli olmayi ister gibi bisey sizin dediginiz.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Trojanmistress, 12 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki: bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)? çünkü kadın milletine güven olmaz. denedim gördüm , ordan biliyorum. maço olacaksın. peşinde süründüreceksin. normal değil ki hiçbir şey. bu ne biçim şeyse. 2-3 yıl önce kitaplarda okusaydım böyle şeyler , başıma gelir mi acaba diye korkardım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic [Bu mesaj Head tarafından 12 Ağustos 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eh efendim bu durumlara düşmek yerine ya sakin olacaksınız (aslında denedim çok kasarsaınız oluyor... valla) yada sizi böyle durumlara sokmayacak kızlar bulacaksınız(ki var yok demeyin bana)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu varya bu işte kadın milletinin gerçek yüzüdür görün duyun kardeşlerim. Birde derler bu ülkede neden kan dökülüyor said: edi, 12 Ağustos 2004 18:44 tarihinde demiş ki: 3) bakmasinlar demiyorum ki [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Başka kızlara takılıyosan buda görüyorsa kesinlikle çekememe durumu var ortada... Devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Shagrath, 12 Ağustos 2004 16:33 tarihinde demiş ki: bide benı yanlış anlayan arkadslar örnek Proxa ve bası arkadslar dırek yargısız ımfaz yaptılar benı bende bırden sınırlendım Proxa ya kotu sozler soledım onun ıcın once tum forum halkından ve Proxa dan ozur dılerım ama Proxa nın dediği laf çok ayır bı laf ve dıerlerının.bi kız ben ayrılııcam dedi aynı okulda yan sınıfında her gun goruosun aradan 5-6 gun geçtıkten sonra en yakın arkadslarından bırısıyle çıksa sız ne yaparsınız??? soleyın ve kız benım arkadsıma yalan söyluyor sız ne yaparsınız soleyın o kızın ayıbı dııp geçiştirmeıın eh be paticim öyle çıkış yapmışın ki yani ters almamak mümkün değil, gene de aynı şekilde davranmanın büyüklük değil küçüklük olacağını düşünüyorum.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fedaykin, 12 Ağustos 2004 21:57 tarihinde demiş ki: bu varya bu işte kadın milletinin gerçek yüzüdür görün duyun kardeşlerim. Birde derler bu ülkede neden kan dökülüyor said: edi, 12 Ağustos 2004 18:44 tarihinde demiş ki: 3) bakmasinlar demiyorum ki hehehe[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar