Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sahiplenme hissidir bence bahsi geçen insan sen oluyorsan hissettirmek zorundasın farklı bir birey oluğunu bazen anlamak istemezler bunu evet ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 onu yapan erkegin yilan+ yada delikanli- mertebesinde olmasi lazim, yeditepe, bilgi yada st.benoit de okumuyorsa beklenmez oyle birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 erkekteki sahiplenme duygusu terketmeyle bırakmayla yok olmaz. zaman lazım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 1. şartlar oyle gerektirdigi için terketmiş ve hala seviyordur 2. sahiplenme duygusu gerektiginden fazla baglandı ise zamanında daha sonradan bi baska kızın aklını çelmesi ile terketmiş olabilir ama halan daha seviyordur 3. terketsede senin baskası ile birlikte olmanı gururuna yediremez ve maçoluk yapar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 şu delikanlı kavramı kadar saçma bir kavram olamaz zaten :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eğer kendini terk eden kadını bir zamanlar çok sevdiyse ona çok alıştıysa hayatından birden öyle nerdeyse tamamıyla çıkıp gitmesini kabullenemez bazı şeylerin ve alışkanların değişmesini kaldıramaz bu yüzdende hala hayatında bir yeri olsun isterç Bu benim gibi kronik ve ilişkiler konusunda duygusal erkekler için geçerli ama sanırım. Bence yeni bir kız bulunca biter...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 peki aynı şekilde kendi isteğiyle ayrılan kız arkadaşın aylar sonra bile tavıor ve hareketlere saç şekli vs ye karışmasını nasıl açıklarız? bunu psikolojisi nedir ya?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Eski kız arkadaşlarımla görüşmem, konuşmam, etmem, adetim değildir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 niye ki ayrıldıktan sonra küsen grubu anlamıyorum ben :([signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Küsmüyorum ki. Ben ayrılıyorum. Görüşmek istesem, ayrılmam ki?[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sana bi şişe olmeca getirse nası konuşursun bilmiyomuyuz :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ben ayrıldığımda tiksinmeye başlıyorum. Sahiplenme gibi bir güdüm olmuyor eski kız arkadaşlarımla. Lalu gelsin, konuşsun benim yerime eheh.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 küsmek değil bir seçim şimdi ben kızdan ayrılsam... onunla tekrar görüşsem.. onun yanında erkek arkadaşı olsa... kıskanırım sinirlerim bozulur yanlış bir laf ederim kırıcı olur esasında bir kızla çıkmak bir bakıma onu kaybetmekdir yani bir kere çoıkmaya başladın sonra ayrıldın nooldu? o kadar zaman ayrıdığın tanıdığın bir zamanlar arkadaşın olan birini kaybettin.. çok yazık o yüzden çıkacaksan birlikte olacaksan yeni tanıdığın biriyle olacak ki ayrıldığınızda fazla üzülme "ikimiz içinde en iyisi buydu" diyebilesin rahatça yoksa sen git 2-3 yıllık normal arkadaşınla çıkmaya başla sonra yapamadığınızı anlayın ayrılın... feci yaa hiç bir şey eskisi gibi olmaz o zaman ne yaparsan yap o kişi artık eski muhabbet ettiğin sırlarını paylaştığın kişi olarak görünmez gözüne bir zamanlar birlikte olduğun sarıldığın koklaştığın kişi olur ve araya kıskançlık girer her insan kıskanır bu insanın dığasında var[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hoşlanma bitince arkadaş kalınabilir bence tabi kişiden kişiye değişir :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ben kendi isteğimle ayrıldığım kızla neden görüşeyim ki? Ehe şu ana kadar ayrılan taraf hep ben olduğum için, bilemiyecem.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Trojanmistress, 12 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki: bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)? Hala seviyodur ...[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: BabacumMostors, 12 Ağustos 2004 15:28 tarihinde demiş ki: küsmek değil bir seçim şimdi ben kızdan ayrılsam... onunla tekrar görüşsem.. onun yanında erkek arkadaşı olsa... kıskanırım sinirlerim bozulur yanlış bir laf ederim kırıcı olur esasında bir kızla çıkmak bir bakıma onu kaybetmekdir yani bir kere çoıkmaya başladın sonra ayrıldın nooldu? o kadar zaman ayrıdığın tanıdığın bir zamanlar arkadaşın olan birini kaybettin.. çok yazık o yüzden çıkacaksan birlikte olacaksan yeni tanıdığın biriyle olacak ki ayrıldığınızda fazla üzülme "ikimiz içinde en iyisi buydu" diyebilesin rahatça yoksa sen git 2-3 yıllık normal arkadaşınla çıkmaya başla sonra yapamadığınızı anlayın ayrılın... feci yaa hiç bir şey eskisi gibi olmaz o zaman ne yaparsan yap o kişi artık eski muhabbet ettiğin sırlarını paylaştığın kişi olarak görünmez gözüne bir zamanlar birlikte olduğun sarıldığın koklaştığın kişi olur ve araya kıskançlık girer her insan kıskanır bu insanın dığasında var en iyisi kızdan hoşlanmamaya başladığında onu erkeklerden soğutucaksın öle ayrılıcaksın :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 cık kalınamıyor... yan,i kalabilmek için bayaa bir bezgin bayaa bir bpasif olmak gerekiyor[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Trojanmistress, 12 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki: bi erkek kendi terkettii eski kız arkadaşının hayatına neden hala burnunu sokar (şunu giyme, şununla gezme vs. gibi)? Sen ayrıldıysan çok normal. Hala seviyor diye birşey yok, takıntı haline getirmiştir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Infeqted, 12 Ağustos 2004 15:13 tarihinde demiş ki: onu yapan erkegin yilan+ yada delikanli- mertebesinde olmasi lazim, yeditepe, bilgi yada st.benoit de okumuyorsa beklenmez oyle birsey Ben bizim okulun erkeklerine attığın bu taşı tam olarak anlamadım biraz açıklarmısn ?[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Boşverin erkekler bunları, hadi hamama gidelim :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: narin, 12 Ağustos 2004 15:33 tarihinde Infeqted'ın dediği laf üzerine demiş ki: Ben bizim okulun erkeklerine attığın bu taşı tam olarak anlamadım biraz açıklarmısn ? Hahahaha... Fecii bir durum hah...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 12 Ağustos 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Delikanlılıkla, en azından sizin bahsettiğiniz kurtlar vadisi delikanlılığıyla bir ilgisi yok bu olayın. Bi çeşit koruma içgüdüsü bu. Siz birlikteyken "öküz"ler seni rahatsız etmesin, onunda sinirini bozmasın diye karışıyordur giyim kuşamına. Eski sevgilisi olarak onun için hala önemli bir insansan yine aynı koruma güdüsüyle giyimine karışır. Giyim kuşama karışma sadece kıskanmadan gelmiyor, dediğim gibi korumak, kollamakla ilgili. O yüzden ayrılmanız çok da etkilemez bu yaklaşımını. Tam anlatamıyorum ama erkek olman lazım anlamak için :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: BabacumMostors, 12 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: cık kalınamıyor... yan,i kalabilmek için bayaa bir bezgin bayaa bir bpasif olmak gerekiyor kalırsın ama bazı duygularını dışa vurmaman gerek özellikle konu eskiden çok sevdiğin ve seni terk eden bir kızsa :) duyguları geçirmek imkansız gereken kontrol etmek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar