Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Şöyle bir Haibane Renmei gibi Bounen no Xamdou gibi bittersweet bir anime istiyorum. Tarz önemli değil. İster aksiyon olsun, ister romantik birşey. Karakter ve kurgu aradığım tek şey. Sadece biraz Jacobean tragedy havası olan, Tempest havası olan ama biraz da tatlı bir yan ekleyip bittersweet ünvanını kazanabilecek; Ergo Proxy gibi düşün, düşün, düşün havalarına girmeyen birşey. HD bulabileceğim birşey olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 house of dead var fena degil guzel gidiyor gibi ecchi aksiyon yada nurarihyon diye bişi var bir iki bolum izledim vakit gecirtiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Hazır konu var :) Son zamanların popüler bitmiş, bitmeye yakın animeleri nelerdir ? Bir tek Giant Killing izliyorum son animelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar